Şimdi Ara

Maximum Haftasonu Kampanyası 27-28 Eylül 2014 (Kampanya Sona Erdi) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
3
Favori
6.188
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bkm expressle ile sanal markette ödedim ama umarım birleşiyordur :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benrak87 -- 28 Eylül 2014; 20:50:36 >
  • morhipodan bkm ekpres ile 124 tl lik tek çekim alışveriş yaptım. bakalım hem bkm ekspres hem haftasonu puanından yararlanabilecek miyim?
  • İşte Üniversiteli kampanyaya dahil değil diyenler olmuş .
    2 tane işte üniversiteli var aidatsız olanı kampanyaya dahil değil. Diğeri normal maximum kartın özelliklerine sahip yani aidatlı olan kampanyaya dahil
  • hızlıaldan bilgisayar aldım. 25 tl işbank indirim kodu kullandım. bkmexpressten ödedim.
    eğer üçüde kabul olursa
    75 tl hızlıaldan
    20 tl bkmexpressten
    10 tl haftasonu kampanyasından toplam 105 tl maxipuan gelecek. hadi hayırlısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E TİCARET ALIŞVERİŞLERİ KESİN GEÇERLİ Mİ ŞİMDİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaelf7

hızlıaldan bilgisayar aldım. 25 tl işbank indirim kodu kullandım. bkmexpressten ödedim.
    eğer üçüde kabul olursa
    75 tl hızlıaldan
    20 tl bkmexpressten
    10 tl haftasonu kampanyasından toplam 105 tl maxipuan gelecek. hadi hayırlısı

Pcyi tek çekim mi aldın hocam

• evet. 10 tl puan için 1 aylık rızkımızdan olduk ama neyse

• Arkadaşlar az önce maximiles kartımı BKM express'e ekleyemediğim hata verdiği için müşteri hizmetlerini aradım bu arada haftasonu kampanyası ile BKM birleşiyor mu diye sordum bekletti sordu doruşturdu müşteri temsilcisi hayır birleşmiyor dedi. Fiziksel postu işaret etti kampanya şartlarındaki, bkmexpress postu değil dedi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 43HY34

Arkadaşlar az önce maximiles kartımı BKM express'e ekleyemediğim hata verdiği için müşteri hizmetlerini aradım bu arada haftasonu kampanyası ile BKM birleşiyor mu diye sordum bekletti sordu doruşturdu müşteri temsilcisi hayır birleşmiyor dedi. Fiziksel postu işaret etti kampanya şartlarındaki, bkmexpress postu değil dedi :)

Holy shittt

• quote:

Orijinalden alıntı: 43HY34

Arkadaşlar az önce maximiles kartımı BKM express'e ekleyemediğim hata verdiği için müşteri hizmetlerini aradım bu arada haftasonu kampanyası ile BKM birleşiyor mu diye sordum bekletti sordu doruşturdu müşteri temsilcisi hayır birleşmiyor dedi. Fiziksel postu işaret etti kampanya şartlarındaki, bkmexpress postu değil dedi :)

doğru, onu atladık tabi
    bende kampanyanın bitmesine saatler kala alacak bişeyler arıyordum harıl harıl.

• quote:

Orijinalden alıntı: sakalak

quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

quote:

quote:

http://www.hizlial.com/silicon-power-stream-s03-1tb-25-usb-30-tasinabilir-disk/10299042

155-TL ürün fiyatı
    25-TL işbank internet şubesinin indirimi
    20-TL BKM maxipuan
    10-TL maximum haftasonu
    0,52-tl işyerinin maxipuanı

disk 99,48-tl fiyata geldi

TREND MAGAZACILIK-B.PASA / BILGISAYAR, BILGISAYAR DONANIM VE YAZILIM

hızlıal üye işyeri olarak gözküyor sitede
    http://www.maximum.com.tr/TR/program-ortaklari/maximum-program-ortaklari-ve-arama/Sayfalar/maximum-program-ortaklari-ve-arama.aspx

Peşin işlemler MaxiPuan avantajı: %0,4 verdiği maxipuan doğru umarım puan yüklenir.

10TL haftasonu maximum puan Peşin alışverişte geçerli farkındasınız değil mi ?

Asıl sen mesajda ne yazdığının farkındamısın
    Gözleri bi göster bence

Peşin işlemler MaxiPuan avantajı: %0,4

ben senin peşin aldığını nereden bileyim ,peşin aldıysan sorun yok senin için birde atarlanıyorsun ki SEN PEŞİN aldığınız yazdın mı ki ,kime kızıyon sen kimsin

Asıl sen kimsin sana soranmı oldu alışverişi peşin yada vadeli yaptığımı mesajda yazmışım zaten peşin alışverişte binde 4 maxipuan veriyor diye daha ne yazmam lazım senin anlaman için ayrıca sana açıklamamı yapmam gerekiyor.

mesajımı alıntılayıp bana laf söyleyen ilk sensin çok bilmişlik yapma önce insan gibi cevap yaz

Yahu yazmadan duramadım. Kişi sana kibarca bişey yazmış. Bana laf söyledin diyorsun mevzuyu uzatıyorsun insanlıktan bahsediyorsun vs..

Kimsenin yazdığı kanun değil, burda bilgi paylaşıyoruz. paylaşmaya devam bak senden sonra bkm express ile birleşmediği anlaşıldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: evoo.9

hocam bu 100 tlden yukarı olunca 200de 20 tl 300 de 30 tl diye katlanıyormu yoksa fıyat artsa bıle 10 tl mi ?

yok hocam sadece 10tl
  • Evet yasa siparişi iptal mi etsek :(
    Maxipuan 10 tl gelmeye bilir ama diğer bkm 20 kesin gelir ve ayrıca 25 TL anında indi isbank

Bebek bezi adim huggies 8 adet ve 4 adet ilak mendil hediyeli totalde 142 odedim 20 TL.bkm gelse yine kar 8 bezi 160 a vwrcem 4 ıslak mendili 5 e versem her turlu kâr 165-142=13 TL artı 20 TL.bkm sen 43 TL tas atıp kolum.mu yoruldu bu kampanyanın 10 TL si de gelse 53 TL kâr olur.

Olduğu kadar olmadığı kader

• migros veya migros sanal market anlaşmalı iş yeri mi, bilen var mı?
  • ben cumartesi günü kuyumcudan altın aldım ve iş bankası pos makinesinden çekti.
    burası üye iş yeri olmuyor mu şimdi?
  • Bezler geldi ıslak mendil iki adet ve 1 adet şampuan hepsi totalde 8 bez 8X20=160 tl şampuan ve ve iki islak mendil hediyem

Ama şeye sasirdim MNG kargo ile geldi hizlial dan. Ve kargo arabasi çok hosuam gitti
     Maximum Haftasonu Kampanyası 27-28 Eylül 2014 (Kampanya Sona Erdi)

• quote:

Orijinalden alıntı: simonmc

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.hizlial.com/silicon-power-stream-s03-1tb-25-usb-30-tasinabilir-disk/10299042

155-TL ürün fiyatı
    25-TL işbank internet şubesinin indirimi
    20-TL BKM maxipuan
    10-TL maximum haftasonu

disk 99,48-tl fiyata geldi

TREND MAGAZACILIK-B.PASA / BILGISAYAR, BILGISAYAR DONANIM VE YAZILIM

hızlıal üye işyeri olarak gözküyor sitede
    http://www.maximum.com.tr/TR/program-ortaklari/maximum-program-ortaklari-ve-arama/Sayfalar/maximum-program-ortaklari-ve-arama.aspx

Peşin işlemler MaxiPuan avantajı: %0,4 verdiği maxipuan doğru umarım puan yüklenir.

10TL haftasonu maximum puan Peşin alışverişte geçerli farkındasınız değil mi ?

Asıl sen mesajda ne yazdığının farkındamısın
    Gözleri bi göster bence

Peşin işlemler MaxiPuan avantajı: %0,4

ben senin peşin aldığını nereden bileyim ,peşin aldıysan sorun yok senin için birde atarlanıyorsun ki SEN PEŞİN aldığınız yazdın mı ki ,kime kızıyon sen kimsin

Asıl sen kimsin sana soranmı oldu alışverişi peşin yada vadeli yaptığımı mesajda yazmışım zaten peşin alışverişte binde 4 maxipuan veriyor diye daha ne yazmam lazım senin anlaman için ayrıca sana açıklamamı yapmam gerekiyor.

mesajımı alıntılayıp bana laf söyleyen ilk sensin çok bilmişlik yapma önce insan gibi cevap yaz

Yahu yazmadan duramadım. Kişi sana kibarca bişey yazmış. Bana laf söyledin diyorsun mevzuyu uzatıyorsun insanlıktan bahsediyorsun vs..

Kimsenin yazdığı kanun değil, burda bilgi paylaşıyoruz. paylaşmaya devam bak senden sonra bkm express ile birleşmediği anlaşıldı.

Az evvel kontrol ettim maximum haftasonu kampanyasındaki 10-tl puan yatmış.

Bkm kampanyası ile birleşmez deyip yalan yanlış bilgi verip milleti kandıranlara kapak olsun

Bkm puanı ayın 14'üne kadar süresi var oda vaktinde yatacaktır.

99,48-tl'ye 1tb usb 3 2'5 taşınabilr disk sahibi oldum.

@43HY34

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakalak -- 2 Ekim 2014; 21:23:07 >

• Morhipo dan yaptığım 120 TL lik alışverişe gelmiş benimde. BKM den yapmıştım. Bakalım 20 TL gelecek mi
  • Anlasmali istasyondan benzin almistim ve bugun puan yatmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi discrepancy -- 3 Ekim 2014; 16:57:49 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Benim de son anda aldiğim bebek bezleri sayesinde 25 TL indirim yanisimisdi hizlialdan .bebek bezi aldim 10 TL de buradan geldi bir tek bkm kaldi tek çekim almistim .

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.