Şimdi Ara

Maximum seç kazan kampanyası (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
467
Cevap
19
Favori
35.254
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aradığım cevap sizden geldi. Teşekkürler.
  • çaylaq kullanıcısına yanıt
    Listede HB eticaretteydi
  • Mobilya ve elektroniğin sembolleri ayni
  • mbeg44 M kullanıcısına yanıt

oluyor ama seçtiğin dört kategoriyi değiştiremiyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de hala kategori bölümü görünmüyor kampanyaya katıl için katıldım bastım onda sıkıntı yok ama kategori çıkmıyor

• Sinn_61 S kullanıcısına yanıt
    Bana e-ticaret 500 dün yattı
    Süreleri aynıydı kampanyaların
    Bu arada adamlar kumara başladı seçmek nedir yaaa))
  • ercandiler E kullanıcısına yanıt
    Ayrı ayrı olsa bile en yüksek tutar yatıyor hocam
    Yani 500 ü aldıysan diğerleri yok farklı alışveriş olsa bile
  • Bankamatik ile katılım sağladım ama orda açıkça kredi kartı yazmış. Kampanyada sayaç çalışsa bile yatmaz.

• greaturk2 G kullanıcısına yanıt
    mbeg44 M kullanıcısına yanıt
    çaylaq kullanıcısına yanıt

Keşke diğer arkadaşlarda okusalarmış

Alıntı

metni:
    Seçili e ticaret sitelerini sektörü ne olursa olsun e ticaret sayacaktır. Mesela listede olmayan defacto.com.tr giyim olarak sayacaktır. Geçmiş kazandıran dörtlü kampanyalarda böyle oldu.

@mbeg44 @çaylaq

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafasc -- 16 Aralık 2020; 17:32:55 >
  • Herşey iyi güzel harcamalarda çok iyi hatta kategori seçememe sorunu devam ediyor
  • mustafasc kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam hiç kazandıran 4 lu ile ugrasmamistim. Bu yorumda gözümden kaçmış ama sorun değil zaten 2x500 için tyc yapacaktım. Tek sorun 200 lira ev dekorasyon oldu onu da hallederiz :) olmadi 300 Bauhaus yaparım 30 da ordan puan gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbeg44 -- 16 Aralık 2020; 17:49:3 >
  • Başım bu uyarı ile dertte seçtiğim kategorileri göremiyorum aynı sorunu yaşayan oldu mu çözüm var mı?

Maximum seç kazan kampanyası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtsrky45 -- 16 Aralık 2020; 18:16:14 >
  • Kategorilerden birini mobilya-dekorasyon seçip ikea.com.tr den alışveriş yaptım ama provizyondan geçmesine rağmen sayaçta görünmedi. Müşteri hizmetlerini aradım, mobilya-mefruşat olarak geçmiş dedi. Bildirim oluşturuldu,size dönüş yapılacak denildi. Yani iş bankasının kampanyalarından çok faydalanmışımdır. Eksik puan yatırılsa bile telafi edilmiştir gecikmeli de olsa. Ama ikea alışverişini mobilya-mefruşat diye geçip mobilya-dekorasyon kategorisinde saymamak da ne demek!

• mrtsrky45 M kullanıcısına yanıt
    Bendede böyle dün kayıt oluşturdum dönüş olmadı daha
  • Ekeskin1126 E kullanıcısına yanıt
    Bu grupta ki en şanssız insanlarız sanırım . 2 gün oldu faydalanamadık
  • mrtsrky45 M kullanıcısına yanıt
    Oldukça fazla kişi var o derdi yaşayan, muhtemelen aceleci davranıp kampanyanın ilk anlarında katılım yapmakla hata ettik. Ben de aradım MH yi kayıt açtılar bakalım ne çıkacak ve kaç günde sonuçlanacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    Bu durumda ciddi mağduriyet yaşıyoruz .
    Örneğin market kategorisini seçip
    Hem bu kampanyanın market işlemini hemde maximumda ki 150 TL lik market kampanyası işlemini yapacaktım yapamıyorum.
    Son 5 gün. 1 başarılı işlemim var 3 gün işlem yapmam gerekiyor market olarak 60 TL kazanmam için bekliyoruz öyle boş boş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AvYusuf -- 16 Aralık 2020; 20:17:39 >
  • mertali1208 M kullanıcısına yanıt
    Hemen cimer e yazın 4. Gün çözülmüştü benim 4 lü kampanyada
  • Son moda kampanyasında trendyol cüzdan yüklemesi geçerli mi?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.