tamamdır 500se sıkıntı olmaz hocam genc yası dolana kadar dursun en azından market xbox filan derken 300 400 geliyor puan. Form attım ama sabah arayacağım mh bir şey etmezse iptal birimi deneyecegim bakalım yazarım buraya da. Klasik oldugu an aidatsız alır atarım kenara 2bin limitle klasik bir kampanya bile kullanılmaz gibi. İlk kart olmasa sutlardım heralde de ilk kart muhabbetinden dursun bakam. |
Maximum Genç Kampanyaları (Ana Konu) (30. sayfa)

-
-
Bence siz sabah İş Bankası müşteri hizmetlerini arayın iptal birimine bağlanın şansınızı deneyin en kötü aidat iadesi alamazsınız iptal birimi herhangi bir taahhüt istemeden maxipuan tanımlaması yapıyor ondan faydalanirsiniz tabii bu sene içinde hiç yararlanmamis olma şartı varquote:
Orijinalden alıntı: SYLAStamamdır 500se sıkıntı olmaz hocam genc yası dolana kadar dursun en azından market xbox filan derken 300 400 geliyor puan. Form attım ama sabah arayacağım mh bir şey etmezse iptal birimi deneyecegim bakalım yazarım buraya da. Klasik oldugu an aidatsız alır atarım kenara 2bin limitle klasik bir kampanya bile kullanılmaz gibi. İlk kart olmasa sutlardım heralde de ilk kart muhabbetinden dursun bakam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tamamdır hocam sagolun ilk kez geldi gecen sene mezun oldum aidat mesajı aldım 1sene sonra diye anca bu ay çıkmış onuda öderken fark ettim ekstre kesildigi an eklemişler. Borc öderken anladım.
-
Hep öyle yaparlar zaten bakmasak hiç çaktırmadan aidatı kesiyorlar rica ederimquote:
Orijinalden alıntı: SYLAStamamdır hocam sagolun ilk kez geldi gecen sene mezun oldum aidat mesajı aldım 1sene sonra diye anca bu ay çıkmış onuda öderken fark ettim ekstre kesildigi an eklemişler. Borc öderken anladım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam bugün aradim aidat iptal birimi varmis ayrı orasi iade yok şöyle böyle dedi kapattim arayip iptalini istiyorum dedim kart iptal birimi aidat mi yansıdı hemen maxipuan verelim telafi edelim vs. Dedi yatırdı. Benim temmuz gibi genc avantaji dolduyor o zaman da artik limit ayniysa aidatsiz yapıp kenara atarim gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben 6 ayda 75bin harcama sözüne iade aldım. 75bin tamamlanmasa bile harcama arttıkça aynı oranda aidat düşülecekmiş. limit için ise şubeye gidilebilir. farklı bankalardaki mevduatlarımı gösterdim 50bin limit verdiler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b9y7e4 -- 30 Ekim 2024; 22:4:11 > -
-
Evet ben aldim. Arayip karti iptal etmek istigorum de. Iptal birimine bağlan aidat geldi de iade ediyorlar. Aslında iade değil ama 390 tl maxipuan veriyor ayniya geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 7 Kasım 2024; 12:57:38 >
-
aynen ama seneye vermeyebilirler ilk sefer demişti yukarıda arkadas ona göre hazırlan. Ben genç avantajı bitince aidatsız düşünüyorum 2bin limitte kalırsa. Ha belki limit düşük diye iade veya ufak bir şartla bırakırlar limit yüksekse hiç iadesi yok gibi bir şey 100bin filan harcamalar isteniyormus.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 9 Kasım 2024; 17:1:7 > -
limit artacağını sanmıyorum. şubeden gelir göstermek gerekir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bugün kart ücreti yansımış bana da, öğrenciliğim de devam ediyorken böyle yapmışlar. İyi kızdım iptal etmezlerse ben kartı iptal eder öyle alırım kart aidatını.
-
Salmıştım valla uğraşmazken otomatik limit artımı doğrultusunda ay sonu limit artacağı mesajı geldi. Garip 4bine bile çıkarmazlarken benim talebimle kendisi 134bin yapacakmış.
-
çok iyiymiş şanslısınız. bende tık yok hala, diger iki kart yükseldi baya. nays kredi kartına başvuranların ortak limiti o sayede 100bin oldu bende yine 2bin kaldı..
Ben nays aldım bu arada ortak limitle 2bindi oda artar herhâlde 3 4 ay oldu nays alalı ama direkt ortak limiti vermişti ekstra bir değerlendirme oda yapmamıştı. Son aylarda tek yaptığım vadesiz hesaptan kampanya dahili fatura talimatı verdim başka bir şey de yapmadım.
-
ben o kampanyadan puan alamadım.. diğer kartlar ne durumda bankaların tahmini gelir hesabına göre limit boşluğu var mıydı?
Evet var hocam 2 kartim var limitleri cok değil onlarin da.
o zaman limit boşluğu olduğunu fark etmiş sonunda işbank
Hocam netten buldugum tsktigi yaptim hemen onaylandi limit. Yalniz sms de 134bin derken 128bin yapti. Neyse cokta önemsiz o kadari 😅
nasil bir taktikmiş o
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X