Şimdi Ara

Maximum Hafta Sonu Kampanyası Toplam 40 TL (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
12
Favori
9.302
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Göndermiş olduğunuz kart numarası ile sistemimizde kayıtlı cep telefonu numaranız uyuşmamaktadır. Lütfen 0850 724 0724 numaralı telefonu arayarak bilgi alınız.

diye mesaj geldi. Sistemdeki numaramın uymamasına imkan yok, 12 senedir aynı numarayı kullanıyorum.
  • Her yolu buraya yazin hemen. adamlara kampanya sartlarini zorla degistirteceksiniz...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glamour3113

quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

Bkm dahil degil. Gecen sefer dahildi. 30 tl yullenmisti. 100 lira uzerine. Hizli al 75 de uzerine yuklendi. Victor u2 almistim.

Bkm ile ödemenin dahil olmadığı nerede yazıyor ?

Onceki kampanyada bkm ile yapilan odemeler dahildir diye madde vardi. Bunda goremedim. Yinede sansimizi deneriz..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

birleşmez gibi bir durum görmedim ,denemekten zarar gelmez

bkm express banka kartına ama bu kredi kartına değilmi nasıl birleşsin ? Yanlışmı okudum kampanyaları yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaagungor

Her yolu buraya yazin hemen. adamlara kampanya sartlarini zorla degistirteceksiniz...

muhtemelen şu an değiştiriyorlar , sitenin kampanya linki şu an hata veriyor çünkü sayelerinde adamlar kuralları değiştiriyor .

Bravo akıllı geçinen DH halkı ve uyanıkları böyle davranmaya devam edin aferin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 25 Ekim 2014; 3:09:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: achillus79

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

birleşmez gibi bir durum görmedim ,denemekten zarar gelmez

bkm express banka kartına ama bu kredi kartına değilmi nasıl birleşsin ? Yanlışmı okudum kampanyaları yoksa

birleşmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: fevzid

Arkadaşım bende de gelmedi ama katılım mesajını 05327522202 ye gönderdiğimde bir kere başvuruda bulunabilirsiniz diye mesaj geldi. yani katılım sağlanmış. sağlama yapıldı :D

kazan yazıp kartın son 6 hanesi gönderilmeyecek mi? bilgiler hatalıdır mesajı geldi bana ama şimdi sorun düzeldi. talebiniz alınmıştır dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poet3333 -- 25 Ekim 2014; 10:57:57 >
  • Akaryakıt hariç hersey kabul anladığım kadarıyla değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KYK'nın ziraat bankası uzantısı pert. Puanı gören kredi borcu yatırmaya mı başladı :)
  • arkadaşlar maximum iş bankası bankamatiği ile olur mu kampanya deneyen var mı ? kredi kartı diye bir şey belirtmemiş açıklamada
  • Bu ne biçim kampanyaydıki arkadaş, hala onay mesajı gelmedi.

• Alışverişlerden sonra sms geliyor mu, gelmiyor mu?

• dün mh ile görüştüm olumlu ya da olumsuz bir cevap gelmesi gerekiyor dedi. gelmezse mh yi arayin manuel olarak oluştursunlar işinizi riske atmayın.
  • bu linkin hata vermesi hayra alamet değil birşeyler değişecek bu gidişle.... dün gönderdiğim mesaja onay mesajı da gelmedi hala...
  • Az önce mh ile görüştüm, onay mesajı gelmesine gerek yok dedi , ben alışveriş yapıyorum :)

• Aygaz ev tüpü dahil mi?

• Baska bir sorum olucak bu 100 tlyi tek seferde yapma zorunlulugu yok degil mi?

İnternet sayfasına tıklayıp araştıracaktım ama sayfada hata olustu diyor :)

Katılımı yaptım.Şuan bir 70 tl alısverıs yaptım bir 30 daha yapsam bu puanı alabiliyormuyuz ? Bilgilendirirseniz sevinirim :)
  • bana da cevap gelmedi, dün yaptım alışverişi, alacağım 2 ürün vardu tamda 100,08tl tuttu, bununla beraber 30tl ıvarı kâr etmiş olduk,
    Alacağım bazı şeyler daha var ama bakalım bugün alırmıyız.

Harcama zamanı az olduğu için birde onun stresi olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Schizophrenic

Baska bir sorum olucak bu 100 tlyi tek seferde yapma zorunlulugu yok degil mi?

İnternet sayfasına tıklayıp araştıracaktım ama sayfada hata olustu diyor :)

Katılımı yaptım.Şuan bir 70 tl alısverıs yaptım bir 30 daha yapsam bu puanı alabiliyormuyuz ? Bilgilendirirseniz sevinirim :)

Gün içinde 100 TL yi tamamlarsanız kazanırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: fevzid

Arkadaşım bende de gelmedi ama katılım mesajını 05327522202 ye gönderdiğimde bir kere başvuruda bulunabilirsiniz diye mesaj geldi. yani katılım sağlanmış. sağlama yapıldı :D

teşekkürler bilgilendirme için
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.