Şimdi Ara

Maximum Genç Kampanyaları (Ana Konu) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
607
Cevap
45
Favori
38.888
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aslında sadece limiti artırmaya çalışıyordum ama sürekli red geliyordu. Aidatsız Maximum karta başvurdum arayıp gelir belgesi istediler, ben de mail üzerinden gönderdim. Aidatsız kartla birlikte müşteri limitim artmış oldu ben de Genç kart limitini müşteri limitine çıkarttım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uncharitable U kullanıcısına yanıt

Cok mantikliymis teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, ilgili kmapnaya sadece online alisverislerde mi gecerli

Maximum Genç Kampanyaları (Ana Konu)

• quote:

Orijinalden alıntı: an agony

Merhabalar, ilgili kmapnaya sadece online alisverislerde mi gecerli

Kampanya kuralları şeklinde kocaman bir ibare var orada her şey yazıyor aslında ama siz bilirsiniz 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 11 Nisan 2024; 16:10:45 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Can851 kullanıcısına yanıt

evet o yüzden sormustum zaten.

kurallar kısmında “online alisverislerde gecerlidir” yaziyor, baska hicbir yerde online yazmiyor ve bu kampanya daha onceden boyle degildi o yüzden sordum.

10 kusur yillik forum uyesiyim, mesajin gülümsetti :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi an agony -- 11 Nisan 2024; 16:46:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: an agony

evet o yüzden sormustum zaten.

kurallar kısmında “online alisverislerde gecerlidir” yaziyor, baska hicbir yerde online yazmiyor ve bu kampanya daha onceden boyle degildi o yüzden sordum.

10 kusur yillik forum uyesiyim, mesajin gülümsetti :)

Sorunuzun cevabını kendiniz vermişsiniz zaten 👍

• merak ettigim sey bu kampanya yeni mi degsiti onu merak ettim. o yüzden sormuştum.

daha fazla mesaj yazma lutfen gereksiz yaziyorsun, yazdiklarinin kimseye faydasi yok

• Neyse buraya şunu bırakayım da gideyim daha da seviyesiz tartışmaya gerek yok 😀
    onedio
    Az Okuyoruz, Okusak da Anlamıyoruz! OECD'ye Göre Türkiye'nin %40'ı Okuduğunu Anlama Yeteneğine Sahip Değil!
    https://onedio.com/haber/az-okuyoruz-okusak-da-anlamiyoruz-oecd-ye-gore-turkiye-nin-40-i-okudugunu-anlama-yetenegine-sahip-degil-1027885

• İnsan psikolojisi ne kadar ilginc degil mi, baksana boyle forum koselerinde anonim hesaplarla, kendince laf sokarak, Egosunu doyuruyor, icindeki yetersizlik hissini baskiliyor. Belki de kompleksli bir kisiligi var , ne yaptiginin farkinda bile degil

• 2 3 aydir böyle ama hep online oluyordu hocam. 50ye 10ken bile vardi sanırım.

• SYLAS S kullanıcısına yanıt

Tamamdır öyleyse ben farklı sanıyordum. Kibar mesajınız için teşekkür ederim bütün forum böyle olsa keske

• Artık erteleme yapılmıyor mu? Taksitli işlem yaptım, ne taksit gözüküyor ne ilave taksit ekranı var?

Maximum Genç Kampanyaları (Ana Konu)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hükumet tarafından geçen ay sonrdsn tksit ve erteleme yasaklandi. Sadece saglik eğitim ve vergi ödemelerinde serbest

• SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim, başka bir sorun 3 taksit yapmama rağmen gözükmüyor, provizyondan çıkınca mı gözükecek acaba?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AeternusLux kullanıcısına yanıt

Bildigim kadariyla icinde parantez icinde yazması lazımdı

• AeternusLux kullanıcısına yanıt
    Parantez içinde taksit tutarının yazması lazımdı büyük ihtimalle tek çekim yapılmış.

• Maxımum genc karta aidat geldi okul bittigi için. İade derler mi acaba yoksa sutlaycagım kartın limiti 2binde takıldı zaten genc avantajları da bitince bu limitle bir cacık olmaz gibi. Genc kampanyaları en azından market xbox filanda işime yarıyor. Diger kartlarımın limitleri sigorta girilince uctu gitti bunlar 2500e red veriyor :D

• quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

Maxımum genc karta aidat geldi okul bittigi için. İade derler mi acaba yoksa sutlaycagım kartın limiti 2binde takıldı zaten genc avantajları da bitince bu limitle bir cacık olmaz gibi. Genc kampanyaları en azından market xbox filanda işime yarıyor. Diger kartlarımın limitleri sigorta girilince uctu gitti bunlar 2500e red veriyor :D

En son bende vermişlerdi ama harcama istiyordu 6 ay boyunca bende kapattım en son benim de limit 1790 TL de takıldı kaldı 1 kuruş bile artırmıyor limiti

• Can851 kullanıcısına yanıt

6 ayda ne kadar acaba hocam? yakında askerlik var zaten kartı dondurmayı düşünüyorum kalırsa elde

• quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

6 ayda ne kadar acaba hocam? yakında askerlik var zaten kartı dondurmayı düşünüyorum kalırsa elde

Tam hatırlamamakla birlikte 6 ay boyunca her ay 500 TL olması lazım ama şöyle de yapabilirsiniz bu sene almadıysanız kapatma taahhüdü bile istemeden 350 TL maxipuan veriyordu iptal birimi değişmedi ise aidat iadesi almazsanız onu da deneyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 30 Ekim 2024; 0:26:38 >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.