|
Maximum seç kazan kampanyası (15. sayfa)
-
-
100tl yuklendi onu mu kullandin ve nerde kullaniliyor
Peki cuzdana kac yüklemiştin -
"input string was not in a correct format" hatası alıyorum bu kampanyaya girdiğimde, başka alanlar oldumu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
200tl yükledim 100tl geldi , a101de kullandım. -
Restoran harcamasi olarak mi sayıyor ona gore deneyeyim olursa
A101.com.tr de puan kullaniliyor mu? -
Restoran hangi kamp hocam 4 sektorde 200tl harca mi diger 200tl leri nerde yaptin -
-
Ben akaryakıt, e ticaret, market ve restoran seçtim dostum.
Nerelerde yaptığını da yazar misin lutfen hocam -
Köfteci Yusuf, migros hediyem kart, ty ve OPET
arkadaşlar sektör harcaması yaptıktan sonra uygulamada ilgili yerde işaret değişiyor mu, yoksa kampanya bitince mi herşey belli oluyor. açıkçası restaurant harcaması yaptım ama kampanyadaki sektör işareti hala sönük görünüyor
-
Böyle oluyor hocam. Mesela benim sadece akaryakıt kaldı.
quote:
Orijinalden alıntı: tbskvk55Böyle oluyor hocam. Mesela benim sadece akaryakıt kaldı.
cevap için teşekkür ederim hocam. kuruyemiş alışverişi yapmıştım restaurant simgesi olmasına rağmen saymamıştı, şikayet etmiştim mail olarak olumlu dönmüşler restaurant olarak kabul edilecek diye. hala simgesi sönük duruyor, demek ki kampanya bitince renkli hale gelecek.
-
Rica ederim hocam. İşleminizi dahil etmelerine sevindim. Normalde anında işliyor. Keyifli alışverişler.
Bankamatik nasil yuklenecek acikca yazmis kredi karti diye. Kampanya katilsan tamamlasanda yatirmaz bence.
-
quote:
Orijinalden alıntı: dmr20
"input string was not in a correct format" hatası alıyorum bu kampanyaya girdiğimde, başka alanlar oldumu ?Cok kiside var cozemediler aradık sikayetvar.com a yazdik.Alisverisleri yaptım olmazsa sikayet ederiz irtibatta olalim
Hocam, arkadaş bankamatik kampanyalarına katılsam yatar mı, demiş?
Tekrarlıyorum: bankamatik kampanyalarına katılırsa maximum kartı olmasa bile bankamatik kartına maxipuan yatar :) -
Bunu direk yatar diyerek cevaplayinca sanki bu kampanyaya demissiniz gibi bir algi vardi. Cunku bu kampanyada bankamatik kartiyla katilim yaparak sayaci bile calistirma sansiniz var. Bunda yatmaz demek istedim bende. Zaten arkadasin bu konuda sormasida ayri bir sacmalik : )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 26 Aralık 2020; 15:52:29 > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X