Şimdi Ara

Maxipro - Efsanenin Dönüşüne Son 30 Gün! (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.170
Cevap
0
Favori
22.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GkhnFB

az kaldı abi az dayan dayan, denemek issteyen varsada denesin

Oğlum bizim virtual pro hayali ihracat-ithalat işi başarısızlııa uğrarsa bizi sığır reçeli yapar, ekmeğin üstünde yurtdışına sürerler, ps3 ün hdd'sini göğsümüze vura vura ağıt yakarız cevooo
  • quote:

Orijinalden alıntı: naturklich

quote:

Orijinalden alıntı: ekiskalibur

quote:

derikom izledin mi derbiyi. Görüntü kalitesi çok kötü ama 16. dakikada rüştünün yediği gol süper

Serdarım şimmmdi onu izliyordum doldu tamamen video Kilim Rüştü yaptı yapacagını yani diyorsun

Görüntü kalitesi kötü çünkü daha ilk kameramanlık deneyimimiz affet
    ama rüştü golünü izle yorumlarını bekliyorum.

İlk kameramanlık deneyimi için harika iş çıkarmışsın
    Gole yorumum ise "Ne yaptın Rüştüüüüüüüüüüüü!!!!"

• Yanlız trophy olayı bitiyor eğer save değiştirirseniz bunu göze alıyorsanız, olacaktır büyük ihtimalle. Benim deneyecek bir şeyim kalmadı. Siz denersiniz.

Aslan diye bir takımla oynadık 3 Türk vardı, 38 metreden frikik golü attım, adamlar o ne boru gibi girdi diyorlardı.
  • Bende yapmayacağım zaten adamım 87 %87 deyim 470 küsür maç yapmışım trophymi feda edemem ikinci hesabımda diğer arkadaşlar için uğraşacağım olursa klüp açısından iyi olur
    quote:

Oğlum bizim virtual pro hayali ihracat-ithalat işi başarısızlııa uğrarsa bizi sığır reçeli yapar, ekmeğin üstünde yurtdışına sürerler, ps3 ün hdd'sini göğsümüze vura vura ağıt yakarız cevooo

İşte O zaman arkamıza Cevo ile ulvi yazarız abi işte
  • Orijinalden alıntı: naturklich

hdd'yi göğsümüze vura vura ağıt yakarız demek

Bir arkadaş PM le anlatsa bana da durumu ya , şaka bir yana arkadaşlar dikkatli olun yedek medek ne varsa sağlamca aldıgınıza emin olun sonra evlat acısı gibi kor bak 86 overallu adamın yerine yalınayak başı kabak bir tıfılla kalıvermeyelim

• Gokhan derikom ne super adamsınız içtiğim su genizime kaçtı siizn yüzünüzden
    Başı kabak tıfıl diyo biri diğeri cevo ulvi yazarız diyo
  • beyler bizim bu virtual pro hayali ihracat-ithalat işi bana Cem Yılmaz'ın Doritos reklamlarını hatırlatıyor
    "Kime satıyosunuz bunları?" "Bak kimi veriyorum" Asla satmak yok yiyiciyiz biz
  • Bende yapmicam zaten benim adam 90 % :)
  • quote:

beyler bizim bu virtual pro hayali ihracat-ithalat işi bana Cem Yılmaz'ın Doritos reklamlarını hatırlatıyor

Bana o reklamı alkarın vuruşları hatırlatıyor. İnsan yiyecek bunları diyor ya ben de içimden naptın alkar insan tutacak o topu diyorum

• Beyler olduğunun kanıtı burada buyrun

Serdar abi ergenekondan atacaklar bizi içeri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih_Kuran

Bende yapmicam zaten benim adam 90 % :)

Tok açın halinden anlamazmış. Ulan zenginden alıp fakire verelimi diyoruz herifçi bana lazım değil diyor. Lazım dersen viyanaya gireriz bu sefer seni alırız mehter eşliğinde
  • quote:

quote:

beyler bizim bu virtual pro hayali ihracat-ithalat işi bana Cem Yılmaz'ın Doritos reklamlarını hatırlatıyor

Bana o reklamı alkarın vuruşları hatırlatıyor. İnsan yiyecek bunları diyor ya ben de içimden naptın alkar insan tutacak o topu diyorum

Sahi ya Serdarım o reklamda kocaman bir cips tanesi vardı değil mi şöööyle kafamdan daha kocaman elinde tutmuş elemana çıkışıyordu "insan yiycek bunu innsann!!"

• Fatih şu tackle için bi yöntem buldum demiştin anelka manelka söylüyordun hele anlat bakalım

Söylemezsen bundan sonra atacağım paslarla seni Guiza misali kale direğinde ağlatırım
  • quote:

Söylemezsen bundan sonra atacağım paslarla seni Guiza misali kale direğinde ağlatırım

Fatihin adam da iri böööööö hoaaaaa diye ağlar
  • quote:

quote:

quote:

Sahi ya Serdarım o reklamda kocaman bir cips tanesi vardı değil mi şöööyle kafamdan daha kocaman elinde tutmuş elemana çıkışıyordu "insan yiycek bunu innsann!!"

Ercan abi bumudur

• Beyler youtube ve izlesene'de bir video var "karabasan" diye aratırsanız hafif kel karanlık ortamda konuşan bir eleman var. Bir kere izleyin kopma garanti. Trakyalı olanlar 2 kat kopar dikkkat. Adam karabasanı dövdüğünü iddia etmiş içkiliyken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturklich -- 8 Ocak 2010; 15:41:46 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ercan abi bumudur

Aynen budur

• Ercan ve Serhan abi bu arada bu akşam 9 civarında şu kupa maçlarını halledelim. Aynı gruptaymışız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Ercan ve Serhan abi bu arada bu akşam 9 civarında şu kupa maçlarını halledelim. Aynı gruptaymışız.

Tamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekiskalibur -- 8 Ocak 2010; 16:10:41 >
  • arkadaslar ben islerim oldugu icin 2 gündür ps3 basina gecemiyorum kardesim ps3 basinda genelde insallah bugün tekrar katilacagim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEsemi22 -- 8 Ocak 2010; 16:19:50 >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.