Şimdi Ara

Maximum Genç En uzun Gece Yemek alışverişinin %50 maxipuan (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
3
Favori
5.156
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yemeğini evde yapıp yiyorsun paran cebinde kalıyor al sana daha büyük sıcak fırsat. Adamlar kampanya yaptı diye yemeği dışardan yemek zorunda değilsiniz

• yemeksepetinden yemek söylerseniz "restoran ve kafe",

banabiden söylerseniz "market" olarak geçiyor.

• Ussuz kullanıcısına yanıt

Hocam evde yaptığımız yemeği bedavaya da yapmıyoruz, onun da bir maliyeti var sonuçta. Bazı durumlarda evet evde yemek yapmak daha ucuza geliyor, ama bu tür kampanyalarla hem zamandan hem de fiyattan kazanç olduğu da apaçık bir gerçek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sleepwake33

Birden fazla seçilmiş menü alırsak örneğin 2 adet kupon 1 adet mi 2 adet mi geliyor? Denediniz mi hocam?

Edit: kampanyada günlük bir adet toplam 5 adet kazanılabilir yazıyormuş

hocam geç dönüyorum ama belki bir sonraki siparişinize bende şuan 6 tane falan kod var. Daha daha'da 1 hesaba 5 tane yükleyebiliyorsunuz farklı bir numara ile hesap açıp ondan devam edeceğim. Her siparişe 1 tane veriyor kod . 1 siparişte 2 tane menü alsanızda 1 tane veriyor.

Unutmadan kampanya 31 aralığa kadar sonra komple gidiyor kampanya. Kodlara falan ulaşamıyorsunuz yani. Kodları erkenden alıp bir yere kaydedin benim tüm lol rplerim silinmişti kampanya bitince .

• Maxipuanları çekmeniz için de taktik vereyim çünkü 100 TL evden dışarı çıkmıyorsanız harcamak zor.

Param ile %4 komisyon ile çekebiliyorsunuz.

bu kampanyaların bitim süreleri çok erken oluyor dikkat edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 21 Aralık 2020; 23:35:54 >
  • Teşekkürler cevap için. Peki kodun son geçerlilik tarihide mi 31 aralık?
  • Sadece banka kartınız var ise altungold dan altın da alabilirsiniz maxipuan ile. Oradan da banka hesabınıza atarsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sleepwake33 -- 21 Aralık 2020; 23:57:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sleepwake33

Teşekkürler cevap için. Peki kodun son geçerlilik tarihide mi 31 aralık?

genelde yemek sepeti kodlarının bir geçerlilik tarihi olmuyor diye biliyorum kodu bir kez aldıktan sonra istediniz zaman kullanabiliyorsunuz bir ara vodafone deli gibi yemek sepeti kodu dağıttı bütün herkes 1 yıl boyunca onları satmıştı ama yerinizde olsam kampanya bitmeden kullanırdım kodta sıkıntı olursa coca cola ile iletişime geçip yenisini alırsınız.

• Yattı  

• 100 tl temiz para

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 71.24 TL maxipuan yattı keşke Axess gibi puan silinme olayı olmasaydı da market/temassız/mobil ödeme kampanyalarından yatacak puanlar ile birlikte kullansaydım bu puan silinme artık tarihe karışmalı
  • Maxipuan ile amazon hediye kartı almak mümkünmü ? Migrosta hediye kartı varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.