Evet ben bugün migros yaptım. Birleşti ancak 1 kez daha 200 harcamam lazım market te. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Maximum seç kazan kampanyası (12. sayfa)
-
-
Arkadaşlar elektronik işini şu şekilde çözdüm. A101 de 200 liralık alışveriş yapıp temassız ödedim. Temassız ödeme yaptıktan sonra por cihazında gıda ve gıda dışı diye 2 seçenek çıkıyor. Kasiyere gıda dışı seçmesini rica ettim. Böylelikle elektronik gözüktü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar a101 in 250 ye 50 kampanyası nı yapsak bu alışveriş aynı zaman da 4 lü kampanyanun marketine vede normal market kampanyasının 1. işlemine sayılırmı acaba.bu şekilde 3 lü kombo olabilirmi.Ayrıca a101 in internet sitesinden yapılınca market diye geçermi acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aselsanci -- 22 Aralık 2020; 16:52:35 > -
Morhipo'nun giyim sayılmaması normal çünkü e-ticaret siteleri içinde geçiyor. Ama Boyner sayılması gerekirdi. Listede o yok. Ama belki onun da kaydını güncellemiştir İşbankası.
-
Market olarak saydı bende hem e ticaret hem market vardı
güzel haber
-
Arkadaşlar giyim önerileriniz nedir? Boynerin normal mağazası giyim sayar mı? -
Boyneri giyim saydi ama bu seferde son moda kampanyasini saymadi. saydi saymadi derken 1000 tl harcadik ortada hala gelen puan falan yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiviti -- 22 Aralık 2020; 22:51:20 >
Hangi kampanya için saydı? Boyneri mi boyner.com u mu hocam -
boyner.com dan yaptim alisverisi.Ama hopi uzerindeki linkten gittim.Bazilari saymadi demis direk web adresinden alışverişte herhangi bir farklilik var mi bilmiuyorum.
-
akaryakıt -
Ben boyner yapt, seç, kazan giyim ilerledi🤔 -
Elektronik için bir çözüm bulan oldumu
Öyle olması gerekiyordu zaten. Boyner hep giyim olarak geçti.
-
Mahalle marketini sayiyor mu acaba?
istegelsin alışverişi yapan oldu mu acaba? Muhtemelen sektör market geçer ama bir de diğer market kampanyası var. Orada anlaşmalı marketler şartı var. Ona da dahil olur mu acaba?
Edit: Başka konularda yeme-içme geçtiğini gördüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 23 Aralık 2020; 13:51:58 > -
Migros hediyem kart çalışır mı arkadaşlar hem markete hem seç kampanyasına?
quote:
Orijinalden alıntı: yus49
Mahalle marketini sayiyor mu acaba?pos cihazı marketse geçerli hocam .5 tl falan deneme yapın marketse işlem yapın
-
quote:
Orijinalden alıntı: emrahakt
Migros hediyem kart çalışır mı arkadaşlar hem markete hem seç kampanyasına?geçerli olur hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X