Şimdi Ara

Maxipro - Efsanenin Dönüşüne Son 30 Gün! (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.170
Cevap
0
Favori
22.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • serdar düzenledigin her turnuvaya beni hemen yaziyosun ona göre hic sormana gerek yok
  • Uçan kafa ve çizgiden top çıkarmayı yapamadım arkadaş kafayı yicem. Bi onlar kaldı denebilir accom. olarak.
  • ahmedim bende ayni sana dedigim gibi deneye deneye yaptim ama en fazla 10 mac sürdü sonra hepsini actim ama bende su topukla gol atmayi yapamadim ya
  • serdar telefonu niye acmiyon senin ev numarasi varmi??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih_Kuran

ben zaten online im asil siz gelin

Denizliyi yığarlar avusturyaya böyle devam edersen
  • haci emmi senin ev numarasini bana psn de yazen!!
  • Kulübün istatistiklerine linkten bakabilirsiniz. Season Ranking: 70

http://www.eafootballworld.com/en_GB/clubs/741A0001/85083/overview

3087 puan ile bu geceyi kapatırız.

Dünyada en iyi 500 takım arasına girmeye 1170 puan kaldı. (Genel puanda)
    2010 yılının ise en iyi 70. takımıyız şuanda.

Bu gecenin durumu: 10 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet.

İyi geceler dünyanın en iyi 70. takımının oyuncuları.

• Uzuncelebi Maxipro 2 yi kurdum kardeş club olarak sorun olmaz değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Kulübün istatistiklerine linkten bakabilirsiniz. Season Ranking: 70

http://www.eafootballworld.com/en_GB/clubs/741A0001/85083/overview

3087 puan ile bu geceyi kapatırız.

Dünyada en iyi 500 takım arasına girmeye 1170 puan kaldı. (Genel puanda)
    2010 yılının ise en iyi 70. takımıyız şuanda.

Bu gecenin durumu: 10 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet.

İyi geceler dünyanın en iyi 70. takımının oyuncuları.

Çok şükür bu günleri de gördük , daha da iyi yerlerde olacağız inşallah.

• Volkan abi çalıma girmesine girerim de, kaptırırız ani atak olursa diye garanti oynamak daha doğru geliyor. Bir de dediklerinin hepsine katılıyorum.

Berkhinho sebep? Başka isimle kursaydın daha iyi olurdu...
  • quote:

Volkan abi çalıma girmesine girerim de, kaptırırız ani atak olursa diye garanti oynamak daha doğru geliyor. Bir de dediklerinin hepsine katılıyorum.

Volkan ben fatihin set piece taktiğini öneriyorum. Kendisine sorun söylesin. Arkadaş adam bir korner taktiği yapmış ceza sahası içine düşsün yeter top. Sonrası bir alamet yaşamanız lazım. Ahmet kaptan olarak "hazır, korner çeeek, ateeeeş" desin yeter. sonra ordaki herkes şuta saydırmalı şekilde bassın zaten gol oluyor

Çalım olayına gelince ben coşarım da ama adam dingil, geliştireyim yaparım. Bu adamla yapınca kaptırıyorum çok hatta çalımı bırak adam yönünü arkaya dönüp top saklarken kaptırıyor oha diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturklich -- 11 Ocak 2010; 16:14:47 >

• Serdar abi benim accom.'lar %89 oldu. Uçan kafa problemim var. Çizgiden çıkarmalar 1 tane kaldı.
  • quote:

Serdar abi benim accom.'lar %89 oldu. Uçan kafa problemim var. Çizgiden çıkarmalar 1 tane kaldı.

Helalin var bir de ben yapsam şov yapıcam ahmedim
    Benim % 51 daha
  • 500 maçı tamamlayınca platinium trophy'de alıcam bir tek o kalmıştı şuanda 415 olmuş. Bu hafta finallerden dolayı olmasa da 1 haftaya platinium gelir.
  • Bende dun yoldan geldum kismetse bugun aksam gelicem umarim halen takimdyimdir :)
  • Takımdasın ama adamları geliştirmeye devam. Neredeyse 80'in altında oyuncu kalmadı, galibiyet serilerinde bu da önemli. Bir tan 70 alsa aksıyor takım.

Arkadaşlar adamı düşük olanlara (özellikle 70-75 olanlara) tavsiyem kulübe geleceğinize 3 gece offline oynasanız adamınız gelişir. 70'lik ile oynamakla 90'lık arasında çok fark var. Zevk alıyorsun top ayağına geldiğinde.
  • quote:

Takımdasın ama adamları geliştirmeye devam. Neredeyse 80'in altında oyuncu kalmadı, galibiyet serilerinde bu da önemli. Bir tan 70 alsa aksıyor takım.

Arkadaşlar adamı düşük olanlara (özellikle 70-75 olanlara) tavsiyem kulübe geleceğinize 3 gece offline oynasanız adamınız gelişir. 70'lik ile oynamakla 90'lık arasında çok fark var. Zevk alıyorsun top ayağına geldiğinde.

hocam bayagi ugrasdim adamin 77ye kadar cikarabildim gelistirmeye calsiyorum ama suan bayagi isim yogun en iy ve hizli sekilde nasil gelistirebilirim? ayrica ben adamimin kilosunu ve boyunu kücültüm bayagi yararli oldu oyuncum hizlandi ve daha iy top tutuyor

• quote:

Volkan abi çalıma girmesine girerim de, kaptırırız ani atak olursa diye garanti oynamak daha doğru geliyor. Bir de dediklerinin hepsine katılıyorum.

ahmetçim yap lütfen.... en kötü öndeysek dene lütfen . sen takım kaptanısın yaa. her maç en az 3-4 kez girişimde bulun. en kötü kanatta sağından at solundan geç driplingini yap.

yaparsıııınnnnnnnnnnn :))))

bekliyorum :)))

görecem akşam.... :)))))))
  • Orijinalden alıntı: vokiceki

ahmetçim yap lütfen.... en kötü öndeysek dene lütfen . sen takım kaptanısın yaa. her maç en az 3-4 kez girişimde bulun. en kötü kanatta sağından at solundan geç driplingini yap.

yaparsıııınnnnnnnnnnn :))))

bekliyorum :)))

görecem akşam.... :)))))))

Ahmet rakipi migrosa gönder, ahmet rakibi tansaşa gönder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturklich -- 11 Ocak 2010; 17:27:28 >

• serdar senin ve fatihin taktikleri yapalım .... ahmette attım desin basalım bakalım .... şutlara. :)))

kornerden golumuz 2 elin parmaklarını geçmez diye hatırlıyorum.
    korner golu; freekick golu istiyorum :))))))

ahmet freekickler senin. ama bir tane ben atmak isterim. uygun görürsen. nacizane talebim. :) vermessende saygı duyarım kardeşim..... :) hadi akşama görüşürüz
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.