Uygulamada gözüküyor şu an.Ama en altta çıktı bende neredeyse. |
Maximum seç kazan kampanyası (3. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: oup59Uygulamada gözüküyor şu an.Ama en altta çıktı bende neredeyse.
Cevap için teşekkür ederim.ancak ben hala kampanyayı bulamadım.
-
Bugün sabahtan beri İşbankası sistem ve uygulamarında bir sorun var. Ben katıldım. Sektör seçimi bile yaptım. Şimdi başka bir maximum kart için bakıyorum gözükmüyor uygulamada. Akşama doğru düzelir herhalde.
-
quote:
Orijinalden alıntı: batyazCevap için teşekkür ederim.ancak ben hala kampanyayı bulamadım.
Alıntıları GösterBende de en altta bile görünmüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bulamadım kampanyayı.
-
kampanya artık listelenmiyor bende de
-
geldi tekrar
-
Maximum İle Seç Kazan Kampanyası! www.maximum.com.trMaximum İle Seç Kazan Kampanyası!https://www.maximum.com.tr/TR/kampanyalar/kampanya-ayrintilari/Sayfalar/kampanya-ayrintilari.aspx?IdCampaign=NDU0NA==-ISB&utm_source=maximummobil&utm_medium=app
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
A101 250/50 ile birleşir diye tahmin ediyordum ama ödeme ekranında a101.com.tr nin post adı aynen şöyle göründü. Acaba bunu market sayarlar mı. Sonuçta sitede elektronik ürün vs var. A101 kapıda uygulamasından alışveriş yapıldığında post ismi ne diye görünüyor acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhand28 -- 15 Aralık 2020; 17:12:23 >
Sektör seçimi hala yapamadık bugün eticaret yapıcam boşa gidecek -
Tyol eticaret oldu ama giyim olmadi
olmaz zaten hocam o ev dekorasyon ama bu kampanyada eticaret -
İş Bankası bize satranç oynatıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batyaz -- 15 Aralık 2020; 18:14:14 > -
Kategori olarak seçemedik nasıl çözeriz bu sorunu -
Bilemedim müşteri hizmetleri Arıcan bakalım -
Kategori seçemeyenler çözüm buldu mu? -
Seçerken hata mı alıyorsunuz ben seçiyorum ama karar veremediğim için onaylamıyorum. 4 kategori seçilecek tek kategori değil -
Kategori seçebileceğim bir yer olmadı. Direk katıl dedim katıldı. -
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X