Şimdi Ara

Maximum Hafta Sonu Kampanyası Toplam 40 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
12
Favori
9.286
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • internetten katıl tuşu yardımıyla katılanlarda telefona kaydınız alınmıştır gibi bir bilgilendirme geliyor mu? internetten bilgileri doldurdum değerlendirilmeye alınmıştır dedi başka bir şey demedi. bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

birleşmez gibi bir durum görmedim ,denemekten zarar gelmez

Nasıl birleşecek çoook merak ettim , bkm kampanyası bankamatik kartlarında,bu ise Maximum kartta

onu unutmuşuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: #002#

n11 den 100 liralık alışveriş yapsak n11 33 tl kupon verir.
    buradan da 10 lira gelse 43 eder.

n11 deki 100 üzerine 33 tl çek kampanyası şu an anasayfada görünmüyor. bence bitmiş gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: leokan88

internetten katıl tuşu yardımıyla katılanlarda telefona kaydınız alınmıştır gibi bir bilgilendirme geliyor mu? internetten bilgileri doldurdum değerlendirilmeye alınmıştır dedi başka bir şey demedi. bilgisi olan var mı?

bende beklemedeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: exponent

quote:

internetten katıl tuşu yardımıyla katılanlarda telefona kaydınız alınmıştır gibi bir bilgilendirme geliyor mu? internetten bilgileri doldurdum değerlendirilmeye alınmıştır dedi başka bir şey demedi. bilgisi olan var mı?

bende beklemedeyim

Bana da değerlendirmeye alınmıştır yazısı geldi internetten. Cebe ise mesaj gelmedi henüz. Şu durumda kampanya bizim için henüz başlamadı sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wind06

quote:

Orijinalden alıntı: exponent

quote:

bende beklemedeyim

Bana da değerlendirmeye alınmıştır yazısı geldi internetten. Cebe ise mesaj gelmedi henüz. Şu durumda kampanya bizim için henüz başlamadı sanırım.

cepten mesaj atanların kaydı hemen yapılıyorsa mesaj atalım

• vergi borcu ödicektm 4 taksit ama 60gün den fazla ileri taksit varsa kabul etmiyor iş bankası
  • Evet arkadaşlar sanal kartlar dahil mi, yapılan alışverişten sonra sms geliyor mu?
  • biraz önce tansaş'dan 26tl alışveriş yaptım + 55 ttnet faturası ödedim + 37 avea faturası ödedim bugüne işlermi ? acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: sword88

Evet arkadaşlar sanal kartlar dahil mi, yapılan alışverişten sonra sms geliyor mu?

Aksi yazmıyorsa geçerlidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üye isyeri sarti yok mcc kodu petrol olmasin yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

biraz önce tansaş'dan 26tl alışveriş yaptım + 55 ttnet faturası ödedim + 37 avea faturası ödedim bugüne işlermi ? acaba

bunu bende merak ediyorum hocam
  • İki buçuk saat önce İnternetten kayıt oldum değerlendiricez dediler, cevap gelmeyince mesaj çektim "Kampanyamiza bankamiza ait kayitli tum kartlarinizla bir kere basvuruda bulunabilirsiniz. Daha onceki basvurunuz degerlendirmeye alinmistir" diyor. Hey Allahım

• Ben de web sayfasından katılmıştım kampanyaya.Daha sonra hem garanti olsun hem de denemek için sms gönderdim. Aşağıdaki sms geldi.
     Maximum Hafta Sonu Kampanyası Toplam 40 TL
  • cok tesekkurler
  • Kendim ve eşimin kartı ile mesaj göndererek katılım sağladım.

az önce öğrenim kredi borcumun 100 tl'lik kısmını kendi kartımdan, diğer 100 tl'lik kısmını eşimin kartından yatırdım.

yapılan işlemler "bekleyen işlemler" bölümünde görünüyor. daha önce yine internetten ödeme yaptığımda birkaç gün bekleyen işlemlerde kalmıştı.

acaba birkaç gün sonra provizyondan dönem içi hareketlere geçmesi puan kazanmaya bir engel olur mu?

1500 tl öğrenim kredisi borcum kalmıştı. 400 benden 400 eşimin kartından yatırıp 80 tl puan kazanmayı planlıyorum. hayırlısı bakalım.
  • Tamda alışveriş yapacaktım iyi oldu, bana sms ile geldi bu kampanya ama pek oralı olmadım, iyiymiş bayağı, onay bekliyorum, onaylanırsa bugün bayağı bir ürün alacaktım zaten.
  • SMS göndermek ücretli mi?(SMS paketimizden düşer mi?) Lütfen cevap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defansagelsenizelan -- 24 Ekim 2014; 20:39:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: defansagelsenizelan

SMS göndermek ücretli mi?(SMS paketimizden düşer mi?) Lütfen cevap

Kampanyamıza kayıt için atılan SMS’ler operatörlerin kendi tarifesi üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir. Kampanya süresinin bitiminden sonra atılan katılım mesajları kampanyamıza katılım sağlamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LAZOFLU

quote:

Orijinalden alıntı: defansagelsenizelan

SMS göndermek ücretli mi?(SMS paketimizden düşer mi?) Lütfen cevap

Kampanyamıza kayıt için atılan SMS’ler operatörlerin kendi tarifesi üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir. Kampanya süresinin bitiminden sonra atılan katılım mesajları kampanyamıza katılım sağlamaz.

Ben de okudum bunu hocam da SMS paketimiz varsa paketten mi düşüyor yoksa 40-50 kuruş yine geçirecekler mi onu öğrenmek istedim :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.