Hocam bunu bilemeyiz. MH olumlu da dönebilir olumsuz da. Örneğin işlemin gerçekten bir e-ticaret harcaması (alışveriş) olduğunu teyit etmek için böyle durumlarda genelde ürün faturası isterler. Banka cüzdan yüklemesini bir ürün alımı olarak görmeyebilir ve zaten olması gerektiği gibi kampanya işlemine sayılmamış deyip konuyu kapatabilir. Kampanya "alışveriş" için ve belirli bir aralıkta geçerli. Cüzdan yüklemesi ise bu şartları esneten bir işlem. Gerçi şartları da istedikleri gibi evirip çeviriyor bankalar. Orası da ayrı konu. Puan garanti olsun diye başka bir işlem yapabilirsiniz ki öyle yapmışsınız. Diğer konuyu ancak puan yatmaz ve o durumda başvurduktan sonra netleştirebilirsiniz veya risk almam derseniz hepsini iade edersiniz. Trendyol cüzdan yüklemesindeki belirsizlikler ve özellikle de sayaç olmayan kampanyaları sırf bu yüzden genelde cüzdan yüklemesi olarak yapmıyorum. Çünkü geçersiz sayılacak bir işlem komple tüm kampanyayı da yakabilir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 15 Aralık 2020; 23:46:54 > |
Maximum seç kazan kampanyası (5. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
az önce 500 ty cüzdan yaptım, e-ticaret saydı, arkasından 500 hepsiburada yaptım, elektronik saymadı:(((
-
-
Aynı gün şartı yok ama farklı günde denemek gerek elektronik kabul etmeyenler iptal etsin sonraki gün versin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kategoriler görünmüyor bende. Yardımcı olur musunhz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cüzdana yükleyince e ticaret sayıyor ama cüzdandaki parayı tekrar karta yüklemeye çalışırsanız katılımı siliyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
N11 E-ticaret listesinde yok bu arada.
-
Hâlâ bir çözüm bulunamadı beklemedeyiz. -
Tekrar katılım yapılıyor mu peki -
İsbank kampanyalarini cozeyim derken sherlock holmes gibi olduk. Ty cuzdan yapariz diye ev yasam sectik, o da olmuyormus. Harcadilar bizi
Kampanya şartlarında liste yok muyud?
-
Liste var ama trendyol ev dekorasyon sektoru. Onu e-ticarete sayiyormus sadece. Bunu bilemezdik. İlk islemi e-ticarete saydi ama 2.gun islemini belki ev dekorasyona sayabilir. Ty cuzdani bos olanlar 2 gun deneyebilir. Yoksa musteri hizmetleri cok yorulacak. -
Hocam sektörü öyle geçebilir de iş bankası kampanyada liste koyuyor ona göre hareket etmek gerekiyor. Kampanya şartları karışık yazıyorsunuz ancak açık şekilde yazıyor listede. Siz açık bulup öyle kazanmak istediğiniz için karışık diyorsunuz ancak ben karışıklık görmüyorum kampanya şartlarında.
-
Ee bravo alkislar size o zaman -
Alıntı
metni:İsbank kampanyalarini cozeyim derken sherlock holmes gibi olduk. Burda anlatmak istediğiniz kampanyalarının karışık olduğu ama kampanya özelinde konuşursak karışık olmayan bir kampanya bu. İkincil olarak siz seçtiğiniz sektör olmasa da öyle geçen bir e-ticaret sitesinde harcama yapıyorsunuz ve seçtiğiniz sektör olmasını bekliyorsanız sorun sizdedir.
-
Boyle ustten bakan tavirla diyog kurmayin benimle. Hadi eyvallah. -
yemeksepeti cüzdan, restoran geçer mi bu kampanyada? deneyen oldu mu?
-
quote:
Orijinalden alıntı: knight131yemeksepeti cüzdan, restoran geçer mi bu kampanyada? deneyen oldu mu?
Olmuyor
KYK ödemesini deneyen oldu mu? Eğitim kateogorisinde değerlendiriliyor mu?
-
+1
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X