Şimdi Ara

MAXTOR 2 TB (3.5) ETHERNET HAKKINDA DESTEK İSTİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MAXTOR 2 TB (3.5) ETHERNET STM320004SDD20G-RK ürünü var elimde arkadaşlar.. Destek istiyorum dedim başlıkta, distribütör firmadan destek alamıyorum.. Sanırım onlarda bilmiyorlar..Yaşadığım sıkıntıyı sade ve kısa şekilde elimden geldiğince anlatacağım.. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..

Diski Hub'a bağladım.. Modemin ip'den dolayı 192.168.1.12 ci portta otomatik olarak ürünü görebildim.. Ürünü sayfadan bir tane genel kullanıcı tanımladım ve tanımlamam ile birlikte ağda sanki bir PC gibi gözüktü ve içine çok rahatlıkla girilebiliyor dosyalara erişebiliyorum.. Yanlız 2. bi kullanıcı açıyorum.. Bu kullanıcı içinde dosya açıyorum bir tane.. Bunun şifre ile ulaşılmasını istiyorum.. Kullanıcı adı ve şifre tanımlıyorum.. Herşey tamam diyor.. Sonra Ağ'dan başka bir makineye giriyorum. Şifre korumalı olan kullanıcıya tıklıyorum ama kullanıcı adı ve şifresini kabul etmiyor.. Ağ yöneticinize başvurun şeklinde uzun bi yazı çıkıyor. Bu kullanıcı açma işlemini farklı pclerde 14-15 kez denedim. 1-2 sinde açtığım makinedeki girdi diğer makinelerden girmedi.. Tabi buda istenilen birşey değil.. 2. gün ya girmezse sorusunu oluşturdu.. Bu konuda desteklerinizi bekliyorum.. User Manuels e baktım ama Ingilizce eksikliği yüzünden çokda birşey anlamadım.. Distribütör ile de kavgaya girsem 1-2 ayımı alır.. Manuel'in linkini de aşağıda veriyorum..

Manuel :http://www.seagate.com/staticfiles/maxtor/en_us/documentation/installation_guides/mss_ii_installation_guide_en.pdf

DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUM ARKADAŞLAR..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.