Şimdi Ara

Maximum Haftasonu Kampanyası 27-28 Eylül 2014 (Kampanya Sona Erdi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
3
Favori
6.188
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 27 Eylül 2014; 13:28:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ankarada akaryakıt alabileceğim anlaşmalı istasyonlar nerede var acaba?
  • ÇayLaK KRaL Ç kullanıcısına yanıt
    bendekide işte üniversiteli k.kartı ama ben 2010da almıştım k.kartını 2 sene sora okul bitmişti son kullanma tarihi değişmişti sonra yine işte üniversiteli gönderdiler ama limitim 6000tl suanki işte üniverstelide aidat alıyorlarmış bilmiyordum aldıklarını kullanıyorum gerçi ama ben aradım sordum sizin normal maximum gözüküyor sistemde dediler cok puan kazandım n11 den 111tl vs vs
  • n11 den alışveriş yapmıştım gecen pesin %0.25 maxipuan kazanmıştım oyüzden genelde üye iş yerleri %1 maxipuan veriyor arayıp sormak lazım pes 2015 ps4 sürümü ön sipariş vermeyi düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Camit

Arkadaşlar ankarada akaryakıt alabileceğim anlaşmalı istasyonlar nerede var acaba?

İlk mesaja editlemiştim.Anlaşmalı yerleri rahatça bulabilirsiniz.

http://www.maximum.com.tr/TR/program-ortaklari/maximum-program-ortaklari-ve-arama/Sayfalar/maximum-program-ortaklari-ve-arama.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: tano

BKM Maksimum kampanyasi 20/100 bitmedi mi arkadaslar ?

Devam ediyir. 30 eyl son

• Bkm ile birlesir gibi duruyor. Mesala hizlial

• Olası kombolar,

Avansas: bkm 40TL indirim + 20 TL bkm den gelen maxipuan +10 TL bu kampanyadan gelen maxipuan + avantajix 10 TL

Edit:Hızlıal üye iş yeri gözükmediği için kaldırıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13NiGhT_M@Re -- 27 Eylül 2014; 14:05:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 13NiGhT_M@Re

Olası kombolar,

Avansas: bkm 40TL indirim + 20 TL bkm den gelen maxipuan +10 TL bu kampanyadan gelen maxipuan + avantajix 10 TL

Hızlıal: 750 ye 75 TL + 10 TL bu indirim + bkm 20 TL maxipuan

Avansas da ucuza ne var ki?

• hızlıal program ortaklarında görünmüyor arkadaşlar malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Olası kombolar,

Ben genelde kartuş ve fotokopi kağıdı alıyorum.En son piyasadan ucuz diye kahve de eklemiştim.Avansas'da titiz davranmak lazım bazı ürünlerin fiyatları müşteriyi çekmek için özellikle uygun.Yanına eklenecek muhtemel ürünlerden kazanıyorlar sanırım.

http://www.avansas.com/mehmet-efendi-turk-kahvesi-poset-100-gr.html

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Olası kombolar,

Ben genelde kartuş ve fotokopi kağıdı alıyorum.En son piyasadan ucuz diye kahve de eklemiştim.Avansas'da titiz davranmak lazım bazı ürünlerin fiyatları müşteriyi çekmek için özellikle uygun.Yanına eklenecek muhtemel ürünlerden kazanıyorlar sanırım.

http://www.avansas.com/mehmet-efendi-turk-kahvesi-poset-100-gr.html

Yapmayin hocam alinmaz. Avansasta daha dun bitti bkmye 40 tl indirim vardi. Bende ay sonuna kadar devam ediyor saniyordum ama dun bitmis. PARDON BUGUN SONMUS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferdiayvaz41 -- 27 Eylül 2014; 14:12:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ferrai

hızlıal program ortaklarında görünmüyor arkadaşlar malesef

Gorunmemesi imkansiz trenyol hizlial bunlarla ozel olarak kampanya duzenlemis maximum. Dolayisiyla uye isyeri oluyorlar. Hatta hizlial kampanyası halen aktif

• Camit C kullanıcısına yanıt
    Petrol ofislerinin çoğunda maximum posu var özellikle de 30 maxi puan kampanyası olduğu için afiş asmislar istasyon girislerine.

• ferdiayvaz41 F kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki linklerde ister hızlıal ister trend mağazacılık olarak bak ikisinde de gözükmüyor malaesef

1.http://www.maximum.com.tr/TR/program-ortaklari/maximum-program-ortaklari-ve-arama/Sayfalar/maximum-program-ortaklari-ve-arama.aspx?start1=1151

2.http://www.maximum.com.tr/TR/program-ortaklari/maximum-program-ortaklari-ve-arama/Sayfalar/maximum-program-ortaklari-ve-arama.aspx?start1=2351
  • ferrai F kullanıcısına yanıt
    Hocaam mobildeyim.linklerinizi goremiyorum. Uye isyeri olmasa ozel kamyanya yapamazki

• ferdiayvaz41 F kullanıcısına yanıt
    maximum üye işyerlerinde e-ticaret sitelerinin listesinde hem h harfinde hem de t harfinde ben bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrai

maximum üye işyerlerinde e-ticaret sitelerinin listesinde hem h harfinde hem de t harfinde ben bulamadım

Isimleri farklidir. Mesala hepsiburda d market diye gecer

• BkmExpress kampanyasıyla birleşir mi acaba?
  • Ziraat yok mu?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.