normalde onlar direk gıda diye seçiyor. ben kasiyere rica ettim gıda dışı seçti. |
Maximum seç kazan kampanyası (21. sayfa)
-
-
Anladım teşekkürler.quote:
Orijinalden alıntı: Ntmbnnormalde onlar direk gıda diye seçiyor. ben kasiyere rica ettim gıda dışı seçti.
-
Amazon kart alırsak elektronik olarak mı sayıyordu? Teşekkürler...
-
A101 den alışveriş yaptım. Postan gıda dışı seçtirdim. O şekilde elektronik saydı.
-
ben kampayamdan iki tanesini yapmışsım diğer ikisi ne olduğunu hatırlamıyorum bunu nerden öğrenebilirim
-
Akaryakıt karta yükleme yapabileceğimiz bir seçenek var mı arkadaşlar ? Aytemiz dışında. Bulunduğum şehirde aytemiz yok.
-
Teknosa amazon kartı alamadım, kasiyer önce kartı geçti sonra vermiyor dedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Akaryakıt harcamasının üye işyeri olması şartı var mı? -
-
market 200x2 40 puan ile kombo yapmak için 200 lük şok hediye çeki alınır mı arkadaşlar? bim veya a101 de çek kullanım konusunda sorunlar oluyormuş. şok nasıl acaba bu konuda. var mı tecrübesi olan?
-
A101 de şirketin verdiği hediye kartı kullanıyorum kullanmayı bilen kasiyer olunca hiçbir sorun olmuyor Migros dan da hediye kart alınabilir market için -
Ödemenin hangi siteden yapılması gerekiyor? Yurtkur mu acaba?
-
-
-
Mangoyu giyimden saymadı, saldım kampanyayı.
-
Migros genel olarak pahalı olduğu için daha çok şok A101 gibi mağazalardan almak istedim Hocam. Bide evin hemen dibinde bu marketler. Şirket harici siz kendiniz hediye kartı aldınız mı ? Her markette bulunur mu -
quote:
Orijinalden alıntı: mustafascAkaryakıt karta yükleme yapabileceğimiz bir seçenek var mı arkadaşlar ? Aytemiz dışında. Bulunduğum şehirde aytemiz yok.
İstasyona gidin alacaklı fişi kesip veriyorlar.
-
Her markette var evet şok u bilmiyorum ama 101 de var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X