Şimdi Ara

Maximum Haftasonu Kampanyası 27-28 Eylül 2014 (Kampanya Sona Erdi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
3
Favori
6.188
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ayrıca yakıt kampanyasında üye iş yeri görülmeyen bir opet ile yine 25 tl. yakıt kazandım

üye diye bildirilenler kesin oluyor ama yazmayan daha bir sürü yer olduğu bir gerçek

birde hızlıal üye değilse nasıl kampanya yapıyor (işbankası 25 tl. kupon)
  • arkadaşlar biraz konu dışı ama birşey öğrenmek istiyorum. N11 den 4-5 parça ürünü 2 farklı satıcıdan alıcam. Bir satıcıda bi ürün ücretsiz kargo iken diğer ürünler kargosu kapıda ödeme olarak yazıyor. Ben yine kargo parası ödeyecek miyim? Ücretsiz gelen ürünle beraber başka kargo ücreti olan ürünleri alırsam ücretsiz göndermezler mi?
  • Hepsiburada da geçerli mi acaba?
  • Kampanyaya katilmak icin sms atmamiza gerek yok degilmi? Ben goremedim ama size sorarak emin olmak istedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crackerss1982

Arkadşlar yüklemeler ne zaman oluyor bi de harcama yapıp 10 ₺ maxipuan kazandınız mesajı alan oldumu

Puanlar 10 Ekim 'e kadar yüklenecek ve geri alınmayacak inşallah.Ben alışveriş yaptım ama henüz bir şey yansımadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

arkadaşlar biraz konu dışı ama birşey öğrenmek istiyorum. N11 den 4-5 parça ürünü 2 farklı satıcıdan alıcam. Bir satıcıda bi ürün ücretsiz kargo iken diğer ürünler kargosu kapıda ödeme olarak yazıyor. Ben yine kargo parası ödeyecek miyim? Ücretsiz gelen ürünle beraber başka kargo ücreti olan ürünleri alırsam ücretsiz göndermezler mi?

aynı satıcıdan alıp mesaj atarsanız ücretsiz olur ama satıcılar ayrı olduğu için her biri için ayrı kargo ödersiniz ,çünkü N11 gittigidiyor gibi satış aracısı ,birde belli bir ücreti geçerse diyerek kargo ücretsiz satış yapanlar var

yani her satıcının durumu farklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal1414

quote:

arkadaşlar biraz konu dışı ama birşey öğrenmek istiyorum. N11 den 4-5 parça ürünü 2 farklı satıcıdan alıcam. Bir satıcıda bi ürün ücretsiz kargo iken diğer ürünler kargosu kapıda ödeme olarak yazıyor. Ben yine kargo parası ödeyecek miyim? Ücretsiz gelen ürünle beraber başka kargo ücreti olan ürünleri alırsam ücretsiz göndermezler mi?

aynı satıcıdan alıp mesaj atarsanız ücretsiz olur ama satıcılar ayrı olduğu için her biri için ayrı kargo ödersiniz ,çünkü N11 gittigidiyor gibi satış aracısı ,birde belli bir ücreti geçerse diyerek kargo ücretsiz satış yapanlar var

biraz karışık anlatmışım. Bir satıcıda bir ücretsiz birde ücretli kargolu ürünler var. ben iki ürünüde almak istesem kargosu ücretsiz yollar mı diyorsunuz?

• Yakit olmuyormu

• quote:

quote:

quote:

biraz karışık anlatmışım. Bir satıcıda bir ücretsiz birde ücretli kargolu ürünler var. ben iki ürünüde almak istesem kargosu ücretsiz yollar mı diyorsunuz?

kargo çok büyük değilse ücretsiz gönderir (yine de satıcıya hatırlatmakta fayda var ,hatta alım yapmadan önce kendisine sorarsanız daha iyi olur)

genelde satıcılar buna dikkat ediyor ama bazılarının kafası dolu olunca gözden kaçırıp birini ücretsiz,diğerini ücretli gönderdiği oluyor ,hatta ücretsiz dediği halde ücretli ,ücretli dediği halde ücretsiz gönderenlerini çok gördük :)

o nedenle her aşamada satıcı ile irtibatta olmakta fayda var

• quote:

quote:

quote:

quote:

kargo çok büyük değilse ücretsiz gönderir (yine de satıcıya hatırlatmakta fayda var ,hatta alım yapmadan önce kendisine sorarsanız daha iyi olur)

genelde satıcılar buna dikkat ediyor ama bazılarının kafası dolu olunca gözden kaçırıp birini ücretsiz,diğerini ücretli gönderdiği oluyor ,hatta ücretsiz dediği halde ücretli ,ücretli dediği halde ücretsiz gönderenlerini çok gördük :)

o nedenle her aşamada satıcı ile irtibatta olmakta fayda var

anladım hocam teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: onur1155

quote:

Orijinalden alıntı: crackerss1982

Arkadşlar yüklemeler ne zaman oluyor bi de harcama yapıp 10 ₺ maxipuan kazandınız mesajı alan oldumu

Puanlar 10 Ekim 'e kadar yüklenecek ve geri alınmayacak inşallah.Ben alışveriş yaptım ama henüz bir şey yansımadı.

tesekkürler

• bende n11 den biraz önce 146tl pesin ödeme yaptım maxipuan gelir umarım daha bkm expres den kazandığımız 20tl de gelicek
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferdiayvaz41

Bence kesin uye.

VE MUTHIS KOMBOYU ACIKLIYORUM
    125 lik harcamaya

25 indirim+10 tl haftasonu puan ve 20 tl bkm puani maalesf avantajix yok

Yani 125 lik urun 75 e geliyor

BENCE MUTHIS KOMBO BU

125 e olmaz hcm 150/25 işbankasının çeki malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugi7

quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Orijinalden alıntı: 13NiGhT_M@Re

Olası kombolar,

Avansas: bkm 40TL indirim + 20 TL bkm den gelen maxipuan +10 TL bu kampanyadan gelen maxipuan + avantajix 10 TL

Hızlıal: 750 ye 75 TL + 10 TL bu indirim + bkm 20 TL maxipuan

Avansas da ucuza ne var ki?

ben çay aldım hocam. 8 adet çaykur filiz çay 155tl oluyor - 40tl bkm - 20tl maximum bkm - 10tl maximum haftasonu - 10tl avantajix = 75tl yapıyor. yani 1kg çaykur filiz çay 9,50tl oluyor. çayın tanesinin en ucuza 16-17liraya bulunabildiğini düşünürsek gayet cazip bence. çok çay tüketenler için tavsiye ederim. bugün son avansas bkm için!

http://www.avansas.com/demleme-caylar.htm

Sok tan 10.90 kuruşa 20 paket aldım 16 sını sattım aldığım.paraya sıef Denizbonus market kamoanyasinı 5X100 e 50 vardi 2 ay evvel onun için aldım sattım.zaten o fiyatlara esenyurtta çok te sekkurler

• http://www.hizlial.com/silicon-power-stream-s03-1tb-25-usb-30-tasinabilir-disk/10299042

155-TL ürün fiyatı
    25-TL işbank internet şubesinin indirimi
    20-TL BKM maxipuan
    10-TL maximum haftasonu
    0,52-tl işyerinin maxipuanı

disk 99,48-tl fiyata geldi

TREND MAGAZACILIK-B.PASA / BILGISAYAR, BILGISAYAR DONANIM VE YAZILIM

hızlıal üye işyeri olarak gözküyor sitede
    http://www.maximum.com.tr/TR/program-ortaklari/maximum-program-ortaklari-ve-arama/Sayfalar/maximum-program-ortaklari-ve-arama.aspx

Peşin işlemler MaxiPuan avantajı: %0,4 verdiği maxipuan doğru umarım puan yüklenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakalak -- 28 Eylül 2014; 13:14:04 >

• sakalak kullanıcısına yanıt
    Hocam isim benzerliği olmasın o çünkü hızlıal.com'un iletişim kısmında adresler şu şekilde:

Ünvanı: TREND MAĞAZACILIK VE İNTERNET HİZMETLERİ KUY. SAN. VE DIŞ TİC. A.Ş.
    Genel Merkez: Tophanelioğlu Cad. No:4/1 34662 Altunizade/İSTANBUL
    Lojistik Merkezi: Organize Sanayi Bölgesi 1. Cd. No:13 Ümraniye/İSTANBUL
    Telefon: 444 5 495 ( Çağrı Merkezi )
  • sakalak kullanıcısına yanıt
    Senin bulduğunda adres: ABDI IPEKÇI CAD.AKVARYUM AVM N:42 D:32/33 BAYRAMPASA ISTANBUL
  • herhalde uye cunku ben az once alisveris yaptim herseyi birlestirirerek, aninda donem ici harcamalara gecti ve %0.4 maxipuan kazandim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dopplereffect

Hepsiburada da geçerli mi acaba?

Bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: sakalak

http://www.hizlial.com/silicon-power-stream-s03-1tb-25-usb-30-tasinabilir-disk/10299042

155-TL ürün fiyatı
    25-TL işbank internet şubesinin indirimi
    20-TL BKM maxipuan
    10-TL maximum haftasonu
    0,52-tl işyerinin maxipuanı

disk 99,48-tl fiyata geldi

TREND MAGAZACILIK-B.PASA / BILGISAYAR, BILGISAYAR DONANIM VE YAZILIM

hızlıal üye işyeri olarak gözküyor sitede
    http://www.maximum.com.tr/TR/program-ortaklari/maximum-program-ortaklari-ve-arama/Sayfalar/maximum-program-ortaklari-ve-arama.aspx

Peşin işlemler MaxiPuan avantajı: %0,4 verdiği maxipuan doğru umarım puan yüklenir.

Bu maximum indirim.kodunu nasip aliriz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.