Şimdi Ara

Maxipro - Efsanenin Dönüşüne Son 30 Gün! (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.170
Cevap
0
Favori
22.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Salastt artık oyuncu alımı yapmıyoruz maalesef. Kadromuz tamamlandı 18 kişi olduk ve geceleri 14-15 online kişi ile maçlarımızı yapıyoruz 2 takım halinde. Kusura bakma.

Bu arada beyler Sadekar kankamız kulaklık almış desem size. Günün haberi budur.

sadekar şişlemeciliğe başladı sayın seyirciler (serdar abi yazarken bile ölüyorum gülmekten tahmin edebiliyosundur)

ve sadekar artık bizi duyabilecek ve biz de onu duyabilecegiz. engeller aşıldı sınırlar kalktı maxipro büyük bir devrimi yaşıyor. heyecan dorukta.

11inde çok önemli bi finalim var bu gece uykusuzluga açlıga susuzluga soguga hırsıza uğursuza yalancıya sapığa katile dolandırıcıya ve bilimum aşşalık karakter sahibi çeşit çeşit mahlukata kafa tutup mikro çalışacağım ulennnnnnnnnnnn :D:D:D:D:D:d

sadekar ben gelene kadar konuşma ulennnnnn

şaka yaptım konuşşşşşşşşşşş

• Arkadaşlar elinde killzone 2 dlc'leri olan varmı acaba? Pal versiyon olan lazım. Eğer takımdan birinde varsa bir yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkarsilverblade -- 10 Ocak 2010; 5:53:48 >
  • Beyler ne geceydi be!!!

2010 yılında 1967 puan almışız ve dünyadaki en iyi 100. takım 2015 puan almış. Az kaldı yeni yılın en iyi 100'ü arasına girmeye. Genel puanda 2722 oldu. Mükemmel!

Şu almanları yenemedik ya ona uyuz oldum İlker abi.
  • Beyler bu gece 19 galibiyet 8 mağlubiyet almışız. Gökhan ve ben odalara kaptanlık yaptık. Gökhan çıkarken 6 galibiyet 3 mağlubiyet demişti, bizim odada buradan bakarsak 13 galibiyet 5 mağlubiyet almış.

Mükemmel gidiyoruz! Millet sadekarı tanımıyor soruyoruz küfür ediyor sadekarda cezayı kesiyor!

Where is a.? Sorusuna cevap bulamadık. 5 ister misin dediğim adamlar 4'ü yiyince kaçtılar, 5 ister misin dedim evet dediler 5 oldu, 10 ister misin dedim kaçtılar. Kelimelerle anlatmak zor.
  • quote:

Beyler ne geceydi be!!!

2010 yılında 1967 puan almışız ve dünyadaki en iyi 100. takım 2015 puan almış. Az kaldı yeni yılın en iyi 100'ü arasına girmeye. Genel puanda 2722 oldu. Mükemmel!

Ya o almanlar'a ilk maçta o kadar güldüm ki 4. golden sonra adam shit goal shit shit saydırdı ben gülmekten ayarı kaybettim Her attığımız golde küfür ettiler bi halta benzemio golleriniz dediler ama attıkları bütün goller beleş kabak gollerdi. Biz paslaştıkça ayarları kaçtı ama adamların sinirlerinin bozulması bizim gevşememize sebep oldu biraz,maçı kaybettik malesef Allah bir şans daha verdi hemen üstüne ama onda da rahat rahat oynarken birden ayarımız kaçtı ne olduysa,anlam veremedim. Bu loco'mu ne vardı onda ki gibi oldu biraz da gülme tuttu rahat alacağımız maçı verdik

• quote:

Beyler ne geceydi be!!!

Ahmet siz kaça kadar durdunuz ya.Vala içime oturuyor sınav çalışıcam diye gene 1.30da çıkmam gerekti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkarsilverblade

quote:

Beyler ne geceydi be!!!

Ya o almanlar'a ilk maçta o kadar güldüm ki 4. golden sonra adam shit goal shit shit saydırdı ben gülmekten ayarı kaybettim Her attığımız golde küfür ettiler bi halta benzemio golleriniz dediler ama attıkları bütün goller beleş kabak gollerdi. Biz paslaştıkça ayarları kaçtı ama adamların sinirlerinin bozulması bizim gevşememize sebep oldu biraz,maçı kaybettik malesef Allah bir şans daha verdi hemen üstüne ama onda da rahat rahat oynarken birden ayarımız kaçtı ne olduysa,anlam veremedim. Bu loco'mu ne vardı onda ki gibi oldu biraz da gülme tuttu rahat alacağımız maçı verdik

ondan sonra ben gol attıktan sonra shit dedim ahmet bana küfür etti

ulan hay anasını satayım bugun micro calısıcaktım sabaha kadar yaa.

• İlkerin , Ahmetin o şimşek gibi kaleye giren toplarından sonra ecnebi lavuklara "ooff kavgada bile yapılmaz" diyordum kendi dillerinde Cabaaaa'ların yeriyse ayrıydı gönlümüzde şükür ki "cabalarımızın" sonunda hüsrana uğramadık , iyi makara olurduk dillerine sonra

• Ne geceydi gelene gidene verdik ayarı artık millet bizden kaçar oldu
  • sizin iş noldu gökhan :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekiskalibur

İlkerin , Ahmetin o şimşek gibi kaleye giren toplarından sonra ecnebi lavuklara "ooff kavgada bile yapılmaz" diyordum kendi dillerinde Cabaaaa'ların yeriyse ayrıydı gönlümüzde şükür ki "cabalarımızın" sonunda hüsrana uğramadık , iyi makara olurduk dillerine sonra

Evet abi o kadar makara yaptık ama yendik Allah'tan adamları,yoksa burnumuzdan getirirdi o herifler Eski hesapları kapatmaya başladık farkındaysanız,birde şu Autblack denen adamın takımı var dünkü almanlarla birlikte eze eze yenip dağıtalım şunlarıda rahatlayalım

• quote:

Orijinalden alıntı: CyLess

quote:

quote:

Beyler ne geceydi be!!!

Olm ne adamsınız ya ,bende anlamadım kimin dediğini ilk başta sen söyleyene kadar,gece gece gülme krizlerine soktunuz beni

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CyLess

quote:

quote:

Beyler ne geceydi be!!!

Olm ne adamsınız ya ,bende anlamadım kimin dediğini ilk başta sen söyleyene kadar,gece gece gülme krizlerine soktunuz beni

abi ben shit shit diyorum :D bi baktım ahmet küfür ediyo :D dedim ahmet kafayı bozdu alayına dümdüz :D:DD:D:D:D:D:D

• Arkadaşlar ben bu akşam dahil cuma akşamına kadar yokum.Acayip yoğun bir sınav haftam var günde 2-3 sınav olmam gerekiyor.Burdan takip edicem hergün.Haftaya cumadan itibaren full time maxipro
  • Komediydi ya. Gol attık adamlarla dalga geçiyoruz, birisi shit dedi her golde shit diyorlardı çünkü ben başladım saydırmaya, Can diyo dur dur ben dedim shit diye. Yarıldık zaten. 4-2'den maçı verdik. Aynen bi autblack kaldı bir de dün geceki Gunnzzz Leverkusenle oynayanlar. Jabaları yendik onlarla hesap kapandı.

Sabah 6.45'ti takımdan çıktığımızda.
  • Vay anam vay serhat neler dönmüş ya
    Tüh kaçırdım ya. Bu akşam inşallah gene böyle makaralı olur. Sadekar üstat da kulaklık aldıysa rakiplere şimdiden allah rahmet eylesin
    Nasıl bilirdiniz garipleri, kaleleri delik tabii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturklich -- 10 Ocak 2010; 20:02:17 >
  • evet bende gördüm sadekar kulaklik almis eee nede olsa ahmetin kankasi
  • Mehter marşı çalamıyo muyuz maç öncesi bülent uygun gibi. Rakiplerin de duyabileceği şekilde? Biri bulsun çalalım süper olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih_Kuran

evet bende gördüm sadekar kulaklik almis eee nede olsa ahmetin kankasi

Akşam geliyosun mu fati?
  • ben zaten online im asil siz gelin
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.