A101 de varsa önceden almış olduğunuz karta 50 ve katları şeklinde, BİM de 50 ve 100'lük kartlar var(alırken 2x100 veya 4x50 şeklinde almanız gerekiyor tek ödeme yapabilmeniz için), MİGROS' da ücretsiz kart alıp dilediğiniz miktarda yükletebilirsiniz. ŞOK'ta 4x50 kart alabilirsiniz ancak satan market bulmanız lazım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Maximum seç kazan kampanyası (22. sayfa)
-
-
Teşekkürler cevap için. Daha önce hiç almadım ilk defa alacağım hocam -
Estağfurullah hocam, dayanışma herzaman güzeldir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler...
-
quote:
Orijinalden alıntı: 10ur17
Hocam elektronik sektörünü tamamlayabildiniz mi?Shop.samsung.com
-
Temassız özelliği olmasa da yardımcı oldular mı?
temassız gerekmiyor
-
Elektronikte bende yemeksepeti cüzdan geçerli olmadı, bende Teknosa’ya gidip itunes kart aldım o zaman geçerli saydı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hybreedz -- 31 Aralık 2020; 15:56:5 > -
Saydı, teşekkürler. Kombo oldu üstelik. Mobil ödeme + istasyondaki indirim. -
Estağfurullah hocam, mutlu yıllara
h&m den alışveriş yaptım, giyimde saymadi. sayması gerekmez miydi?
Hocam maximum puanları hangi sitelerde kullanabilirim ? -
H&M izyico posu kullanıyor hizmet olarak geçer.quote:
Orijinalden alıntı: paladinho
h&m den alışveriş yaptım, giyimde saymadi. sayması gerekmez miydi? -
Kampanya açıklamasında göremedim de sanal kart kabul oluyor mu?
Ekleme: Denedim oldu. Geçerliymiş.
Bu arada Rossmann'dan 200 TL'lik alışverişle hem bu kampanyada kozmetik olarak saydı hem de Rossmann 150 TL alışverişe 30 TL bonus kampanyasına saydı. Bilgi vermiş olayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burnin -- 31 Aralık 2020; 19:21:50 > -
Mobilya mağazasından harcama yaptım saymadılar İşcep'te mobilya, ev aletleri ve dekorasyon olarak görünüyor. Kayıt açtırdım bakalım sonucu bekliyorum.
-
Benim kullandığım yeler bim, şok, a101, yemeksepeti, banabi. Bir kaç yer denedim ama sonuç hüsran.
-
Hocam ödeme kısmında gözüküyor değil mi yemeksepetinde bende gözükmedi de -
Bimden bim hediye kartı aldım bende. 2x100 tl şeklinde. 1 yıl kullanım süresi oluyormus kartların içindeki bakiyelerin. Parça kullanımda mümkün.
-
Kartın kayıtlı olması gerekiyor hocam. Eğer kayıtlı değilse 5 tl cüzdan yüklemesi yapıp o işlem sonrasında kayıt edebilirsiniz. Ödeme ekranında görünüyor hemen, çok nadir bendede görünmüyor ama uygulamayı kapatıp açınca görünüyor daha sonrasında.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X