Şimdi Ara

Maxipro - Efsanenin Dönüşüne Son 30 Gün! (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.170
Cevap
0
Favori
22.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vokiceki

serdar, can, alkar, osman. sağolun baya iyi oldu anlattıklarınız. deneyeceğim. hadi bunlar iyi hoşta bir dünya daha var görev. %50 yi yeni geçtim daha. geçen gece kasayım biraz dedim kolay olmuyor yani baya zaman isteyen ve maç yapmamı gerektiren görevler var. kolay olanları seçip bitirdim.

şimdilik 80 güç ile idare ediyoruz ama; daha iyi olsa adamım. istediklerimi daha iyi yapacak.
    şu agilityi arttırıcı durumları yapmak gerek önceliği bunlara verecem. anladığım kadarıyla topla olan çeviklik vb durumlardaki hızlılığı ifade ediyor dönüşler sağdan, sola gibi... birde hız speed

ah öğrenciliğimde denk gelecekti bu ps3, oyun, bu ortam. ve geniş zaman yelpazesi. sizleri kıskanıyorum öğrenci dostlarım :)))) kıymetini bilin....

Söylediklerinin altına imzamı atıyorum volkanım
    Sen evli misin, çocuk var mı? Bir sonraki aşama da bu, daha zorlu
    Agility'yi ne arttırıyor gerçekten bi yardım etin ona göre accomplishment yapalım.

• Serdarım sana pm yolladım , dönmedin kardeşim ? Hayırdır küsmüyüzzz
  • quote:

Orijinalden alıntı: naturklich

quote:

serdar, can, alkar, osman. sağolun baya iyi oldu anlattıklarınız. deneyeceğim. hadi bunlar iyi hoşta bir dünya daha var görev. %50 yi yeni geçtim daha. geçen gece kasayım biraz dedim kolay olmuyor yani baya zaman isteyen ve maç yapmamı gerektiren görevler var. kolay olanları seçip bitirdim.

şimdilik 80 güç ile idare ediyoruz ama; daha iyi olsa adamım. istediklerimi daha iyi yapacak.
    şu agilityi arttırıcı durumları yapmak gerek önceliği bunlara verecem. anladığım kadarıyla topla olan çeviklik vb durumlardaki hızlılığı ifade ediyor dönüşler sağdan, sola gibi... birde hız speed

ah öğrenciliğimde denk gelecekti bu ps3, oyun, bu ortam. ve geniş zaman yelpazesi. sizleri kıskanıyorum öğrenci dostlarım :)))) kıymetini bilin....

Agility'yi ne arttırıyor gerçekten bi yardım etin ona göre accomplishment yapalım.

diving header

• quote:

Orijinalden alıntı: devilmaycry_trrr

quote:

quote:

diving header

Eyvallah orhan. Ama sanırım belli sayıd akafa golü atmadan diving header yapmıyor. "Curl in a freekick in arena" dediği arenada kavisli free kick golü at değil mi arkadaşlar ben hem kaleciyle teke tek olduğumuz yerde, hem de practise set piece kısmında baraj varken kaleciye değdirmeden direk attım gol ama vermedi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: devilmaycry_trrr

quote:

quote:

diving header

Eyvallah orhan. Ama sanırım belli sayıd akafa golü atmadan diving header yapmıyor. "Curl in a freekick in arena" dediği arenada kavisli free kick golü at değil mi arkadaşlar ben hem kaleciyle teke tek olduğumuz yerde, hem de practise set piece kısmında baraj varken kaleciye değdirmeden direk attım gol ama vermedi.

Serdarım arenada atacaksın baraj yokken set piecedekini saymıyor , kaleciye deymeden atmıştım arenada diye hatırımda benim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekiskalibur -- 15 Ocak 2010; 16:45:09 >

• Attım ercan baba mesafe önemli değil di mi? Ceza sahasının 1 cm dışından atıyorum
  • quote:

Attım ercan baba mesafe önemli değil di mi? Ceza sahasının 1 cm dışından atıyorum

ben de o kadar mesafeden attım ya 26 metre taş çatlasın en fazla , kabul etmediydi bende de ilkin bir iki tanesini sonra attım o son günlerde görevlerin zorlaşmasıyla başardıkça duydugum için daha bir sevince
    boguldugum "çlink" sesini duymuş o accomplishmenti tamamlamıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: ekiskalibur

quote:

Attım ercan baba mesafe önemli değil di mi? Ceza sahasının 1 cm dışından atıyorum

ben de o kadar mesafeden attım ya 26 metre taş çatlasın en fazla , kabul etmediydi bende de ilkin bir iki tanesini sonra attım o son günlerde görevlerin zorlaşmasıyla başardıkça duydugum için daha bir sevince
    boguldugum "çlink" sesini duymuş o accomplishmenti tamamlamıştım

Ben birkaç tane attım hepsi muz ortanın şut haliydi doksana girdi vermedi itayan

• quote:

Ben birkaç tane attım hepsi muz ortanın şut haliydi doksana girdi vermedi itayan

Hakem hakkında itirazını yapacaksın bu durumda uefa'ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekiskalibur -- 15 Ocak 2010; 17:18:31 >
  • Arkadaşlar gücü yükseltin deme sebebimiz, hem oyundan sizin zevk almanız hem de bizim zevk almamız. 85-90'lık adamla topu ayağına alınca insan daha rahat oynuyor, 70 olunca korkuyor adam adama girerken ve kaybedince hem kendisi huzursuz oluyor hem de takım.

Asıl zevki oyundan 83-85'leri gördükten sonra alacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Arkadaşlar gücü yükseltin deme sebebimiz, hem oyundan sizin zevk almanız hem de bizim zevk almamız. 85-90'lık adamla topu ayağına alınca insan daha rahat oynuyor, 70 olunca korkuyor adam adama girerken ve kaybedince hem kendisi huzursuz oluyor hem de takım.

Asıl zevki oyundan 83-85'leri gördükten sonra alacaksınız.

Ahmet ben 80 oldum, 85 ufukta. Ama hala % 56 oran. Basit şeyler var kayarak top alma, ortayla gol attırma, belli sayıda kafa golü.. Hafta sonu onları yapıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K®ATOS

benide yedeklere yazarmısınız arkadaşlar.şuan face yapıyorum eafootballworld de.

Dostum bizde yedek diye bir şey yok. Saat 22'de maçlar başlar, gelirsin oyuncu durumuna göre ve mevkine göre takımda yer alırsın. Genelde 2 takım ayırıyoruz sayıdan dolayı mutlaka yer olacaktır. Öyle yedek vs olmaz. Gelen herkes oynar.
  • Arkadaşlar turnuva maçınız vs varsa 22'ye kadar halledin de 22'den sonra bölünmeden birlikte oynayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Arkadaşlar turnuva maçınız vs varsa 22'ye kadar halledin de 22'den sonra bölünmeden birlikte oynayalım.

Bu akşam 22'de aranızda olmaya çalışıcam.Bir tanıdık gelip wireles modemi kurucak 1saat'e gelir ben kuramadım hata verdi 22:00'a kadar yetişirse aranızda hemen olucam bir aksaklık olursa biraz rötarlıda olsa gelicem.
  • arkadaşdan yedek sixaxis aldım :) bu gece onlineyim ulennnnnnn
  • Ben saat 11 gibi geliyorum kısmetse , bir işim var erken biterse daha öncesinde oradayım
  • anca 12 civarı gelebiliyorum ama kesin gelicem kısmetse
  • mükkemel gidiyorduk ama arkadaslar geldi onlarin beni izlemeside ayip olurdu bu güzel geceyi kaciriyorum
  • ilerleyen saatlerde dahil olucam takıma :)
  • dün takıma dahil olmaya çalıştım ama arkadaşlar saolsun baya bi beklemem ragmen tercih etmediler.. Overall ı düşük olan takın-ma katılmasın veya ne biliyim şu overall ın altı gelmesin diye bir ibare olsa iyi olacak yoksa boşa beklemek insanı sıkıyor açıkcası..
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.