< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Maximum seç kazan kampanyası (8. sayfa)
-
-
Bende de tam tersi Iosta sorun yok (eşimde iphone var, sektör seçimi hep vardı), Androidde var. O yüzden sorun başka bir yerde diye düşünüyorum ama neden nerede nasıl bilemiyorum. Benim android uygulaması hep günceldi, öncesinde de şimdi de bir güncelleme görünmüyor. Daha sağlam olsun diye uygulamayı kaldırıp yeniden kurdum, değişmedi. Kayıt sonucunu bekliyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
N11 elektronik diye biliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu forumda daha faydalı bi mesaj çok az gördüm 👏🏻👏🏻👏🏻 -
Dediğiniz gibi demek ki problem daha farklı ve iki platformda da yaşanıyor. Bu arada bilgilendirme için teşekkürler. Bakalım problem kısa zamanda çözülecek mi, aksi takdirde pek anlamı yok keza kampanya süresi zaten 15 gün ve iki günü geçti bile.
-
PEP ve param sektörü maximum da ne olarak geçiyor bilen var mı arkadaşlar?
param diğer geçiyor, pepi denemedim -
işlem yaptım elektronike girmedi
-
Pep diğer yani olumsuz.
önceki kuruyemiş alışverişimde restorant işareti çıktığı için dün 200 üstü alışverişi yaptım kampanya dahilinde. sayaç işlemedi, provizyondan düşmesi mi gerekiyor ?
-
fastpay ne geçiyor
Koskoca Amazon liste dahilinde değil mi?
-
Sadece ev dekorasyon kaldı benim hangi siteyi önerirsiniz arkadaşlar işin içinden çıkamadım -
Bende sektör seçme çıkmıyordu. Bu linke tıklayıp uygulamada açtım sektör seçimi açıldı.
Arkadaşlar A101 Online alışveriş yapıp bu kampanyada sayacı işleyen var mı?
Aynı şekilde denedim ilk defa kategori seçim ekranı geldi. Bu sefer kategori seçince teknik nedenlerden dolayı işleminizi gerçekleştiremiyoruz uyarısı verdi. -
Akaryakıt için Aytemiz mobil uygulamadan bakiye yükleme işlemi sayılıyor denendi :)
-
konu ile alakası yok ama,
maxipuanları internetten nereden kullanıyorsunuz.
n11 hepsiburada gittigidiyor trendyolda geçmiyor
-
Morhipoyu son moda alisverise saydi ama sec kazanda giyim kozmetikte gorunmuyor.
mango giyim olmadı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X