maxwebportalı iis de kullanabiliyoruz sanırım ama. ilk sayfa açılıyo şifre mail falan soruyo. bu sayfanın sonunda install maxwebportal butonuna tıkladığımda ise:
"The page cannot be displayed There is a problem with the page you are trying to reach and it cannot be displayed.
HTTP 500.100 - Internal Server Error - ASP error Internet Information Services
Error Type: Microsoft JET Database Engine (0x80040E37) Cannot find table or constraint. /mwp/createDB.asp, line 2393
Browser Type: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322)
Page: POST 207 bytes to /mwp/site_setup.asp
POST Data: installType=new&siteName=My+website&adminName=admin&adminPass=123&adminPass2=123&emailComponent=cdosys&mailServer=mail.yourdomain.com&emailAddy=you@yourdomain.com&localhost=0&Submit=Install+MaxWebPort . . .
Time: Tuesday, August 16, 2005, 10:16:34 AM
gibi bi hata veriyo. Bunu nası düzeltebilitim. Ve bu nedir? şimdiden tşkler.
bence hiç mwp kurma 200 üyeye gelince cöküyor çökmemesi için dbyi mssql yapman geerekiyor oda cok poahalı
Peki önereceğin bi hazır portal var mı. Valla içlerinde tasarım ve içerik olarak en iisi buydu sanırım????
www.mkportal.it
gerçekten güzelmiş biraz kurcalıyayım. tşkler.
ldu portalwww.neocrome.net - bunu kullanıyorum. şuan başka bi hazır portal keşfettim onun üstünde çalışıyorum. eğer o da istediğim sonucu verirse buraya yazacağım...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme