Şimdi Ara

Maxipro - Efsanenin Dönüşüne Son 30 Gün! (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.170
Cevap
0
Favori
22.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

quote:

Volkan abi, Serdar abi, Ercan abi, Can, İlker, Fatih, Osman, Arda, Görkem Sizle oynamak güzeldi.

Bizimle oynamak güzel değilmiş o da güzel. Neyse Gökhan kulübün 2. oyuncusu sendin, katkıların ve emeğin için teşekkürler.

Yanlız mesajı 22.20'de atmam o dk da gördüğüm anlamına gelmez, 1 numaraya geçelim dedin geçtik mesajı neden sana attığımı söyledim bir başkasına atmadığımı, ki ben herkese mesaj atarım maç başlamadan 2 dk için 30 dk beklemesin diye ama bana mesaj atmamana karşılık ''insan bekler Gökhan'' yazdım. Hala da bunda yanlış bir şey göremiyorum (mesajımda)

Orhan'ın ilk takıma katıldığı zamanda da büyütmüştün, bu olayda da büyüttün. (Bence). Açık konuşmak gerekirse bu kadar kırılganlık iyi değil, insan nelerle karşılaşıyor. Bugün üniversite hayatımda ilk defa bir dersten kaldığımı öğrendim, final öncesi geçme notunu aşmama rağmen! İtirazımı yaptım bekliyorum, mail ile cevap göndericekler bu akşama kadar görücez artık ne olur ne gider..

Başarılar...

Ahmetim geçmiş olsun yaa inşallah itirazın kabul olur..
    Beyler kimse kimseye darılmasın , kırılmasın muhabbetinizi , arkadaşlığınızı devam ettirin
    Herkese tek tek yazamam hepinizle beraber aynı ortamda bulunmak güzeldi teşekkürler... Burayı takibe devam edicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freev -- 12 Ocak 2010; 17:06:32 >

• su 3 günlük alemde ne gerek var birmirimize darilmaya darilma sebebdi cok ufa bisey hic gerek yok surda headsetlerle konusuyoruz zevkine oynuyoruz zevk aliyoruz sakalasiyoruz ne gerek var kavgaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

quote:

Volkan abi, Serdar abi, Ercan abi, Can, İlker, Fatih, Osman, Arda, Görkem Sizle oynamak güzeldi.

Bizimle oynamak güzel değilmiş o da güzel. Neyse Gökhan kulübün 2. oyuncusu sendin, katkıların ve emeğin için teşekkürler.

Yanlız mesajı 22.20'de atmam o dk da gördüğüm anlamına gelmez, 1 numaraya geçelim dedin geçtik mesajı neden sana attığımı söyledim bir başkasına atmadığımı, ki ben herkese mesaj atarım maç başlamadan 2 dk için 30 dk beklemesin diye ama bana mesaj atmamana karşılık ''insan bekler Gökhan'' yazdım. Hala da bunda yanlış bir şey göremiyorum (mesajımda)

Orhan'ın ilk takıma katıldığı zamanda da büyütmüştün, bu olayda da büyüttün. (Bence). Açık konuşmak gerekirse bu kadar kırılganlık iyi değil, insan nelerle karşılaşıyor. Bugün üniversite hayatımda ilk defa bir dersten kaldığımı öğrendim, final öncesi geçme notunu aşmama rağmen! İtirazımı yaptım bekliyorum, mail ile cevap göndericekler bu akşama kadar görücez artık ne olur ne gider..

Başarılar...

Bu konuyu uzatıp ne laçkalaştırmak, nede kulüpte karmaşa varmış gibi bir hava yaratmak istemiyorum, senlede oynamak güzeldi. Ben Fatihin Ahmetle konuştum demesiyle maça başladım, tekrar söylüyorum maç başlatmak veya fazla maç yapma meraklısı değilim.

Ben orhanın katıldığında ne büyütmüşüm sadece forvet varsa bana yol almak düşer dedim diğer mevkilere alışık olmadığımdan, Orhanla beraberde çok oynadık, büyütsem oynamazdım.

Benim kırgınlığım o gün lobbyden çıktığımda arkamdan konuşulanlara! Mesaja değil, umarım dersinde uğradığın haksızlık düzeltilir.

Çok yazmam gereken bir durum olmazsa bu konuya bir daha yazmayacağım, kulübün gidişatı ve içeriğine dönülmesi daha iyi olur

İyi akşamlar

• beyler ds3üm arızalandı galiba
    tuşları çalışmıyor yarın bir bayiye gideyim bakalım. garanti kapsamına grer inş :)

• quote:

Orijinalden alıntı: CyLess

beyler ds3üm arızalandı galiba
    />
    />
    />
    />
    tuşları çalışmıyor yarın bir bayiye gideyim bakalım. garanti kapsamına grer inş :)

Can kardeşim geçmiş olsun. Dün maç oynanmadı proda herhalde nedir gidişat arkadaşlar?

• Oynadık ama çok kişi yoktuk, o da bir cinslik var 2 galibiyet 4 mağlubiyet aldık kapattık. Zaten sınavım vs vardı benim.
  • eyvallah serdar abi. ps3den yana yüzüm gülmedi bi cenabetliktir gidiyor bakalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyLess

eyvallah serdar abi. ps3den yana yüzüm gülmedi bi cenabetliktir gidiyor bakalım :)

Yere falan atmış mıydın daha önce kolu?
  • Beyler kusura bakmayın dün gelemedim,biraz işim vardı,bu akşam gelmeye çalışıcam biraz geç olsa da
  • Arkadaşlar 3 ay sonra bende inşaALLAH ps 3 ve fifa 10 alıcam aranıza katılıp kafanıza vuracam
  • Arkadaşlar yaklaşık 20-25 dk sonra geliyorum. Siz ısının, bu gece galip gelicez üst üste.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5vtknmz

Arkadaşlar 3 ay sonra bende inşaALLAH ps 3 ve fifa 10 alıcam aranıza katılıp kafanıza vuracam

• Dün gece birkaç maç yaptık erken çıktım prodan. Fatih ben derikom sadekar ve tevez vardı. Bi takıma 8 attık, sekizde çıktılar 15 olurdu
    Ahmedim maçtan atma sorununu çözdüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturklich -- 14 Ocak 2010; 8:58:22 >
  • Bende elektrikler gitti dün akşam 2-3 kere deli oldum,bi hafta 10 gündür böyle çat çut kesiolar,en sonunda bende kafalarını kesicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: naturklich

quote:

Arkadaşlar 3 ay sonra bende inşaALLAH ps 3 ve fifa 10 alıcam aranıza katılıp kafanıza vuracam

Aldırma Serdar'ım bu arkadaşı forumda attıgı bu türden bazı postlarından tanıyorum ben , kendi haline bırak

• Yaw şaka yapıyorum hemen ciddiye alıyosunuz..
  • quote:

Yaw şaka yapıyorum hemen ciddiye alıyosunuz..

Kardeş mesele kafaya vurmaksa eğer, maxipro'yu 3000 puana taşıyanların açtığı konuya, "kafanıza vuracağım" diye mesaj atmak mıdır daha akıllıca olan, yoksa "abi aranıza katılabilir miyim" demek mi kardeş?
  • quote:

sen de kimsin pikaçu ? osuuruktan nem kapıyoruz zaten takım olarak ; kafaya mafaya vurmalar bu ne şimdi ? hadi bakiim.....
  • ahmet bende 41 gol atmisim gördüysem senden sonra en golcu benim yani forvettim
  • Maalesef, öncelik bizim aramızda bulunman için saygıdır, ilk mesajınla da bu saygı kriterine uymadığını gördük.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.