Şimdi Ara

Maxipro - Efsanenin Dönüşüne Son 30 Gün! (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.170
Cevap
0
Favori
22.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vokiceki

serdar senin ve fatihin taktikleri yapalım .... ahmette attım desin basalım bakalım .... şutlara. :)))

kornerden golumuz 2 elin parmaklarını geçmez diye hatırlıyorum.
    korner golu; freekick golu istiyorum :))))))

ahmet freekickler senin. ama bir tane ben atmak isterim. uygun görürsen. nacizane talebim. :) vermessende saygı duyarım kardeşim..... :) hadi akşama görüşürüz

Benim taktik zaten ahmet de yüklü. Aşırı agresif press taktiği, ölüm taktiği Düzgün yapılmazsa gol yemek garanti
    Fatihin taktiklerini yapamayabiliriz. Set piece taktikleri paylaşılmıyor sanırım. Paylaşılıyorsa paylaşsın fatih. ya da ahmete anlatsın ahmet create set piece yapsın. ben de yapayım çünkü 2 ye ayrılıyoruz bazen.

• Set piece paylaşılmıyor Serdar abi. O maalesef, dün gece 2 tane frikik golü attım, önceki gece 38 metreden rakibin deyimiyle boru gibi bir frikik attım.

Volkan abi ne demek, veririz atarsın sende. Yanlız benim şu falsolu frikik olayını halletmem lazım nasıl yaparız anlatabilecek var mı? 1 tane bile atamadım şimdiye kadar.

Osman oynamaktan başka çare yok. Bakacaksın accom.lara kafa golü mü lazım 25 tane, forvetin ortasına koyucan adamı sürekli ortalıcaksın ona, karşına da güçsüz rakip ve semi proda oynayacaksın. Ben şimdi kalan 1 tane çizgiden çıkarmayı yapmaya çalışıyorum onu da halledince, kafa gollerini tamamlıcam. 21 tane atmışım 50 yapmam lazım.

Uçan kafa problemi devam ediyor, defansta bile 3 tane accom. kaldı. Birisi 100 sliding tackle, 10 kere maçın adamı (sanırım 6-7 kez oldum),25 maçta rakibi engelleme (24 olmuş).

Sürekli eksikler üzerine çalışın. Yarın final var ama çok önemli değil, bu gece de kulüpteyim.

• ahmetcim şimdi bu kaçta olduğunu gösteren yer neresi bana söyleyiver . fifada menude.

örneğin 25 tane havadann pas atın diyor ya...
    o kaçtanedeyim örneğin 13 kere yapmış olayım bu 13 ü gösteren yer neresi ?
    nereden bakıyoruz ?
  • Abi v. pro, accom. giriyorsun, orada hangi özelliğe bakmak istiyorsan örneğin 3 numaradaki üzerine gel
    'ye bas 5/10 gibi gösteriyor.

Şuanda ea'da sorun var sanırım sürekli düşüyorum o yüzden biraz ara verdim, çünkü yaptıklarım sayılmayacak yoksa.

• Toplam 18 tane accomlisment kalmış %90 oldu.

Kalanlar:

Aşırtma olacak şekilde 5 pas atın (2/5)
    Falsolu 5 frikik atın (0/5)
    Topukla gol atın (0/1)
    Aşırtma olacak şekilde 15 asist yapın (2/15)
    100 oyuncuyu özel hareketle geçin (60/100)
    100 sliding tackel yapın (55/100)
    10 kez defansta maçın adamı olun (7/10)
    Kaleciye 5 kafayla pas verin (1/5)
    Mental 22 gizli ne olduğunu yazmamış can bilmiyorum bilen yazarsa iyi olur.
    Havadan pasla 1 maçta 2 gol (0/2)
    Uçan kafa (0/1)
    2 uçan kafa (0/2)
    5 uçan kafa (0/5)
    Maçta falsolu frikik (0/1)
    Maçta 2 frikik golü (0/2)
    25 kafa golü (21/25)
    15 frikik golü (6/15)
    25 kafa golü (21/25)
    25 frikik golü (6/25)
    Tüm bitiriş hareketleriyle sevinin (19/28)
    50 kafa golü (21/50)
    10 frikik golü atın (6/10)

Dün gece attığım 2 frikiği saymamış, kaleciye değmeden gol olması gerekiyormuş. Dokunsa saymıyor.

• bende durum simdilik böyle:

Balltechnick 21/24
    Defensive 24/24
    Mental 21/24
    Pas 24/24
    Fizik 47/48
    Sut 43/48

5 tabe serbes vurus falsolu 1/5
    topukla gol at 0/1
    100 kisiyi özel hareketle gec 57/100
    cizgiden top cikar 0/1
    bir macta cizgiden iki top cikar (gizli) 0/2
    300 mac yap 283/300
    cizgiden 2 top cikarin 0/2
    bi macta iki serbest vurus golu at 0/2
    ceza sahasinin disindan vale golu at 0/1
    15 serbes vurus golu at 3/15
    15 penalti golu at 8/15
    25 serbest vurus golu at 3/25
  • Bu hafa son yazılılılar biticek Cuma'dan itibaren tüm geceler kulübe gelebilicem
  • yarın son sınav veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

maxipro zamanıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

• Yarın 3. sınav, çarşamba 4, cuma 5. ve haftaya pazartesi biter.

Hangisine çalışıcan dersen hiç birine. Sınavlar 3'te, sabah 10'da okula giderim yeter 3-4 saat. Bide final bunlar, vize de zaten sınava 2 dk kala gidiyorum.
  • dün canım cıktı iktisatı kurtardım altta kalmıştı :D bi sabahlarsın babaaaaa 96 yı çaktım finalden
  • Beyler misafir geldi ben bu gece geç gelirim...
  • ahmet ben odadayim ama kimse yok
  • Beyler club nasıl gidiyo? makine kuzenimde olduğu için aranızda yokum :)

En yakın zamanda aranıza dönmeye can atıyorum.

Maçlar nasıl geçiyo????
  • Misafirler gitti arkadaşlar geliyorum 5 dk'ya.
  • Bazı çocukca şeylerden dolayı kulüpte ayrılıklar olmuş, hayırlısı olsun diyelim ama bu olayın çocukca olduğunu ve kırılacak bir şey olduğunu hiç düşünmüyorum. Ondan da ziyade, kim hangi kulübe gidiyorsa gidebilir ama milletin aklını mesajla çelmeye kimsenin hakkı yok.

Gidene de gelene de kapımız açık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Bazı çocukca şeylerden dolayı kulüpte ayrılıklar olmuş, hayırlısı olsun diyelim ama bu olayın çocukca olduğunu ve kırılacak bir şey olduğunu hiç düşünmüyorum. Ondan da ziyade, kim hangi kulübe gidiyorsa gidebilir ama milletin aklını mesajla çelmeye kimsenin hakkı yok.

Gidene de gelene de kapımız açık...

Ahmet , bu yazılanların bana olup olmadığını bilmiyorum ama açıklama gereği hissediyorum..

Gökhan ile yaşanan olayda kim haklı , kim haklı değil onun tartışmasını yapmam fakat bir olay var özür dileme durumu , hatta bunun istenmesi yanlış.. Herkes zevk almaya geliyor , yada ben öyle düşünüyorum..

Son zamanlarda benim gözlemlediğim ilk 500 yada dünya sıralamasında iyi biryere gelmek için hırs yapıldığı , zevk almaktan çıkmış artık olay ayrıca benim adam bu yolda engel olur zaten , bırakmamın sebebi benim zevkle bişeyler yapmak istemem hırsla değil.. Tabi koyduğunuz hedefe giderken önünüzü açmak bir nebze.. Kimse yanlış anlamasın beyler Maxiproyu bırakma sebebim budur, yaşanan olaylardan ötürü bırakmadım

Hepinize iyi oyunlar..

• Abi benim mesajım sana değil kesinlikle hatta senin takımdan ayrıldığını bile görmedim (eğer ayrıldıysan)

Saat 10 itibariyle kulübe girenlerden Gökhan ile birlikte 3 kişi ayrılmış. Ve bildiğim kadarıyla başka oynayanlara da mesaj atılmış benim tepkim bunadır. Kim kulüp kurmak istiyorsan kurabilir ama millete mesaj atması yanlıştır.

Olay şu kadar basit bir mesele, dün gece maça başlanmış 4 kişi ve bende psndeydim, geldim başlandığını gördüm saat 22.10, Gökhana mesaj attım insan bekler Gökhan yazdım sadece yazdığım bu kadar. Ötesi gerisi, berisi yok. Gökhan kırıldım dedi, sonra konuştuk konu kapandı gitti. Ama bugün görüyorum konu kapanmamış, Gökhan dün gece de oynamak istemiyorum dedi oynamadı eyvallah saygı duyarız, daha öncede birisi takıma katıldığında Gökhan bana yer yok takımda demişti, ben anlamıyorum bu kadar kırılacak ya da kırılgan olacak ne var bunda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Abi benim mesajım sana değil kesinlikle hatta senin takımdan ayrıldığını bile görmedim (eğer ayrıldıysan)

Saat 10 itibariyle kulübe girenlerden Gökhan ile birlikte 3 kişi ayrılmış. Ve bildiğim kadarıyla başka oynayanlara da mesaj atılmış benim tepkim bunadır. Kim kulüp kurmak istiyorsan kurabilir ama millete mesaj atması yanlıştır.

Olay şu kadar basit bir mesele, dün gece maça başlanmış 4 kişi ve bende psndeydim, geldim başlandığını gördüm saat 22.10, Gökhana mesaj attım insan bekler Gökhan yazdım sadece yazdığım bu kadar. Ötesi gerisi, berisi yok. Gökhan kırıldım dedi, sonra konuştuk konu kapandı gitti. Ama bugün görüyorum konu kapanmamış, Gökhan dün gece de oynamak istemiyorum dedi oynamadı eyvallah saygı duyarız, daha öncede birisi takıma katıldığında Gökhan bana yer yok takımda demişti, ben anlamıyorum bu kadar kırılacak ya da kırılgan olacak ne var bunda?

Anladım ahmet bende açıklama yapıyım istedim. Ama bu olaylar iyi olmuyor yani herkes zaten dersler olsun iş güç olsun stres dolluyor , burada o stresi biraz olsun atmaya çalışıyoruz , keyfinize bakın abi. Millete mesaj atılması yada atılmaması önemsiz ahmet o millet dediğimiz her bireyin aklı var kendi karar veriyor.. Bir mesaja tav olacaklarını sanmıyorum vardır bir sebepleri sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freev -- 12 Ocak 2010; 0:31:27 >

• Yanlız abi en iyi olma yolunda ben yokum demişsin de, biz bizi yenenler gibi oynayıp da en iyi olmaya çalışmıyoruz. (Pas gol) Yine doğru düzgün topumuzu oynayıp galip gelmeye çalışıyoruz ve adamlar iyi olunca da bu oluyor. Örneğin şimdi bir maçta 5 topumuz direkten döndü ve 3-1 aldık. Hepsi de uzaktan şutlardı.
  • serhan abinin dedigi gibi iş hayatı olsun okul olsun aile olsun. hepimizin gergin oldugu zamanlar olabilir. bi anlık sinirle insan herşeyi söyler. sakin kafayla konusur anlaşırsınız olay kapanır abi. anladıgım kadarıyla o kadar büyütülecek bişey de yok. bir büyüğümden öğrendiğim bişey var.

"insanları kaybetmek kolaydır. 2 kelimeye bakar. herkes yapabilir.
    insanları kazanmak zordur. kelimeler yetmez. herkes yapamaz.
    kolay şeyler zevk vermez insana. zevki, zoru başardığında tadar insan. zevk almak lazım şu 3 günlük dünyada..."
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.