Şimdi Ara

Maxipro - Efsanenin Dönüşüne Son 30 Gün! (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.170
Cevap
0
Favori
22.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: salashtt

dün takıma dahil olmaya çalıştım ama arkadaşlar saolsun baya bi beklemem ragmen tercih etmediler.. Overall ı düşük olan takın-ma katılmasın veya ne biliyim şu overall ın altı gelmesin diye bir ibare olsa iyi olacak yoksa boşa beklemek insanı sıkıyor açıkcası..

dün gece sana yazarken "tamam , neyse" deyip çıktın , yarım kaldı yazdıklarım , offline pro maçlar , exhibition maçlar yaptır adamına gelişmesi için , ilk sayfada Cyless - Can1903 arkadaşımızın Türkçeleştirip hazırladıgı
    bir rehber var Accomplishment yani oyunucunu geliştirirken ona yaptırılması gereken ödevlerin bir listesi var printerdan çıktı alarak o rehberden faydalanmanı tavsiye ediyorum. Dediğim gibi 90-93 overalla sahip adamını bile
    yeri geliyor rakip paspas yapıyor , 69-70 lik adamı ne yaparlar sen düşün artık , geliştir ki oynadıkça keyif alasın kabusa dönüşür yoksa oyun

• beyler biraz canım sıkkın sözlümle biraz aramız bozuk bu aralar. pek tadım da yoktu dedim bir gireyim bayadır girmiyorum. defansda yaptgım hatalar lag vs de iyice canımı sıkınca cıktım.

bu arada fatih defansda attıgım riskli pasları ben atmıyorum. x e basıp pres yapıp top kapınca lagdan x e cok basılmıs oluyor. adam alır almaz pas atıyor. haberin olsun. yoksa suçum yok aslında yani. aynı şeyi bikaçkere yaptım tekrarlayan pozisyonlarda sitemin vardı onun için yazma geregi duydum. dün pek konuşmadım zaten söylememe sebebim gereksiz bi patlama olup da tartışma cıkarmak istemeyişimdi.

bugun gelirmiyim bilmiyorum bakalım akşam ola hayrola...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cannavaro1903 -- 16 Ocak 2010; 13:16:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyLess

beyler biraz canım sıkkın sözlümle biraz aramız bozuk bu aralar. pek tadım da yoktu dedim bir gireyim bayadır girmiyorum. defansda yaptgım hatalar lag vs de iyice canımı sıkınca cıktım.

bu arada fatih defansda attıgım riskli pasları ben atmıyorum. x e basıp pres yapıp top kapınca lagdan x e cok basılmıs oluyor. adam alır almaz pas atıyor. haberin olsun. yoksa suçum yok aslında yani. aynı şeyi bikaçkere yaptım tekrarlayan pozisyonlarda sitemin vardı onun için yazma geregi duydum. dün pek konuşmadım zaten söylememe sebebim gereksiz bi patlama olup da tartışma cıkarmak istemeyişimdi.

bugun gelirmiyim bilmiyorum bakalım akşam ola hayrola...

+1
    lag'dan neredeyse istediğim hiç birşeyi yapamıyorum kendi adıma yırtınıyorum ama o pas istediğim yeri bulmuyor , bende mi bir "kazmalık , mallık" var deyip kendimi bir de pro ranked maçlarda denedim geçenlerde lag olan her maçta aynı durum paslar istediğim yere gitmemiş , şutlar yerini bulmamış , adam kaçırmışım.
    Lagsız maçlarımdaki sonuçlar 10 üzerinden 10 maçın adamı seçilmişim tam üç asist attığım bir tane de gol asistlerin hepsi de havadan takım arkadaşıma tabiri cazise nokta atışı , tam önüne koşu yoluna. Bir kere olsa lan tesadüftü denk geldi derim üst üste maçlarda oluyor bu , hiçbiriyle de daha önce oynamışlığım yok, nasıl oynarlar , tarzları nedir bilmem.

• canin sagolsun can duzelir insallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekiskalibur

quote:

dün takıma dahil olmaya çalıştım ama arkadaşlar saolsun baya bi beklemem ragmen tercih etmediler.. Overall ı düşük olan takın-ma katılmasın veya ne biliyim şu overall ın altı gelmesin diye bir ibare olsa iyi olacak yoksa boşa beklemek insanı sıkıyor açıkcası..

dün gece sana yazarken "tamam , neyse" deyip çıktın , yarım kaldı yazdıklarım , offline pro maçlar , exhibition maçlar yaptır adamına gelişmesi için , ilk sayfada Cyless - Can1903 arkadaşımızın Türkçeleştirip hazırladıgı
    bir rehber var Accomplishment yani oyunucunu geliştirirken ona yaptırılması gereken ödevlerin bir listesi var printerdan çıktı alarak o rehberden faydalanmanı tavsiye ediyorum. Dediğim gibi 90-93 overalla sahip adamını bile
    yeri geliyor rakip paspas yapıyor , 69-70 lik adamı ne yaparlar sen düşün artık , geliştir ki oynadıkça keyif alasın kabusa dönüşür yoksa oyun

ilgine teşekkürler.. vakit bulusam yükseltirim inş adamı..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ekiskalibur

quote:

ilgine teşekkürler.. vakit bulusam yükseltirim inş adamı..

birşey değil , " vakit bulusam yükseltirim inş adamı.." demişsin üzerine düşmeni tavsiye ederim bunun , aksi durumda hep zayıf halka tabir edilen durumda kalacak VP oyuncun.

• benim mental hepsi bitti ball skills accomplishment bilinenlerden ne yapilabilinir
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadekar42

benim mental hepsi bitti ball skills accomplishment bilinenlerden ne yapilabilinir

Talha ball skiller genelde driblingle top sürüp adam geçmeleri , özel çalımlarla adam geçmeleri , havadan aşırtma pasları içeriyor. Can'ın hazırladıgı türkçeleştirdiği rehberi sana da önereceğim , yazıcıdan döküp , tel zımbayla zımbaladım yapmadıklarımın yanına x işareti koydum kurşun kalemle , bitirdikçe de sildim o x leri tek tek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekiskalibur -- 16 Ocak 2010; 13:45:52 >
  • eyvallah sadekarım. şu ceza sahası içinde hareketle adam geçme mevzuları var 5 tane 7 tane flaan. onları yap gelişir flare traitini açan accomplishment var o da iyi olur senin için.
  • Ercan abi Can sagolun tavsiyelr icin benim ball skills accomplishment yanilmiyorsam 7 tane kadar kaldi onlari acmaya calisiyorum ama acamadim bir turlu dribbling yapabiliyorum her turlu ama kalanlar acilmiyor soyledigi seyleri yapmaya calisiyorum su an %81 accomplishment actim normal formsuz gucu 85 adamin %81'e az gibi adamin gucu:(
  • bir dribbling daha actim 86 oldum ball skills 4 tane varmis yanlis hatirlamisim :)
  • boy ve kilo ile de alakalı sadekar bu overall. değiştirip senin için gerekli olana en uygun yap. balance çok düşmesin yalnız. 2li mücadele kaybedersin düşük olursa.

benim accomplishmentlar %63 de ben de 83üm :)
  • hangisini yapacagimki fizik olarak guclu yapsam hiz da azalicam fizik de gucsuz yapsam hizli olacak ama 2 li mucadeleri kaybedecegim su anki durum iyi nede olsa orta saha adam
  • Ahmet bende mental 22 ne oldugunu yazdi geri kalan hepsini acinca cizgiden iktane top cikar diyo kariyerinde ama acayip bisey oldu kare tusuna basinca 2/2 yaziyo ve en az 5 mac oynaman lazim diyo yani aslinda acik olmasi lazim ama acilmiyo bende anlamadim neden bilen varmi acaba?
  • Fatih bende de aynısı işte.
  • Ahmet derikom dün aksam diyodu bende mental hepsi acik diye o belki bilir?
  • Yeniden top çıkartmaları yap demişti. Fatih zaten sen makineyi kapatıp açınca gidicek top çıkarmalar tekrardan yapıcaksın. 2. de gelmişti, 1.'de gidiyor.
  • Beyler daha evvelde sormuştum ama tekrar sorayım belki yakalarız bu sefer Acil olarak KZ dlc lazım,eğer sahip olan varsa bi haber edin,ücreti neyse hesaplaşırız,sizde olmasa da eş dost arkadaş varsa bi yardım ederseniz sevinirim
  • Yeni psn ve çok büyük bir sürprizle 15dkye kadar aranızdayım
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.