Şimdi Ara

Maximum ile İstanbul Kart Yüklemesine 50 TL mp (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
2
Favori
2.027
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: srcn1905

Hocam elle yükleme dahil mi? Dahil olduğunu bilmiyordum. Peki 100-100-50 yükleyebilir miyiz?

Alıntıları Göster

Evet dahil ben öyle yüklüyorum hep. En fazla 80 TL yükledim. Üst sınır var mı yok mu bilmiyorum. Sınıra takılmazsanız yüklersiniz diye düşünüyorum. Bu arada talimatım hep aktif şekilde duruyor. Hiç iptal etmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rio_34

Evet dahil ben öyle yüklüyorum hep. En fazla 80 TL yükledim. Üst sınır var mı yok mu bilmiyorum. Sınıra takılmazsanız yüklersiniz diye düşünüyorum. Bu arada talimatım hep aktif şekilde duruyor. Hiç iptal etmedim.

Alıntıları Göster

Hocam bu bilgi çok iyi oldu, resmen acı çekiyordum. Çok teşekkür ederim bilgilendirme için hayat kurtardınız :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: srcn1905

Hocam bu bilgi çok iyi oldu, resmen acı çekiyordum. Çok teşekkür ederim bilgilendirme için hayat kurtardınız :)

Alıntıları Göster

O sebeple yazdım zaten :) Rica ederim.

• Jumaruu kullanıcısına yanıt
    Garanti ve yapıkredi de mastercard geçen araçlar için mastercard ile ödemeye %30 indirim var hocam

Garanti biraz daha kısıtlı ile hizmet ediyor ama yapıkredi de kent kart vs bir sürü il,ilçe var bi bakın derim .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Muazzam bir kampanya hiç bitmesin bu :) ispark ta kullanıyorum fişler masraf oluyor 50 TL de her ay kalıyor. Getir de güzel oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: caseon

Garanti ve yapıkredi de mastercard geçen araçlar için mastercard ile ödemeye %30 indirim var hocam

Garanti biraz daha kısıtlı ile hizmet ediyor ama yapıkredi de kent kart vs bir sürü il,ilçe var bi bakın derim .

Aydın'da yaşıyorum. Hiç biri yok maalesef. Belki ilerde olur. Bicok şehirde olan sarı otobusler var burda da aslında. Uyum sağlar yani. Belediye başkanının pasifligi muhtemelen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 17 Nisan 2021; 9:15:52 >
  • puanları nerde kullanıyorsunuz yemek sepeti maxımum uygulamasından mecbur bellı menulerı alabılıyorsun

• sercioz kullanıcısına yanıt

Benzin alıyorum migros yada geçiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: sercioz

puanları nerde kullanıyorsunuz yemek sepeti maxımum uygulamasından mecbur bellı menulerı alabılıyorsun

maximum puanlari bir-çok yerde geçiyor, maximum gaming ile karıştırdiniz sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rio_34

Ben de şöyle yapıyorum. Daha kolay olduğu için söylüyorum. 1 TL altına düşünce yükleme talimatı veriyorum. Zaten 1 TL altına düşmüyor hiç. İstediğim zaman elle 20 TL ve daha fazla olacak şekilde yüklüyorum. Son iki aydır sıkıntı olmadan puan aldım.

Alıntıları Göster
    Yapı kredide maksimum gibi, tek tek değilde bir seferde 250 TL yükleyince direk puan kazanılmış oluyor mu? Talimat için 1 TL altı mantıklıymis zaten altına hayatta düşmez. Düşsede 10-20 yüklensin zararı yok.

• Artık Carrefour da geciyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

Yapı kredide maksimum gibi, tek tek değilde bir seferde 250 TL yükleyince direk puan kazanılmış oluyor mu? Talimat için 1 TL altı mantıklıymis zaten altına hayatta düşmez. Düşsede 10-20 yüklensin zararı yok.

Alıntıları Göster

Baktım şimdi de herhangi bir üst limit yazılmamış. İstanbulkart'ın sitesinde de şu yazıyor: "Kişiselleştirilmemiş İstanbulkart’lar için, tek seferde en fazla 300₺ dolum yapılabilmektedir. 300₺’den fazla yükleme ile yükleme limitinin üzerine çıkılan durumlarda kart kullanım dışı kalmaktadır." Eğer yapı kredinin belirlediği bir üst limite takılmazsanız bence 250 TL tek seferde yükleyebilirsiniz. En fazla 80 TL yükledim sıkıntısız bir şekilde ben. Deneyen arkadaşlar elbet vardır. Yorumlarda yazarlarsa daha net bilgi almış oluruz.

• 50 TL maxi puan yatmış arkadaşlar. Gün içinde ya da yarın yeni kampanyayı da duyurular umarım.

• 101 den başka yerde kullanılamayan puanlar

• Migros ve shellde geciyor

• Bimde, şokta ve online olarak yemeksepetinde de geçiyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.