Şimdi Ara

Maximum Hafta Sonu Kampanyası Toplam 40 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
12
Favori
9.302
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bim oluyor mu gerçekten? öyleyse süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: arzusu

bim oluyor mu gerçekten? öyleyse süper

işbankası pos veya üye işyeri şartı yok.. ben göremedim..
  • internetten yapılan işlemleri de kapsıyor sanırım.
  • Ziraat SMS 4707 değil mi?Deneyen oldu mu?
  • bim olayı nasıl olcak _? altında karrttan geçince komisyon cekilmiyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakin16

Konusu açıldıysa silinebilir. Maximum Kart "24-27 Ekim 2014 tarihleri arasında akaryakıt hariç toplamda 100 TL ve üzeri alışveriş yaptığınız gün başına 10 TL, toplamda 40 TL'ye varan MaxiPuan" veriyor. Link

http://www.maximum.com.tr/TR/kampanyalar/kampanya-ayrintilari/Sayfalar/kampanya-ayrintilari.aspx?CampaignName=Hafta+Sonu+Kampanyas%C4%B1&IdCampaign=NDE5-ISB

Bu arada katılmak için sms dışında kampanyanın üst kısmında katıl butonu koymuşlar ben yeni farkettim bu da iyi olmuş...

teşekkürler . katıl butonundan katıldık.

• n11 den 100 liralık alışveriş yapsak n11 33 tl kupon verir.
    buradan da 10 lira gelse 43 eder.
  • n11 de de bi kampanya yapsa , telefon alalım.
  • 40 TL ye yakın alışveriş yaptım, şu anda kampanyaya katılıp 60 TL daha harcama yapsam puan verir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anladığım günlük 100 tl ve üzeri harcama yapmak gerekiyor. Tek seferde 100 tl olmasına da gerek yok. Toplam 100 tl ve üzeri olması yeterli. Ama gün içinde kazanacağın puan 10 tl ile sınırlı. 1000 tl harcama yapsan bile...

Dolayısı ile 24-25-26-27 ekim günlerinde hergün için 10 tl, toplamda 40 tl gelecek. Hergün alışveriş yapma zorunluluğu yok. Örneğin sadece iki gün 100 tl ve üzeri alışveriş yaparsanız 20 tl gelir.

Akaryakıt dahil olsa çok iyi olacakmış ama paraf sağ olsun benim depo full zaten

Bir güzel tarafı da katıl butonu. Mesaj atmayı sevmiyorum, iyi olmuş bu!

Tek kötü tarafı yüklenecek maxi puanlar için 10 günlük kullanım süresi verilmiş olması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wind06 -- 24 Ekim 2014; 15:40:06 >
  • Bkm dahil degil. Gecen sefer dahildi. 30 tl yullenmisti. 100 lira uzerine. Hizli al 75 de uzerine yuklendi. Victor u2 almistim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbaps3

40 TL ye yakın alışveriş yaptım, şu anda kampanyaya katılıp 60 TL daha harcama yapsam puan verir mi?

...100 TL ve üzeri tutarda alışveriş toplamına ulaşılan her gün için...

diyor kampanyada.

Aynı gün içinde 60 tl daha alışveriş yaparsan verir tabiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulcelik

n11 de de bi kampanya yapsa , telefon alalım.

tık hızında indirim var cardfinnasa da puan var daha ne yapsın
  • Gecen ayki hafta sonu 10tl maxi puan kampanyası hala hesaba yatmadı.Birdaha asla boyle.bir kampanyaya katılmam kaldı ku bu 4 harcama ve 40 tl.Zarar büyük olur zorla harcama yaptigimizida düşünürsek.

• Mesajı atmadan önce sabah 100TL'lik harcamam olmuştu, acaba sayılır mı?
  • "Kampanya kapsamında kazanılan hediye MaxiPuanlar 7 Kasım 2014 tarihinde müşterilerimizin son kullandıkları kredi kartlarına yüklenecektir. MaxiPuanların son kullanım tarihi 17 Kasım olup, kullanılmayan hediye MaxiPuanlar 18 Kasım 2014 tarihinde geri alınacaktır."

buna da dikkat etmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadbul

Gecen ayki hafta sonu 10tl maxi puan kampanyası hala hesaba yatmadı.Birdaha asla boyle.bir kampanyaya katılmam kaldı ku bu 4 harcama ve 40 tl.Zarar büyük olur zorla harcama yaptigimizida düşünürsek.

Asla ihtiyacın olmadan nasıl olsa puan gelecek diye harcama yapılmaz hocam. Öyle yaparsan zarar edersin. Ama bu kampanya mantıklı. Çünkü markete gidiyorsun h. sonu, ya da bir yerlere gidiyorsun. İlla ki harcıyorsun yani. 100 tl'yi bir seferde harcama şartı yok, üye iş yeri şartı yok, iş bankası post mecburiyeti yok. Harca, aklında tut ve geç. Ha baktın gün sonunda eksik var azıcık, onunla da her zaman kullanılan bişeyler al. Çay, şeker, yağ, un gibi...Ya da altın al, bim'den hediye kartı al ama asla 40 tl kazanacağım diye gereksiz bir şekilde 400 tl harcama

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

birleşmez gibi bir durum görmedim ,denemekten zarar gelmez

Nasıl birleşecek çoook merak ettim , bkm kampanyası bankamatik kartlarında,bu ise Maximum kartta

• hergün aliexpressten 120 liralik alışveriş yapıyorum, yurtdişi alıişveriş sitelerinde geçerli mi anlayamadım.bilgisi olan birileri var mı acaba
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.