Çok teşekkür ederim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Maximum seç kazan kampanyası (13. sayfa)
-
-
Az yukarıda yazdım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: NtmbnAz yukarıda yazdım
TeşekkurEderim iyi yöntem ama a101 den 200 tl lik ne alacağız biraz zor benim için
Valla ben 4 paket sigara ve 3 4 paket zeytin yağı aldım. Bi de evin ihtiyaçları derken 200 oldu. Bu arada zeytin yağı 25 tl olmuş çok hesaplı
Seçim yaparken nedense mobilya&dekorasyon seçtim arada Önerisi olan varmı harcama yapılacak yer için ? Sadece mobilya&dekorasyon harcamam kaldı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: oup59istegelsin alışverişi yapan oldu mu acaba? Muhtemelen sektör market geçer ama bir de diğer market kampanyası var. Orada anlaşmalı marketler şartı var. Ona da dahil olur mu acaba?
Edit: Başka konularda yeme-içme geçtiğini gördüm.
Bundan önce 200x4 market kampanyası vardı. Orada 3 kez istegelsin kullandım. Market saydı.
-
Seçim kısmında hata alanlarda düzelme olan varmı acaba? Bende dün kayıt açtırdım ama bir gelişme yok -
Teşekkürler. Aklımda bulunsun.
-
ben yaptım . İSTEGELSİN market sayıyor.
-
aynı haltı bende yaptım bu sorunun cevabını bende arıyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: 7ss7
Seçim kısmında hata alanlarda düzelme olan varmı acaba? Bende dün kayıt açtırdım ama bir gelişme yokDuzelme yok sikayetvar.coma yazdım dönüş yapacaklar güya
M.h. ne aynı şeyi söyledim manuel iptal edin diye ama yapamıyoruz dedi -
Acaba alışveriş yapsak sonradan kampanyaya dahil ederlermi -
Arkadaşlar restoran için bir öneriniz var mı acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: 7ss7
M.h. ne aynı şeyi söyledim manuel iptal edin diye ama yapamıyoruz dediBen ümidi kestim zaten katılmayacağım artık kampanyaya.
quote:
Orijinalden alıntı: by_dj_omarüye iş yeri demediğine göre bir taşla 2 kuş vura bileceğin siteler var. örneğin E-Ticaret ve Trendyol ( Mobilya ) diye geçiyor. cüzdan yüklemesi ile ikisinde yapmış olursun. Geriye Market var. yada Araç varsa Akaryakıt . Kyk borcu ödüyorsanız Eğitim :) n11, gittigidiyor ve hepsiburada Elektronik zaten. :)
Trendyol 500 + 500 yükleme yapsak cüzdana hem sizin dediğiniz kampanyaya hemde 500+500 kampanyasına katılmış olurmuyuz acaba
Trendyol elektrik elektronik geçiyor iş Bankası işlemlerine bakın
E ticaret sayıyor işlem yapınca. -
Yemeksepeti cuzdan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X