trendyol e-ticaret olarak geçiyor fakat cüzdan yüklemesi yapınca sektör değişmiyor değil mi arkadaşlar. konu içerisinde dolaştım e-ticaret denilmiş ama bazı kişiler ısrarla mobilya dekorasyon olarak yazmış. kişiden kişiye farklılık gösteremez herhalde. |
Maximum seç kazan kampanyası (16. sayfa)
-
-
Arkadaş direk banka kartı kampanyaları dediği için direk yatar, dedim. :)) -
Ty cuzdan olarak mi giyim mi
Opette yakit puan cuzdan yukleme gibi bisey var miydi
Yada yakit icin cuzdana daha sonra almak icin bir uygulama var mi -
Trendyol da sektör bilgisi önemli değil her halükarda sadece e-ticaret geçiyor. Aytemiz uygulama da BKMEXPRES ile yükleyebilirsiniz, ileri zamanda yakıt almak istediğiniz zaman şifre üreterek yakıt alımı yapabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mbs79 -- 26 Aralık 2020; 17:42:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aytemiz ilcemde yok kullanim suresi oluyor mu Yaza falan kullanilirsa yuklenir -
Arkadaşlar ben A101 den online olarak market alışverişi yaptım. Sayaç işledi. Şimdi bu siparişimi iptal etmek istiyorum. iptal işlemleri kampanya bitiminden sonra olacak Büyük ihtimalle. Ben bugün tekrar 200 üzeri market alışverişi yaptım. Diğerini iptal etsem bir sıkıntı olur mu sayaca o işledi. İptal etsem.bir problem olur mu
quote:
Orijinalden alıntı: Görkem !trendyol e-ticaret olarak geçiyor fakat cüzdan yüklemesi yapınca sektör değişmiyor değil mi arkadaşlar. konu içerisinde dolaştım e-ticaret denilmiş ama bazı kişiler ısrarla mobilya dekorasyon olarak yazmış. kişiden kişiye farklılık gösteremez herhalde.
Bugün yaptım maximiles kartımla e-ticaret.
-
-
Waikiki için mi dediniz bunu internet sitesinde bulamadım mağazadan mı yapmalıyım? -
Akaryakıt için aytemiz uygulamadan bakiye yükleme sayıldı.
Kullanım süresi yok, Antalya'ya gittiğinizde harcama imkanınız olur, şuan deponuz doluysa başka seçenek yok
Aytemiz yükleme şeklinde yüzde 3 indirimde yapıyor mu?
Bakın burası çok önemli
200 lük alışveriş yapıp ekstrede 194 görüp patlamayın zamanında ben PO da aynı golü yemiş bi daha yakıt almıştım 😃 -
😂
quote:
Orijinalden alıntı: oozgurel
Bakın burası çok önemli
200 lük alışveriş yapıp ekstrede 194 görüp patlamayın zamanında ben PO da aynı golü yemiş bi daha yakıt almıştım 😃yapacağınız kampanyanın da po nun da diye saydırmışsındır
-
Uygulamada hata var. Sektörleri seçemiyorum maalesef. MH’yi arayalı 3 gün oldu, haber falan yok. Kampanyayı kaçıracağım. Çözüm yok mu?
Yüklerken indirim yok, alım yaparken kartınızla o indirim sağlanıyor, 200 TL yükleme yapmanız yeterli :)) l
quote:
Orijinalden alıntı: Mbs79Yüklerken indirim yok, alım yaparken kartınızla o indirim sağlanıyor, 200 TL yükleme yapmanız yeterli :)) l
ben garanti olsun diyip 207 yükledim :D
-
Elektronik sektörünü A101(gıda dışı seçtirmenin dışında) çözebilen varmı?
N11? Amazon? VS.. -
geçiyor ben denedim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X