evet bkm seçerek |
Maximum seç kazan kampanyası (10. sayfa)
-
-
A101 Kapıda uygulamasını market olarak sayıyor mu ? Deneyen var mı?
A101 Web sitesi market ama uygulaması ne belli değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bankamatik kartı ile katılım konusu geçmişti.. Bende de sadece banka kartı var , geçen kampanyalarda banka kartı ile katılım alıyordu ve detaylarda banka kartı yazmıyordu ama sonrasında banka krtını da dahil etmişlerdi. Henüz böyle olmadı.. İşlem yapıp sayaç işleyen var mı ? Bir de market,eticaret, kozmetik kolay da akaryakıt hariç 4cü sektör için internet seçeneği olan bir yer aklıma gelmedi.. Ne olabilir ki.?
-
Elektroniğe bir çözüm getirebilen var mıdır?
-
Bende trendyol a güvendim ev dekorasyon seçtim hepsiburada ya güvenip elektronik seçtim bu ikisine Bi çözüm bulamadım bulan varsa mesaj atsın
arkadaşlar restaurant işareti olması yetmiyor sanırım. kuruyemiş alışverişi yaptım, ekstre kısmında restaurant işareti de var ama sayaç işlemedi. var mı böyle birşey yaşayan ?
-
Aytemizden yükleme yapsak akaryakıt işler mi?
quote:
Orijinalden alıntı: ulexElektroniğe bir çözüm getirebilen var mıdır?
Hocam a101 şubede postane geçirdikten sonra bakkal ya da elektronik olarak seçim yapılıyor. Burayı deneyeceğim olumlu olursa haber veririm
A101 web sitesi alisverisim markete saydı dün -
-
Ustteki hatayi alan olmadı mı hiç arkadaşlar?
quote:
Orijinalden alıntı: turgay0651
Ustteki hatayi alan olmadı mı hiç arkadaşlar?Banka kartıyla bir hata almıştım ama hatırlamıyorum. Kampanyaya normalde banka kartı dahil değil.
quote:
Orijinalden alıntı: turgay0651
Ustteki hatayi alan olmadı mı hiç arkadaşlar?Mail attım bekliyorum
Bende de aynı hata var kampanyayı yapmama kararı almıştım ondan üstelemedim.
A101 Kapıda uygulamasını market olarak saydı, sayaç işledi fakat A101 bir kaç ürünü iptal ettiği için iade gerçekleşti. Bu iade yüzünden puan yatmaz sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: mrtsrky45Mail attım bekliyorum
Alıntıları Göster5 gündür seç kazan kampanyasında sorun var çözülmedi "input string was not in a correct format" hatası veriyor müşteri hizmetleri bilgisiz teknik ekip kontrol etmiyor mu acaba?
Playstore uygulama yorumuna yazdım
quote:
Orijinalden alıntı: turgay06515 gündür seç kazan kampanyasında sorun var çözülmedi "input string was not in a correct format" hatası veriyor müşteri hizmetleri bilgisiz teknik ekip kontrol etmiyor mu acaba?
Playstore uygulama yorumuna yazdım
Alıntıları GösterÇözümü çok zor olmamalı kampanya katılımı mızı manuel iptal etsin tekrar katil butonu aktif olunca sektörde seçebiliriz diye düşünüyorum .
Restoran seçtik birini bakalım nasıl çözeceğiz...
quote:
Orijinalden alıntı: mrtsrky45Çözümü çok zor olmamalı kampanya katılımı mızı manuel iptal etsin tekrar katil butonu aktif olunca sektörde seçebiliriz diye düşünüyorum .
Alıntıları GösterMüşteri hizmetlerini aradım kiz bir sey anlamiyor kampanya şartlarını okuyor.Teknik ekibe yazin acil dedim yazdı güya haber gelirse sorun çözülür ise yazarim
quote:
Orijinalden alıntı: Görkem !arkadaşlar restaurant işareti olması yetmiyor sanırım. kuruyemiş alışverişi yaptım, ekstre kısmında restaurant işareti de var ama sayaç işlemedi. var mı böyle birşey yaşayan ?
güncel.. var mı aynı sorunu yaşayan ? sayaç işlemesi için restaurant işareti olması yeterli değil mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X