< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Maximum seç kazan kampanyası (7. sayfa)
-
-
Şartları sağlayanlar 3 ayrı kampanyada toplamda 1000 puan kazandı,500 sınırı yoktu
-
Bunu bilmiyordum şimdi şartları tekrar okudum olabilir gibi geliyor
Sayaç işlemediğinde mh aramıştım bana öyle demişlerdi -
Benim kartıma dün 1000 TL yattı hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: greaturk2
Listede HB eticaretteydiMantık şuydu, E-ticaret işini Trendyol ile bitirip, hemen sonra tüm kartların elektronik gördüğü hepsiburadayı yapmaktı, ama yemedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kampanya kategorilerinin gözükmediğini ekran görüntülerini almakta fayda var. Yarın birgün itiraz için lazım olabilir. -
Hocam ben de öyle saniyodum. Ama değilmiş. Millet çatır çatır aldı 1000 tl leri. Çok zoruma gitti. -
Arkadaşlar A101 kampanyası tamam market 60 sayacı da işledi fakat kendi kampanyanı seç kazan kampanyasında ki sayaç işlemedi
n11 göremedim listede. n11 galiba ev/dekorasyon sektöründe, benim gibi elektronik seçenler nerede alışveriş yapmayı düşünüyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulex -- 17 Aralık 2020; 12:14:46 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Marjinal01
MH ile görüşüyordum ilgili birime soruyorum biraz bekleyin dedi ama bekleme uzayınca hat kapandı otomatik olarak, ben de yazılı kayıt açtım. Bu arada kampanyalarımı yapacağım ama sonucu beklemeden, 3 gün mü 1 hafta mı 10 gün mü kaç gün sürer belirsiz. Sektör seçemediğim kayıtlarda görünüyordur sonuçta, yok çünkü. Yapacağım işlemler belli, bu arada açılırsa ne ala hemen seçer kaydederim, İş Bankası kampanya süresi dahilinde önce alışveriş sonra katılım kabul ediyor nasılsa, oldu oldu, olmadı tamamen iradem dışı geliştiği için kampanya puanı için de bir kayıt açarım.uygulamayı güncellemeyi denediniz mi
-
Ben güncelledim dakikalar önce. Yine cıkmıyor. Sorun sadece apple kullanıcılarında mı var
quote:
Orijinalden alıntı: arifceylan
Arkadaşlar A101 kampanyası tamam market 60 sayacı da işledi fakat kendi kampanyanı seç kazan kampanyasında ki sayaç işlemediaynı sıkıntı bende de var, 200 tl bim yaptım, market sayaç işlemedi :((
EDIT: geç de olsa sayaç işledi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaylaq -- 17 Aralık 2020; 22:54:5 > -
quote:
Orijinalden alıntı: mustafascuygulamayı güncellemeyi denediniz mi
Alıntıları GösterAyni sorun var sektor secilmiyor hata veriyor güncelleme ise yaramadı Android
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turgay0651 -- 17 Aralık 2020; 12:38:12 >
https://www.maximum.com.tr/TR/anlasmali-noktalarimiz/marka-ara/Sayfalar/marka-ara.aspx buradan ilgili firma hangi sektörde bakabilirsiniz arkadaşlar.
-
Herkese merhaba, kampanyanın uygulama sorunu devam ediyor yani kategori seçimi yapılamıyor. Bununla ilgili tam 4 kez MH ile görüştüm kayıt oluşturdum falan. Sorun iOS sistemlerde ama onda da şöyle bir durum var; iOS 14.2 sürümündeyseniz uygulama düzgün çalışıyor, kız arkadaşımdaki iphone x ve iOS 14.2 sürümüydü ve onu sorunsuz kampanyaya dahil ettim ve sonra kendi sürümümü kontrol edince güncelleme olduğunu fark ettim ve bu daha yeni bir sürüm olan 14.3 idi lakin bu sürümde de sorun devam etti, kız arkadaşımın cihazından denedim yine olmadı. Bu durumda şuna karar verdim eğer baştan benim gibi sistem sorunu yüzünden sadece katıl yaptıysanız sonrasında kategori seçemiyorsunuz. Bugün arkadaşın andreoid telefonundan denedim, o kampanyaya katılanildi ben de yine kategori seçiminde hata verdi. Bakalım sorunu çözebilecekler mi
Ayrıca başka iphonelarda başka arkadaşlarım da aynı sorunu yaşıyor. 3 farklı Android cihazlı arkadaşım ise sorun yaşamadı. Android kullanan ve sorun yaşayan arkadaşların uygulama ya da android sürümü ile ilgili bir problem olabilir.
Bu arada uygulamayı silip tekrar yüklediğimde kategori seçimi çıkıyor ve seçim yapıp onay tuşuna basınca hata veriyor sonra uygulamadan çıkıp tekrar girince yine kategori seçimi çıkmıyor ve katıldım olarak gözüküyor
Saçmalık. Oralarda işlemeyecekse hiç market seçmeyelim. -
Evet KYK ödemesini Eğitim olarak saydı biraz geç işledi sayaç.
-
Hayır trendyol mobilya/dek. olarak geçiyor ve üye iş yeride değil zaten.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X