Şimdi Ara

Maximum seç kazan kampanyası (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
467
Cevap
19
Favori
35.256
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • migros sanal market sipariş verdim dönem içine düştü saymadı markete. Anlaşılan uğrasacaz

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetyegen01

migros sanal market sipariş verdim dönem içine düştü saymadı markete. Anlaşılan uğrasacaz

bazen simge olsa bile saymıyor. mh kayıt açtırın. bu şekilde kuruyemişçide yaptığım alışverişim restaurant olarak sayıldı

• Mobilya sektörü için önerisi olan veya sayılan işlemi olan var mı arkadaşlar?

• mehmetyegen01 kullanıcısına yanıt
    Teslim edildi mi? Teslimden sonra sayar
  • Lcw hediye kart ile operasyon tamamlandı 💪🏼
  • nsync0012 kullanıcısına yanıt
    Benim harcama yaptığım yerde tarif ettiğiniz gibi bir yerdi hocam. Halen işlemedi sayaca. Kayıt açtırdım cevap gelmedi henüz.
  • hserdark kullanıcısına yanıt
    Mobilya mağazasindan işlem yaptım ama sayaca işlemedi. Kayıt açtırdım bekliyorum. Maximum seç kazan kampanyası
  • quote:

Orijinalden alıntı: xSwindLer

Mobilya mağazasindan işlem yaptım ama sayaca işlemedi. Kayıt açtırdım bekliyorum.

Alacak birşey bulamadım hocam burada veya yanlış siteye baktım erkanlar mobilya yazınca Maximum seç kazan kampanyası 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hserdark -- 29 Aralık 2020; 16:33:15 >

• Yemeksepeti cüzdan olumlu denmişti, fakat bende işlemedi sayaca. Provizyonda olduğu için işlememiştir diye düşündüm ama N11den de işlem yaptım, provizyonda olmasına rağmen anında işledi.

• hserdark kullanıcısına yanıt

Belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın, fiziksel pos cihazından yaptım ödemeyi. İnternet satışları yok diye biliyorum.

• Tekrar ediyorum sayacı işlemeyen cimer e şikayet yazsın çözülüyor. 4x150 markette son işlem anlaşmalı pos cihazından geçmemiş diye saymamışlardı bugün yatmış puan
  • seberhan1907 S kullanıcısına yanıt
    Hocam N11 hangi sektör olarak işledi sayaçta?
  • 10ur17 1 kullanıcısına yanıt
    E-ticaret olarak geçiyor
  • elektronik ne var şuanda arkadaşlar

Hocam dün işlem yaptım yemeksepeti olumlu
  • oozgurel kullanıcısına yanıt

Kampanya süresi tamamlandıktan sonra mı yazdınız acaba ?

Mobilya dükkanından yaptığım işlem sayaca yansımadı, işcep üzerinden baktığımda mobilya, ev aletleri ve dekorasyon kategorisi görünüyor. Dün kayıt açtırdım halen dönüş alamadım. Perşembe günü kampanya süresi bitiyor. Ne yapmak gerek bu durumda ?

Hocam N11 i e ticaret listesinde göremedim, listede var mı?
  • 10ur17 1 kullanıcısına yanıt
    Evet listede yokmuş, diğer e ticaret kampanyasının listesinde olunca sipariş vermiştim, bu kampanyada da e-ticaret saydı

Maximum seç kazan kampanyası

Maximum seç kazan kampanyası

• xSwindLer X kullanıcısına yanıt
    Evet bittiği gün yazdım
    Cevap gelmedi henüz ama bankaya iletilmiş şikayet
    O yüzden yattı diye düşünüyorum
    Paylaştığınız Hesap hareketlerinde N11 in yanındaki işaret elektronik aslında, nasıl e ticarete saydı listede bile yokken anlamadım hocam
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.