Şimdi Ara

Maxipro - Efsanenin Dönüşüne Son 30 Gün! (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.170
Cevap
0
Favori
22.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba,takıma katılmak için herhangi bir şart var mı?
  • Ahmet, senin sınava itiraz olayı noldu?
    Cuma akşamı 4000 yapıcaz inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturklich -- 14 Ocak 2010; 16:35:25 >
  • bayadir yorgunluktan erken yatiyorum kardesim ps3 basinda oluyor psn bu yüzden acik insallah bugünden itibaren tekrar araniza katilaacagim
  • benide yedeklere yazarmısınız arkadaşlar.şuan face yapıyorum eafootballworld de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorkster

Merhaba,takıma katılmak için herhangi bir şart var mı?

Herhangi bir şart yok denebilir ama genellikle 22'de maçları aksatmamak, saygılı olmak sonuçta aramızda 35-40 yaşında abilerimiz var. Pası atsana lan şeklinde bir cevap verecek adamın aramızda işi yok.

Adamının gelişmiş olması önemli. Yani 70'lik adamla gelip de 92'lik forveti kesmeye çalışmak ya da bunu beklemek olmaz. Adamın gelişmişse, ve dediklerimi yapabileceksen buyur.

Bu arada kırmızı ayakkabı, kırmızı eldiven de kulüp geleneğimiz.

Serdar abi gerizekalı hocam 1. vize notumu katmamış notları verirken, dolayısıyla 99 aldığım vize gözükmediği için notum F gelmiş, kontrol edildi kağıt bulundu, 1 hafta içinde B olarak değişecekmiş notum, pazartesi salıya kadar değişir dediler...

• quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

quote:

Herhangi bir şart yok denebilir ama genellikle 22'de maçları aksatmamak, saygılı olmak sonuçta aramızda 35-40 yaşında abilerimiz var. Pası atsana lan şeklinde bir cevap verecek adamın aramızda işi yok.

Adamının gelişmiş olması önemli. Yani 70'lik adamla gelip de 92'lik forveti kesmeye çalışmak ya da bunu beklemek olmaz. Adamın gelişmişse, ve dediklerimi yapabileceksen buyur.

Serdar abi gerizekalı hocam 1. vize notumu katmamış notları verirken, dolayısıyla 99 aldığım vize gözükmediği için notum F gelmiş, kontrol edildi kağıt bulundu, 1 hafta içinde B olarak değişecekmiş notum, pazartesi salıya kadar değişir dediler...

Ahmedim hoca beyaz uzun saçlı mı?
    Şaka bi yana hakkını alacak olmana sevindim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturklich -- 14 Ocak 2010; 17:32:36 >

• Dün şans eseri biraz oynıyabildim.Babam'ın karakola gitmesi gerekti bir tanıdığımızın kızı kaybolmuştu.Şükür sonradan bulundu.Güzelde oldu haftaiçi oynamak ama az kişiydik.Yarın akşam saat 22:00 olamasada 23:00'da aranızda olucam
  • quote:

Orijinalden alıntı: naturklich

quote:

quote:

Ahmedim hoca beyaz uzun saçlı mı?
    Şaka bi yana hakkını alacak olmana sevindim.

40 yaşında uzun saçlı ama saçları siyah ve paso asistanlara sarkan bi tip. Tam dayaklık.

• Arkadaşlar siz başlayın, ben 23.30 24 sularında oyunda olucam, son 3-5 gündür geldiğimde kimse olmuyor. Eğer dağılmazsanız en kötü ihtimalle 12de kulüpteyim.
  • Yarın gece sabahlıyoruz arkadaşlar, müsait olanlar hazırlansın, hedef 4000.

2 Finalim kaldı biri yarın biri pazartesi. Yarını atlatalım da 3 gece boyunca sabahlara kadar oynayalım şu gavurlarla.
  • quote:

Yarın gece sabahlıyoruz arkadaşlar, müsait olanlar hazırlansın, hedef 4000.

2 Finalim kaldı biri yarın biri pazartesi. Yarını atlatalım da 3 gece boyunca sabahlara kadar oynayalım şu gavurlarla.

Bu akşam Bomba gibi geliyorum.1 haftadır oynayamıyorum sınavlar yüzünden kafayı yemek üzereyim yarın çok enerjik olucam

• Kısmetse yarın bi coşalım takımca,bende bi kaç gündür hem yoğunluktan hemde elektrikler yüzünden uzak kaldım kusura bakmayın. İnşallah yarın aranızda olucam
  • soru : 8 kafa pası ver bir oyunda görvinin; yapmanın kolay yolunu hatırlayan varmı ?
    6 da felan kalıyorum. maç bitiyor. oyun süresini uzatacam. öyle deneyecem ama yinede sorayım dedim.

mesela havadan 100 pas ver görevini. kaleci ile paslaşarak yaptım çok kolay oldu . ama bu kafa pası görevi için topun havadan pas seklinde oyuncuma gelmesi lazım . hava pası verdiren özel x dışında bir tuş kombinasyonu var mı ? pas isterken. ?
  • bildigim kadarıyla yok ama adama uzaksan adam havadan atıyor topu pas isteyince. sen onu şöle yap abi. menajer moda gir kendi pronu da ekle takıma başlangıcda sorar. gir maça 10 dakikalık maç yap. güzel takım al bi de real manu falan. öyle çok kolay yaparsn. 8 kafa pası vermenin en garanti yolunu sölemişsin zaten.

bugun media markt a gidicem beyler ds3ü götürücem bakalım nolacak.
  • Kaleciye kafayla pas veri nasıl yaparız peki? 5 tane var ya...

Can benimde bugünü saymazsak 1 final kaldı, bu gece ve pazartesiye kadar 2 gece full takımdayız.
  • bende islerim nedeniyle bu hafta zaman bulamadim insallah bu gece aranizda olacagim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEsemi22 -- 15 Ocak 2010; 10:50:45 >
  • quote:

Kaleciye kafayla pas veri nasıl yaparız peki? 5 tane var ya...

Can benimde bugünü saymazsak 1 final kaldı, bu gece ve pazartesiye kadar 2 gece full takımdayız.

hocam hazirlik maci yap oyuncunu defansa koy beklerle ona havadan pas at ve kaleciye geri pas yap kafayla
  • quote:

Kaleciye kafayla pas veri nasıl yaparız peki? 5 tane var ya...

Ahmedim en kolayı o. Hiçbir şey yapamayan daha adamı 80 olan ben bile en önce onu yaptım. Can anlatmış kısaca ama ayrıntılı anlatayım. Olay şöyle abi: Normal maçı aç chelsea accrington mesela. Be a pro değil ama normal kick off maç. Adamlar zayıf zaten kolay yapıyorsun istediklerini. Senin elemanla top al kendi kalene doğru git. Ceza sahasına gelince
    />
    ile kaleciye ver daha gelirken orta tuşuna bas sende neyse. Topu kaleye yaklaşan kendi adamına doğru atacak kaleci havadayken tekrar
    />
    e basınca kaleciye kafa pası verecektir. Oldukça kolay kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturklich -- 15 Ocak 2010; 11:30:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vokiceki

soru : 8 kafa pası ver bir oyunda görvinin; yapmanın kolay yolunu hatırlayan varmı ?
    6 da felan kalıyorum. maç bitiyor. oyun süresini uzatacam. öyle deneyecem ama yinede sorayım dedim.

mesela havadan 100 pas ver görevini. kaleci ile paslaşarak yaptım çok kolay oldu . ama bu kafa pası görevi için topun havadan pas seklinde oyuncuma gelmesi lazım . hava pası verdiren özel x dışında bir tuş kombinasyonu var mı ? pas isterken. ?

Ben o bi maçta 8 kafa pası,10 hava topu al olaylarını şöyle yaptım; defans olarak aldığım her topu rakip kaleciye gönderip bizim yarı sahanın biraz gerisine geliyorum o degaj yapıyor direk kafayla pas olarak kullan gelen topu,hem pas hemde hava topu sayılıyor

• serdar, can, alkar, osman. sağolun baya iyi oldu anlattıklarınız. deneyeceğim. hadi bunlar iyi hoşta bir dünya daha var görev. %50 yi yeni geçtim daha. geçen gece kasayım biraz dedim kolay olmuyor yani baya zaman isteyen ve maç yapmamı gerektiren görevler var. kolay olanları seçip bitirdim.

şimdilik 80 güç ile idare ediyoruz ama; daha iyi olsa adamım. istediklerimi daha iyi yapacak.
    şu agilityi arttırıcı durumları yapmak gerek önceliği bunlara verecem. anladığım kadarıyla topla olan çeviklik vb durumlardaki hızlılığı ifade ediyor dönüşler sağdan, sola gibi... birde hız speed

ah öğrenciliğimde denk gelecekti bu ps3, oyun, bu ortam. ve geniş zaman yelpazesi. sizleri kıskanıyorum öğrenci dostlarım :)))) kıymetini bilin....
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.