Şimdi Ara

------- Maxthon 4.0.0.2000 Çıktı!!!------------ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
1
Favori
6.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni sürüm harbiden dehşet abartmıyorum deneyin kendiniz görün.
    Maxthon Cloud Browser 4.0.5.600 Beta
    http://www.filehippo.com/download_maxthon/
  • quote:

Orijinalden alıntı: becozmy

yeni sürüm harbiden dehşet abartmıyorum deneyin kendiniz görün.

fark olarak neler eklenmiş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperdursun

quote:

valla bende bilmiyorum filehippo üzerinden güncelleme yaptım.maxthon ana sayfasında daha bu sürümden bahsedilmemiş bile gerçekten ilginç sayfalarını ağır güncelliyorlar ancak kullandığım kadarıyla şunu rahatlıkla söyleyebilirim çökme sorunu ile karşılaşmadım yaklaşık 3 saat oldu hız olarak bariz bir fark var tarayıcının tepkisi süper daha bir stabil olmuş yağ gibi de akıyor.

• quote:

quote:

quote:

valla bende bilmiyorum filehippo üzerinden güncelleme yaptım.maxthon ana sayfasında daha bu sürümden bahsedilmemiş bile gerçekten ilginç sayfalarını ağır güncelliyorlar ancak kullandığım kadarıyla şunu rahatlıkla söyleyebilirim çökme sorunu ile karşılaşmadım yaklaşık 3 saat oldu hız olarak bariz bir fark var tarayıcının tepkisi süper daha bir stabil olmuş yağ gibi de akıyor.

ben kurdum ve kaldırdım. beta versiyonları kullanmak yerine stabil versiyonu kullanmayı tercih ederim.

• yeni sürüm ilk mesaja eklenmiştir.
  • 4.0.5.2000 versiyonunda resimleri gösterme problemi var. şu ana kadar en stabili 4.0.3.6000 versiyonu
  • bende tarayıcı üzerinden güncellemeleri kontrol ettiriyordum.. son sürüm kullanıyorsunuz derdi hep.. meğer üzerine retail + beta sürüm çıkmış bile..
  • arkadaşlar firefox kadar kullanışlı mı..? memnun musnz..?
  • 4.0.5.3000 versiyonu çıktı
  • quote:

4.0.5.3000 versiyonu çıktı

Mawthon un kendi sitesinde bulamadım, Softpedia da var, denedin mi, çökme var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARroWCoLT

quote:

Mawthon un kendi sitesinde bulamadım, Softpedia da var, denedin mi, çökme var mı ?

Gayet iyi. Sıkıntı yok GÜncellemen yeterli
  • quote:

quote:

quote:

Gayet iyi. Sıkıntı yok GÜncellemen yeterli

Ok hallettim sağol

• güncel:
    4.0.5.3000 versiyonu ilk mesaja eklenmiştir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SystemApps -- 6 Nisan 2013; 23:22:00 >
  • Bu problemi yaşayan varmı çözümü nedir ?
     ------- Maxthon 4.0.0.2000 Çıktı!!!------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oluruna Bırak! -- 7 Nisan 2013; 14:34:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oluruna Bırak!

Bu problemi yaşayan varmı çözümü nedir ?

Bende de aynı sorun var, Donanım haber reklamı sütunu çıkınca oluyor. Çözüm bulamadım
  • quote:

quote:

Bende de aynı sorun var, Donanım haber reklamı sütunu çıkınca oluyor. Çözüm bulamadım

belki bulan olur bekleyelim bide reklamları a . d . b . l . o . c. k gibi engelleyici var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oluruna Bırak! -- 7 Nisan 2013; 18:19:17 >

• quote:

aynen bende de var.muhtemelen yeni forum düzeniyle uyumsuz kalıyor.bence donanımhaberin eski arayüzü çok daha güzeldi...
  • Eksikleri çok ama bu eksikleri tamamlarsa bence zirveyi zorlar.Örneğin şu reklam olayını halletmiş olsa,eklenti seçeneği çok olsa çok iyi yerlere gelir galiba bu tarayıcı ie tabanlımıyıd ben öyle mi hatırlıyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eski Adminlerden

Eksikleri çok ama bu eksikleri tamamlarsa bence zirveyi zorlar.Örneğin şu reklam olayını halletmiş olsa,eklenti seçeneği çok olsa çok iyi yerlere gelir galiba bu tarayıcı ie tabanlımıyıd ben öyle mi hatırlıyorum ?

Reklam filtresi var zaten, şu anda bir sıkıntı yok. Son sürüm 4.0.5.4000 kullanıyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eski Adminlerden

Eksikleri çok ama bu eksikleri tamamlarsa bence zirveyi zorlar.Örneğin şu reklam olayını halletmiş olsa,eklenti seçeneği çok olsa çok iyi yerlere gelir galiba bu tarayıcı ie tabanlımıyıd ben öyle mi hatırlıyorum ?

Reklam filtresi var zaten, şu anda bir sıkıntı yok. Son sürüm 4.0.5.4000 kullanıyorum

hocam var ama kendi önlüyorsun onu demiyormusun benim demek istediğim a - d - b - l - o - c - k gibi eklenti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eski Adminlerden -- 18 Nisan 2013; 23:33:35 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.