3. Alışverişi saymadı 2 de kaldık Lcw dan hediye çeki alacaktım bilemedim şimdi acaba teknosa amazon kart satıyomu hala < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Maximum seç kazan kampanyası (18. sayfa)
-
-
En son bir süre önce sorduğumda yok demişti, sonra tekrar satışa başladılar. Şubedeb şubeye değişiyor gibi. Bence genel olarak hala satıyordur. Şubedeki görevli bilmiyorum falan derse ilgilisini çapğırın. Bilen birisi oluyor genelde veya telefon ile genel merkeze sorup satıyor şube.
-
Bende onu bulmaya çalışıyorum hocam -
Elektronik sektörü olarak N11 i deneyen oldu mu acaba? Geçerli oluyor mu işlem? -
Lcw hediye çeki kart mantığındamı parçalı kullanılabiliyor mu bilgisi olan varmı yarın gidip son 200 ü Waikiki ile tamamlamayı düşünüyorum -
restorant için öneri var mı arkadaşlar? kasap vs olur mu
-
quote:
Orijinalden alıntı: oozgurel
Lcw hediye çeki kart mantığındamı parçalı kullanılabiliyor mu bilgisi olan varmı yarın gidip son 200 ü Waikiki ile tamamlamayı düşünüyorumİstediğimiz kadar alıp 1yıl veya 5 yıl süresi var kullanma parça parça kullanıyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben öyle yaptım, parça parça kullanıyorum.
-
Alışveriş yapmadan önce istediğiniz yerden 1 liralık alışveriş yapın ona göre alışveriş yaparsınız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: osmanyasarAlışveriş yapmadan önce istediğiniz yerden 1 liralık alışveriş yapın ona göre alışveriş yaparsınız.
hocam yemeksepeti cüzdan denedim yemeksepeti elektronik olarak geçti acaba kabul eder mi
-
yemeksepeti cüzdan olumlu.
-
Ne olarak olumlu hocam elektronik mi yoksa restoran mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar, idefix kampanya sitesinde e-ticaret listesinde. Bugün alışveriş yaptım ama sayaç işlemedi, yarını beklemek mi lazım? Benzer bir sorun yaşayan var mı? -
-
Beyaz eşyalar için ilave Garanti ihtiyacım var. Mobilya satan Arçelik satan bir yerde deneyeceğim bende.insallah olur. -
Restoran olarak Hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: YUVARLAĞIMTIRAK
Restoran olarak HocamGeçen ay saymamıştı restoran olarak, emin misin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Akaryakıt için maximum anlaşmalı olmayan istasyonu sayiyor mu, var mı tecrübe eden? -
Sektör bilgisi doğru ise üye işyeri zorunluluğu yok sayması lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X