< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Maximum Genç Kampanyaları (Ana Konu) (29. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Cok mantikliymis teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
evet o yüzden sormustum zaten.
kurallar kısmında “online alisverislerde gecerlidir” yaziyor, baska hicbir yerde online yazmiyor ve bu kampanya daha onceden boyle degildi o yüzden sordum.
10 kusur yillik forum uyesiyim, mesajin gülümsetti :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi an agony -- 11 Nisan 2024; 16:46:11 >
Sorunuzun cevabını kendiniz vermişsiniz zaten 👍quote:
Orijinalden alıntı: an agonyevet o yüzden sormustum zaten.
kurallar kısmında “online alisverislerde gecerlidir” yaziyor, baska hicbir yerde online yazmiyor ve bu kampanya daha onceden boyle degildi o yüzden sordum.
10 kusur yillik forum uyesiyim, mesajin gülümsetti :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
merak ettigim sey bu kampanya yeni mi degsiti onu merak ettim. o yüzden sormuştum.
daha fazla mesaj yazma lutfen gereksiz yaziyorsun, yazdiklarinin kimseye faydasi yok
Neyse buraya şunu bırakayım da gideyim daha da seviyesiz tartışmaya gerek yok 😀 onedio
Az Okuyoruz, Okusak da Anlamıyoruz! OECD'ye Göre Türkiye'nin %40'ı Okuduğunu Anlama Yeteneğine Sahip Değil!https://onedio.com/haber/az-okuyoruz-okusak-da-anlamiyoruz-oecd-ye-gore-turkiye-nin-40-i-okudugunu-anlama-yetenegine-sahip-degil-1027885
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
İnsan psikolojisi ne kadar ilginc degil mi, baksana boyle forum koselerinde anonim hesaplarla, kendince laf sokarak, Egosunu doyuruyor, icindeki yetersizlik hissini baskiliyor. Belki de kompleksli bir kisiligi var , ne yaptiginin farkinda bile degil
2 3 aydir böyle ama hep online oluyordu hocam. 50ye 10ken bile vardi sanırım.
Tamamdır öyleyse ben farklı sanıyordum. Kibar mesajınız için teşekkür ederim bütün forum böyle olsa keske
-
Hükumet tarafından geçen ay sonrdsn tksit ve erteleme yasaklandi. Sadece saglik eğitim ve vergi ödemelerinde serbest
Hocam teşekkür ederim, başka bir sorun 3 taksit yapmama rağmen gözükmüyor, provizyondan çıkınca mı gözükecek acaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bildigim kadariyla icinde parantez icinde yazması lazımdı
Parantez içinde taksit tutarının yazması lazımdı büyük ihtimalle tek çekim yapılmış.
Maxımum genc karta aidat geldi okul bittigi için. İade derler mi acaba yoksa sutlaycagım kartın limiti 2binde takıldı zaten genc avantajları da bitince bu limitle bir cacık olmaz gibi. Genc kampanyaları en azından market xbox filanda işime yarıyor. Diger kartlarımın limitleri sigorta girilince uctu gitti bunlar 2500e red veriyor :D
-
En son bende vermişlerdi ama harcama istiyordu 6 ay boyunca bende kapattım en son benim de limit 1790 TL de takıldı kaldı 1 kuruş bile artırmıyor limitiquote:
Orijinalden alıntı: SYLASMaxımum genc karta aidat geldi okul bittigi için. İade derler mi acaba yoksa sutlaycagım kartın limiti 2binde takıldı zaten genc avantajları da bitince bu limitle bir cacık olmaz gibi. Genc kampanyaları en azından market xbox filanda işime yarıyor. Diger kartlarımın limitleri sigorta girilince uctu gitti bunlar 2500e red veriyor :D
6 ayda ne kadar acaba hocam? yakında askerlik var zaten kartı dondurmayı düşünüyorum kalırsa elde
-
Tam hatırlamamakla birlikte 6 ay boyunca her ay 500 TL olması lazım ama şöyle de yapabilirsiniz bu sene almadıysanız kapatma taahhüdü bile istemeden 350 TL maxipuan veriyordu iptal birimi değişmedi ise aidat iadesi almazsanız onu da deneyebilirsinizquote:
Orijinalden alıntı: SYLAS6 ayda ne kadar acaba hocam? yakında askerlik var zaten kartı dondurmayı düşünüyorum kalırsa elde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 30 Ekim 2024; 0:26:38 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X