migros sanal market sipariş verdim dönem içine düştü saymadı markete. Anlaşılan uğrasacaz |
Maximum seç kazan kampanyası (19. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: mehmetyegen01migros sanal market sipariş verdim dönem içine düştü saymadı markete. Anlaşılan uğrasacaz
bazen simge olsa bile saymıyor. mh kayıt açtırın. bu şekilde kuruyemişçide yaptığım alışverişim restaurant olarak sayıldı
-
Mobilya sektörü için önerisi olan veya sayılan işlemi olan var mı arkadaşlar?
-
Teslim edildi mi? Teslimden sonra sayar -
Lcw hediye kart ile operasyon tamamlandı 💪🏼 -
Benim harcama yaptığım yerde tarif ettiğiniz gibi bir yerdi hocam. Halen işlemedi sayaca. Kayıt açtırdım cevap gelmedi henüz. -
-
-
Yemeksepeti cüzdan olumlu denmişti, fakat bende işlemedi sayaca. Provizyonda olduğu için işlememiştir diye düşündüm ama N11den de işlem yaptım, provizyonda olmasına rağmen anında işledi.
-
Belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın, fiziksel pos cihazından yaptım ödemeyi. İnternet satışları yok diye biliyorum.
-
Tekrar ediyorum sayacı işlemeyen cimer e şikayet yazsın çözülüyor. 4x150 markette son işlem anlaşmalı pos cihazından geçmemiş diye saymamışlardı bugün yatmış puan -
Hocam N11 hangi sektör olarak işledi sayaçta? -
E-ticaret olarak geçiyor -
elektronik ne var şuanda arkadaşlar
-
Hocam dün işlem yaptım yemeksepeti olumlu -
Kampanya süresi tamamlandıktan sonra mı yazdınız acaba ?
Mobilya dükkanından yaptığım işlem sayaca yansımadı, işcep üzerinden baktığımda mobilya, ev aletleri ve dekorasyon kategorisi görünüyor. Dün kayıt açtırdım halen dönüş alamadım. Perşembe günü kampanya süresi bitiyor. Ne yapmak gerek bu durumda ?
-
Hocam N11 i e ticaret listesinde göremedim, listede var mı? -
-
Evet bittiği gün yazdım
Cevap gelmedi henüz ama bankaya iletilmiş şikayet
O yüzden yattı diye düşünüyorum -
Paylaştığınız Hesap hareketlerinde N11 in yanındaki işaret elektronik aslında, nasıl e ticarete saydı listede bile yokken anlamadım hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X