Şimdi Ara

Maximum seç kazan kampanyası (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
467
Cevap
19
Favori
35.254
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tamamdır hocam teşekkür ederim
  • BHomerd kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: xSwindLer

Bimden bim hediye kartı aldım bende. 2x100 tl şeklinde. 1 yıl kullanım süresi oluyormus kartların içindeki bakiyelerin. Parça kullanımda mümkün.

bende aynı şekilde kullandım hocam. mantıklı oldu bence  

• elektronik olarak ne almalıyız al sat ne gider indirimde üürün mediamark t siteden yada teknosadan yada a101 den vs şu an evdeyiz teknosa amazon kartı vermedi istanbul sefaköyde.. bi terslik oldu 2 kişi baktılar olmadı carrefoourda sefaköyde 100 lük vardı 2 tane ödeyeyim dedim ayrı kesicem dedi fgaturyı dedim 200 çek kız yine anlamadııı aslında çözülürdü yapamadık şimdi de elektoni-k için çözüm arıyorum son saatler)=:

• wizard0 W kullanıcısına yanıt
    Çözdünüz mü
  • a101 den elektronik ürün aldım bakılım ticarete mi girecek yoksa elektronik ürünemi kanımca eticarete girer medimarktan yada vatanda ne alınabilir 200 250 civarına uygunnnnn iş bankısı öaximum uygulamasıda çok yavaş 10 dk oldu neye geçtipini anlmaadım provizyoda işi şansa bırakmayıp medimktan bişi alacağom sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wizard0 -- 31 Aralık 2020; 21:44:48 >
  • medimarkt online i dan klavye aldım e-ticaret geçti a101 beklemede o da onşline gececeç satırım yani e ticaret tamamlaymadık bu sefer iii yi yordu bugün geçti mağazadan almak gerekmiş böyle uğraştırıcı alışveriş yapıyorlar zaman kaybı arkadaş oluyormöu zorlarsak oluyorda 1000 dereden hendek atlatıyorlar sonra işlerine gelmeyince puanlar da yatmıyor işin içinden çık çıkabilişrsen ayda 1000 2000 harca d şu kadar puan yatar dees 5 kat daha kolay !!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wizard0 -- 31 Aralık 2020; 23:47:29 >
  • Puanlar yattı duyurulur 😂
  • Sinn_61 S kullanıcısına yanıt

Maximum puanları bankamatik ve kredi kartında ortak görünüyor sanırım.

İkisini bir karttan kullanınca sorun olmaz değil mi?

Yoksa ayrı ayrımı harcamak lazım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheEvent kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam. Kredi kartı ile bankamatik puanları ayrı olur
  • Sinn_61 S kullanıcısına yanıt

Bende ortak görünüyor. 100 Seç kazandan yattı. 40 bankamatikten.

kredi kartında ve bankamatikte 140 görüniyor.

• Bende farklı görünüyor 😂
  • puanların yatış tarihi kaçtı arkadaşlar ?

• Görkem ! kullanıcısına yanıt
    Bugün yattı
  • quote:

Orijinalden alıntı: oozgurel

Bugün yattı

bana yatmamış, yine uğraşacağım.. artık puan vermek istemiyorlar sanırım. kendimi dışlanmış hissediyorum

Aynen, idefix alışverişinde sayaç işlemedi eticaret listesinde olmasına rağmen. Farkedip kayıt açtırmıştım, 10 gün sonra lütfedip sayaca bakmayın kampanya dahilinde yapılan yüm işlemler sayılacak mealinde uyduruk bir yanıt verdiler.

Sonuç, puan yatmadı 🤬 Uğraş işin yoksa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasificici

Aynen, idefix alışverişinde sayaç işlemedi eticaret listesinde olmasına rağmen. Farkedip kayıt açtırmıştım, 10 gün sonra lütfedip sayaca bakmayın kampanya dahilinde yapılan yüm işlemler sayılacak mealinde uyduruk bir yanıt verdiler.

Sonuç, puan yatmadı 🤬 Uğraş işin yoksa...

hem mail hem cimerden aynı cevabı aldım. mecbur verecekler ama uğraştırıyorlar işte..

• bana da yatmadı sayaçta mango giyim gözükmemişti, aradım mango giyim gözüküyor yatması lazım dedi mt, kayıt oluşturdu bakalım ne olacak

Aradım müşteri hizmetlerini, hangi sektörleri seçmiştiniz, hangi işlemleri yapmıştınız diye bana soruyor.

Neticede maksimum mobildeki yönlendirmeyle hareket ediyoruz. İşin iyice suyu çıkt; önce sektör seç, onları hatırlayarak alışveriş yap, yaptıktan sonra MH’ni ara hangi sektörde sayıldığını gör teyid al, ona göre tamamla.

Neticede, idefix eticaret olarak görünmemiş kayıtlarda, kitap kırtasiye olarak görünmüş. Enteresan olan, giyim harcaması maximum mobilde sayaç tamamlanmış olarak görünüyordu, ancak MH’yle aradık taradık bu kapsama giren harcama bulamadık. Ayıkla pirincin taşını...

2021’de kampanyalara katılmama kararı aldım bakalım 😬 Puan peşinde koşmaktan kart şişiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasificici

Aradım müşteri hizmetlerini, hangi sektörleri seçmiştiniz, hangi işlemleri yapmıştınız diye bana soruyor.

Neticede maksimum mobildeki yönlendirmeyle hareket ediyoruz. İşin iyice suyu çıkt; önce sektör seç, onları hatırlayarak alışveriş yap, yaptıktan sonra MH’ni ara hangi sektörde sayıldığını gör teyid al, ona göre tamamla.

Neticede, idefix eticaret olarak görünmemiş kayıtlarda, kitap kırtasiye olarak görünmüş. Enteresan olan, giyim harcaması maximum mobilde sayaç tamamlanmış olarak görünüyordu, ancak MH’yle aradık taradık bu kapsama giren harcama bulamadık. Ayıkla pirincin taşını...

2021’de kampanyalara katılmama kararı aldım bakalım 😬 Puan peşinde koşmaktan kart şişiyor.

ben önlemimi öncesinde cimere yazarak almıştım hocam, oradan aldığım onayla mecburen verecekler 100 lira puanı

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.