Şimdi Ara

Maximum - Market harcamalarına 250 TL ye varan puan (Eylül 2022) 250'ye 25 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
3
Favori
1.946
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hakimim yillardi aslinda nfc isine. Bunda boyle sorun oldu. Ilginc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • megamanw M kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum belki de belli süre tamam a tıklanmayınca kendisi de onaylanıyordur ama ben hep onayladıktan sonra kasa onay veriyordu. Kasanın boş bir anında deneyeceğim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • megamanw M kullanıcısına yanıt
    Akbank'ta da ödeme yaparken tutar ekrana yansıyor...

• Arkadaşlar önceden de sormuştum ancak arada kaynamasın diye tekrar soruyorum. Kampanya detaylarında sadece market harcamaları yazıyor. Bu sebeple manav, kasap, şarküteri alışverişleri bu kampanya kapsamında sayılmıyor değil mi, deneyen olduysa bilgi verebilirse memnun olurum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 11 alişverişe mi 250 TL

• McCarty kullanıcısına yanıt

2750TL yani evet 11 alışverişe 250TL

• Aynı gün yapılan alışveriş kısmı kampnayayı öldürmüş..

• Markette ödeme yaparken QR kod ile ödeme yapsak %5 puan kampanyası ile birleştirme şansımız var mıdır? Pos cihazlarında QR ile ödeme ekranına girince Yapıkredi ve Garanti haricinde bir seçenek çıkmıyor. Örnek olarak Yapıkredi'yi seçip QR ile ödeme yaparsak bu sefer de farklı banka aracılığıyla ödeme olacağı için Maximum işyeri olarak görmeyip 25 TL market puanını vermez diye düşünüyorum ama doğru mudur?

• Sayaç yine sıkıntılı galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih KARAHAN kullanıcısına yanıt
    Bugün Bim'den alışveriş yaptım, şimdi baktım market sayacı ilerlememiş. Bugün Maximum uygulaması açılmıyordu, genel bir sıkıntı mı var yoksa marketteki pos cihazı Maximum özellikli değil miydi acaba?

• Fişte banka slibini (ödeme makbuzu) bir kontrol etmeli işbankası posundan mı geçmiş diye, bugün tkkye gittim, ilgili şubede ziraat ve vakıfla anlaşmalılarmış

• Fişime baktım iş bankası posundan geçmiş lakin bende de sayaç işlememiş sadece market kampanyası değil mobil ödeme ile yaptığım için mobil ödeme kampanyasında da sayaç işlememiş

• 13 Eylül'de yapmış olduğum market alışverişi sayılmamıştı, şimdi baktım puan düzeltme vb. bir sürü kayıt girmişler ama ilgili harcama hala sayılmıyor. Sizde düzeldi mi, kayıt mı açmam lazım? Maximum - Market harcamalarına 250 TL ye varan puan (Eylül 2022) 250'ye 25

• Ben olsan saat 16-17ye kadar beklerdim, düzelmezse kayıt açardım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.