Şimdi Ara

Maximum seç kazan kampanyası (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
467
Cevap
19
Favori
35.280
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim de sadece elektronik harcamam kaldı bulamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mbs79 M kullanıcısına yanıt
    Indirim mevzusu nedir hocam 200tl yukleme de ind mi oluyor 200 altına mi düşer yani
  • oozgurel kullanıcısına yanıt
    Boyner gift card cok iyi olur da webden alinir mi o hocam magazadan almistim once şuan ilçedeyim gidemiyorum lcw icinde mi hediye kart oluyor

Baska giyim ve farkli sektor olarak hangi markalarda hediye kart olayi var flo teknosa arcelik vs?
  • giyim için ag deneyen oldumu olumlu mu

• rossman deneyen var mı ? 150/30 puan kampanyası var. Giyim/kozmetik le birleşir mi acaba ?

• Maximum seç kazan kampanyası

Soldan ilk baştaki neyin simgesi elektronik diye işaretlemiştim ama hepsiburada alışveriş yaptım geçmedi

• Giyim için Ds damat denedim olmadı. Nereden seçtim bu giyimi

• aykutyok A kullanıcısına yanıt
    Benim trend yol alışverişimde o şimge var ekstrede ama kampanya seçeneklerinde çanta içinde @ simgesi olan e-ticaret ilerledi 🙄

Maximum seç kazan kampanyası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oozgurel -- 27 Aralık 2020; 22:20:43 >

Elektronik simgesi o ama iş bankası bu kampanyada hepsiburadayı e-ticaret listesine aldığı için hepsiburada e-ticaret sayılır benim de elektronik alışverişim kaldı ama bulamıyorum.

• Eyvallah saolasın o zaman teknosadan amazon çeki almak lazım desenize

• xSwindLer X kullanıcısına yanıt

mobilya dekorasyon için tekzen yada koçtaş alışverişlerinin geçme olasılığı var mıdır hocam?

• Boyner giyim olarak geçiyor.

• Metro marketi deneyen oldu mu? Market Olarak mı geçiyor?

• Wally Gator kullanıcısına yanıt
    Bu kampanya için denemedim ama metro marketten kullandığım puan işleminin yanında market simgesi var

Maximum seç kazan kampanyası
  • Elektronik harcamanın sayılması için hangi siteleri tercih ettiniz arkadaşlar ?

En baştaki simge mobilya dekorasyon sanki. E-ticaret olan alışveriş çantası içinde @ harfi olan idi. Elektronik olanı hatırlamıyorum.

Ama zaten Hepsiburada e-ticaret olarak geçer. Sizin seçimlerde de e-ticaret var. Hepsiburada da ona sayılırdı eğer boş olsaydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: oup59

En baştaki simge mobilya dekorasyon sanki. E-ticaret olan alışveriş çantası içinde @ harfi olan idi. Elektronik olanı hatırlamıyorum.

Ama zaten Hepsiburada e-ticaret olarak geçer. Sizin seçimlerde de e-ticaret var. Hepsiburada da ona sayılırdı eğer boş olsaydı.

Eyvallah saolasın bu gidişle bu kampanyayı Tamamlayamıyacağız anlaşılan kart limiti bitiyor boş yerlere harcama yapıp duruyoruz ayrıca

Yapı marketler o kategoriye girebilir hocam. Sonuçta yapımarketlerde birçok ürün satılıyor. Diğer 3 kategoriyi tamamlayıp da sadece ondan yatmayın bence. İyi kötü yapı marketlerden işinize sonra da lazım olabilecek bir ürün bakabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.