Şimdi Ara

Maxipro - Efsanenin Dönüşüne Son 30 Gün! (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.170
Cevap
0
Favori
22.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Can giden gitmiş, biz kimseye git demedik. Ayrıca kırıldım dendi, özür beklendi heralde, özür dilenecek bir şey olduğuna inansam 500 kere özür dilerim ama ben bir şey söylediğime inanmıyorum. Gökhan orhan takıma geldiğinde de kırılmıştı, bana yer yok takımda demişti ki orda da kırılacak bir şey yoktu ama bir oyun için ve ufacık meselelerden insan bozulup gidiyorsa açıkcası laf etmem, kendi kararıdır saygı duyarım.

Bu gece erken bıraktık, lag var aşırı derecede ve oynanmıyor.

Bir de yabancılardan falan transfer teklifleri gelmiş 7-8 tane kulübe katılmak istiyorlar. İlk 100'de olduğumuz için.
  • biz türkiyenin bask bölgesinde oldugumuz için yabancı oyuncu transferetmiyoruz :)

ahmet bi de milli takım olsun takımımız artık değişiyorsa ya
  • Can Türkiye yapmıştık ama onun stadı çok kötü, korner atılmıyor resmen uzak açıdan çekiyor. O yüzden değiştirebiliriz ama denemiştik vazgeçmiştik.
  • Klupte yaprak dokumu oluyo vay be birileri de bana msj atiyo klube gir filan diye yabancilar bende dedim yok john biz bu yola bas koyduk en iyi olacagiz diye. Ahmet bugünde erken ciktik garip geldi bir an sabaha kadar alisinca neyse yarina artik.Beyler ben ps3 den yaziyorum da bu surat ifadelerini ekleyemiyorum neden olmuyor biliyormusunuz?
  • Tamam değiştiriyorum ismi.
  • Sadekar, bu gece erken çıkma sebebimiz, aşırı lag, geceye şansız başlamamız ve benim yarın sınavım olmasıydı. Bu hafta çok fazla sabahlayamasam da 2-3'!ten önce çıkmam yine. Cuma geceden itibaren sabah 10 deyin varım 10'a kadar.
  • Selamlar,

Yukarıda yapılan bazı yorumlar hakkında açıklama yapmak istedim.

1-Ben o olaydan sonra kimseden özür beklemedim, ana menüye döndüğümde sesler hala bana geliyordu ve konuşmaları dinledim hakkımda konuşulanları! Onun sonunda ayrılmaya karar verdim.

2-Ben Maxiprodan hiç kimseye bize katılın diye mesaj atmadım, bir kişi çıksın bana attı desin o zaman benden kötüsü yok.

Kulüp başlangıcına gelince, 10 kişiyle maç yap trophysini 500 maç trophysini almışım bu olaydan sonrada artık Pro oynamayı düşünmüyordum, Hakan abi oynayalım deyince kurduk ikimiz sonra Caner bize katıldı, arkasından Murat size katılabilirmiyim diye Hakan abiye mesaj atmış o geldi Serhan Abi mesaj attı o geldi. Benim kimseyi tarafıma çekmek gibi bir girişimim yok bundan sonrada olmayacak.

Bu arada aşağıdaki kural herkes için geçerli olsa gerek, bizim o gün maça başladığımızda saat 22:15'ti isteyen benim oynadığım son maçtan kontrol edebilir.

quote:

van_hoijdonk
    Arkadaşlar bundan sonrası için psn'den kimse benden mesaj beklemesin, geliyor musun gelecek misin vs tarzında.

Saat 22'de soyunma odasında olanlarla en fazla 5 dk bekleyerek 22.05'te maça başlarız. Gelmeyen sonraki maça gelir. Artık alışılması lazım 1 ay oldu nerdeyse. Bu arada 1-2 saat içinde mevki listesi çıkartacağım.

Saatinde maça başlayıp arkasından konuşulunca kulüpten çıkmakmıdır çocukca olan, yoksa yukardaki yorumu yapıp arkasından (22:20)de mesaj atıp "insan bekler" diye mesaj atıp arkasından özür beklemekmi.

Size hedefleriniz doğrultusunda başarılar dilerim,

Volkan abi, Serdar abi, Ercan abi, Can, İlker, Fatih, Osman, Arda, Görkem Sizle oynamak güzeldi.

• Arkadaşlar ikinizin de yaptığı gerçekten çocukça. Koca adamlarsınız size yakışmadı.
    Biri maça diğerini beklemeden başlasa nolur başlamasa nolur? Ya da diğeri neden beklemedin dese nolur? Bunlar için ağzımızın tadını bozmaya gerek yoktu. Ama sonuçta herkes kendi kararını kendisi verir.

Arkadaşlar dün ve evvelki gün ben hiçbir şekilde maxipro ile maç yapamadım. Daha doğrusu hep maçın başında oyuncum durdu ve top dışarı çıkar çıkmaz ekran siyaha döndü. Bunu save dosyalarındaki "corrupted file" ları silerek düzeltmeye çalıştım olmadı. Ahmet data utility'den fifa 10'u sil diyo ama açıkçası riskli Çünkü 3400puanın gitme olasılığı da var sonuçta. Bugün internetten ayrıntılı araştıracağım.

Edit: Ahmet başka biri daha aynı sorunu yaşamış Ama versiyon dosyası silme işinin riskli olduğunu bir kere yaptığını ve pro oyuncusunun gittiğini söylüyor. Çözüm olarak da diyor ki barnebeau stadını ve online takım kadrolarını silmiş. Ben akşam bunu deneyeceğim
    Zaten bana bazen "senin online kadrolar güncel değil" şeklinde uyarı geliyor ve bazen head to head maça girmeden önce güncelleme yapıyor "overwrite?" diye soruyor "yes" diyorum ondan sonra maça giriyor ama aynı günde hatta 1 saaatin içinde iki kere bunu yapması saçma. Acaba bununla nasıl bir ilgisi olablir?
    İşte link:http://forums.electronicarts.co.uk/fifa-10-sony-playstation-3-microsoft-xbox-360/869312-pro-club-championship-error.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturklich -- 12 Ocak 2010; 11:06:40 >

• bu akşam arkadaşım gelecek misafir. belki geç gelirim.
  • Dun gece ea server a da psn e de baglanmayi basaramadim birkez psn e baglandim ea ye hic baglamadim ayni sorunu yasayan oldu mu dun ?
    Umarim bu gece olmaz bu sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: naturklich

Arkadaşlar ikinizin de yaptığı gerçekten çocukça. Koca adamlarsınız size yakışmadı.
    Biri maça diğerini beklemeden başlasa nolur başlamasa nolur? Ya da diğeri neden beklemedin dese nolur? Bunlar için ağzımızın tadını bozmaya gerek yoktu. Ama sonuçta herkes kendi kararını kendisi verir.

Arkadaşlar dün ve evvelki gün ben hiçbir şekilde maxipro ile maç yapamadım. Daha doğrusu hep maçın başında oyuncum durdu ve top dışarı çıkar çıkmaz ekran siyaha döndü. Bunu save dosyalarındaki "corrupted file" ları silerek düzeltmeye çalıştım olmadı. Ahmet data utility'den fifa 10'u sil diyo ama açıkçası riskli Çünkü 3400puanın gitme olasılığı da var sonuçta. Bugün internetten ayrıntılı araştıracağım.

Edit: Ahmet başka biri daha aynı sorunu yaşamış Ama versiyon dosyası silme işinin riskli olduğunu bir kere yaptığını ve pro oyuncusunun gittiğini söylüyor. Çözüm olarak da diyor ki barnebeau stadını ve online takım kadrolarını silmiş. Ben akşam bunu deneyeceğim
    Zaten bana bazen "senin online kadrolar güncel değil" şeklinde uyarı geliyor ve bazen head to head maça girmeden önce güncelleme yapıyor "overwrite?" diye soruyor "yes" diyorum ondan sonra maça giriyor ama aynı günde hatta 1 saaatin içinde iki kere bunu yapması saçma. Acaba bununla nasıl bir ilgisi olablir?
    İşte link:http://forums.electronicarts.co.uk/fifa-10-sony-playstation-3-microsoft-xbox-360/869312-pro-club-championship-error.html

Gökhanım tüm bunlar hiiiç yaşanmamış olsaydı da tekrar hep birlikte bir arada oynayalım dilerdim. Kararım kesindir diyorsan hayırlı olsun , Allah utandırmasın diliyorum , seninle ve ayrılan diger arkadaşlarla oynamak da güzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekiskalibur -- 12 Ocak 2010; 11:54:48 >

• Eyvallah Ercan abi,

Utanacak sıkılacak bir şey yok, biz zevkine oynuyoruz evli barklı adamız çıkıp istediğimz gibi gezemiyoruz, akşama kadar iş stresi vs. ps3'te stres atıyoruz o yüzden yenilmişiz yenmişiz çokta umrumda değil açıksası maksat mubabbet olsun ortam olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GkhnFB

Selamlar,

Yukarıda yapılan bazı yorumlar hakkında açıklama yapmak istedim.

1-Ben o olaydan sonra kimseden özür beklemedim, ana menüye döndüğümde sesler hala bana geliyordu ve konuşmaları dinledim hakkımda konuşulanları! Onun sonunda ayrılmaya karar verdim.

2-Ben Maxiprodan hiç kimseye bize katılın diye mesaj atmadım, bir kişi çıksın bana attı desin o zaman benden kötüsü yok.

Kulüp başlangıcına gelince, 10 kişiyle maç yap trophysini 500 maç trophysini almışım bu olaydan sonrada artık Pro oynamayı düşünmüyordum, Hakan abi oynayalım deyince kurduk ikimiz sonra Caner bize katıldı, arkasından Murat size katılabilirmiyim diye Hakan abiye mesaj atmış o geldi Serhan Abi mesaj attı o geldi. Benim kimseyi tarafıma çekmek gibi bir girişimim yok bundan sonrada olmayacak.

Bu arada aşağıdaki kural herkes için geçerli olsa gerek, bizim o gün maça başladığımızda saat 22:15'ti isteyen benim oynadığım son maçtan kontrol edebilir.

quote:

van_hoijdonk
    Arkadaşlar bundan sonrası için psn'den kimse benden mesaj beklemesin, geliyor musun gelecek misin vs tarzında.

Saat 22'de soyunma odasında olanlarla en fazla 5 dk bekleyerek 22.05'te maça başlarız. Gelmeyen sonraki maça gelir. Artık alışılması lazım 1 ay oldu nerdeyse. Bu arada 1-2 saat içinde mevki listesi çıkartacağım.

Saatinde maça başlayıp arkasından konuşulunca kulüpten çıkmakmıdır çocukca olan, yoksa yukardaki yorumu yapıp arkasından (22:20)de mesaj atıp "insan bekler" diye mesaj atıp arkasından özür beklemekmi.

Size hedefleriniz doğrultusunda başarılar dilerim,

Volkan abi, Serdar abi, Ercan abi, Can, İlker, Fatih, Osman, Arda, Görkem Sizle oynamak güzeldi.

ne diyelim gökhanım yanlış anlama söylediklerimi birlikte güzel vakit geçirdik yollarımız ayrılsa da güzel şeyler hafızalarda kalmaya devam edecek. yollarımız aydınlık bahtımız açık olsun.

beyler final illetinden kurtulmuş, kuş kadar hafif, ayı gibi kış uykusuna hasret, 50km ceylan peşinde koşan çita kadar yorgunum şimdi kendimi uykuya vericem akşama cabaaaalarız

• üzüldüm gitmene gökhan.... :(
  • @Serdar abi namıdiğer cevooo
    Valla bi anlık olmuştur diye ben başta önemsemedim ama sonradan konuşulanları duyunca çıkmaya karar verdim, kararımında arkasındayım, senle zaten muhabbetimiz eskiye dayanıyor her türlü beraberiz cevo.

@Can'ım Kardeşim, Betonum defansım, yok yanlış anlamam seni, finallerden kurtulmuşsun hayırlı olsun sevindim senin adına.

@Yakışıklı abicim VokiiiiCekiii
    Ben sadece kulüpten çıktım forumda ve organizasyonlarda gene olacağım, PSNde'de eklisiniz hepiniz maçta atarız sohbetde ederiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GkhnFB

@Serdar abi namıdiğer cevooo
    Valla bi anlık olmuştur diye ben başta önemsemedim ama sonradan konuşulanları duyunca çıkmaya karar verdim, kararımında arkasındayım, senle zaten muhabbetimiz eskiye dayanıyor her türlü beraberiz cevo.

@Can'ım Kardeşim, Betonum defansım, yok yanlış anlamam seni, finallerden kurtulmuşsun hayırlı olsun sevindim senin adına.

@Yakışıklı abicim VokiiiiCekiii
    Ben sadece kulüpten çıktım forumda ve organizasyonlarda gene olacağım, PSNde'de eklisiniz hepiniz maçta atarız sohbetde ederiz.

Cevo diğer konuda (maç kaydetme) cevap vermedin "notebook için olsa alırdım o karttan" dedin link verdik icraat bekliyoruz, yapacağımız maçları yoube da görmek istiyoruz.

• Beyler neler oldu ya böyle? Şurda maksat beraber takılıp makara kukara eğlenip hoş vakit geçirmek ne gerek var birbirinize darılmaya küskünlüğe?Hepiniz belli yaşa gelmiş olgun insanlarsınız,takımdan çıkılmış olsa dahi küskün falan kalmayın sakın,şu 2 günlük dünya da inanın değmez bunlara.
    Herkesin aldığı karara saygım sonsuz,Gökhan kardeş seninle ve diğer ayrılan arkadaşlarla aynı ortamda bulunmak benim içinde büyük keyifti,baya da alışmıştık açıkçası ama ne diyelim artık hayırlısı,yolunuz açık olsun
    Ama takımda değilsiniz diye ortamdan uzak kalmayın sakın,turnuva olsun,muhabbet olsun devam lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: Alkarsilverblade

Beyler neler oldu ya böyle? Şurda maksat beraber takılıp makara kukara eğlenip hoş vakit geçirmek ne gerek var birbirinize darılmaya küskünlüğe?Hepiniz belli yaşa gelmiş olgun insanlarsınız,takımdan çıkılmış olsa dahi küskün falan kalmayın sakın,şu 2 günlük dünya da inanın değmez bunlara.
    Herkesin aldığı karara saygım sonsuz,Gökhan kardeş seninle ve diğer ayrılan arkadaşlarla aynı ortamda bulunmak benim içinde büyük keyifti,baya da alışmıştık açıkçası ama ne diyelim artık hayırlısı,yolunuz açık olsun
    Ama takımda değilsiniz diye ortamdan uzak kalmayın sakın,turnuva olsun,muhabbet olsun devam lütfen

Alkar senle head to head hiç yapmadık ya gel bi maç atalım bu akşam 10 30 gibi. Senin şu alkar vuruşu uygulamasını head to head maçta da tecrübe etmek lazım. Ben liverpool u alıcam izninle orda alkar vuruşu görevlisi steven gerard

• quote:

Bizimle oynamak güzel değilmiş o da güzel. Neyse Gökhan kulübün 2. oyuncusu sendin, katkıların ve emeğin için teşekkürler.

Yanlız mesajı 22.20'de atmam o dk da gördüğüm anlamına gelmez, 1 numaraya geçelim dedin geçtik mesajı neden sana attığımı söyledim bir başkasına atmadığımı, ki ben herkese mesaj atarım maç başlamadan 2 dk için 30 dk beklemesin diye ama bana mesaj atmamana karşılık ''insan bekler Gökhan'' yazdım. Hala da bunda yanlış bir şey göremiyorum (mesajımda)

Orhan'ın ilk takıma katıldığı zamanda da büyütmüştün, bu olayda da büyüttün. (Bence). Açık konuşmak gerekirse bu kadar kırılganlık iyi değil, insan nelerle karşılaşıyor. Bugün üniversite hayatımda ilk defa bir dersten kaldığımı öğrendim, final öncesi geçme notunu aşmama rağmen! İtirazımı yaptım bekliyorum, mail ile cevap göndericekler bu akşama kadar görücez artık ne olur ne gider..

Başarılar...

• Benim yüzümden ne oldu???
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.