Şimdi Ara

Maya Takvimi Kehaneti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen hafta sonu kuzenlerle bu konu hakkında konuştukta kafamda cevaplanmayan sorular kaldı yardımcı olursanız sorulara sevinirim...
    21 Aralık olayına inan varmı? Varsada nedenini açıklarmısınız? İnanmayanlarda bu konu hakkında ki düşünceleri nelerdir?

• İnanmıyorum hocam ben bu olaya.Birileri bir şeyler attı ortaya millet kafayı yiyor yok kıyamet yok dünyanın sonu diye.

Yaşım otuz dokuz.Bu yaşıma kadar bunun gibi onlarca kıyamet senaryosu ıvır zıvır safsata gördüm.14-15 yaşlarımda ben de böyle onulara çok meraklıydım.Çok araştırdım.Elime geçeni okudum.O zamanlar internetin daha "i" si icat edilmemişti.Duyduğum herşeye inanırdım.Telaşlanırdım.Herkesi,felaket filmlerindeki umursamaz belediye başkanlarına benzetirdim.Dünyada çok önmeli şeyler olacak kimsesnin umurunda değil.Yarın kıyamet kopacak zart zurt diye.

Gel zaman git zaman otuz yaşından sonra bu işlerin tamamiyle safsata olduğuna karar verdim.Bıraktım peşini.İnanmaktan vazgeçtim.Hiç bir şeye inanmıyorum.Gözümle gördüğüm boktan bir dünyada yaşadığımız gerçeği dışında hiç bir şeye inanmıyorum.

Peki bunca zamandır kıyamet senaryoları yazıldı durdu ne oldu...

N'oldu.Hiç birşey...

Hayat devam etti.Bu boktan dünyadaki boktan ve sefil yaşantılarımız devam etti.Yine öyle olacak.Bu gezegende yaşayan insanların %99.9 ... u hayatından mutlu değil.Gerçekten mutlu değil.Deliler ve aptallar hariç.Herkez bu saçma dünyanın sona ermesini arzu ediyor.Her şeyin yeniden sıfırdan başlamasını diliyor.Ama olmuyor.İşte bu tip kıyamt senaryoları aslında bu dünyaya duyduğumuz memnuniyetsizliğimizin bir yansıması.

O yüzden hiç kafanızı yormayın.Canınızı sıkmayın.Dünyamız, üzerinde yaşayan insanların tüm kötülüğü ve acımasızlığıyla varolmaya devam edecek.

Hayatı biz kendimiz için bu kadar zorlaştırdıkça daha çook kıyametlerden medet ummaya devam edeceğiz.

• Benim iPad takvimim sonsuz eheheheh

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah'tan Başka Kimse Gaybı bilemez
  • 21 aralıkta ölü taklidi yapalımda mayasızlara ayıp olmasın
  • Geçen sene ölü taklidi yapmıştık müdüre gidiyorduk az daha :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inanmayin uydurma :-)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sana kıyametin ne zaman kopacağını soruyorlar. De ki: “Onun bilgisi ancak Rabbimin katındadır. Onu
    vaktinde ancak O (Allah) ortaya çıkaracaktır. O göklere de, yere de ağır basmıştır. O, size ancak
    ansızın gelecektir.” Sanki senin ondan haberin varmış gibi sana soruyorlar. De ki: “Onun bilgisi
    sadece Allah katındadır. Fakat insanların çoğu bilmiyorlar.”

Araf Suresi 187.Ayet
  • quote:

Orijinalden alıntı: LokmanHekim

İnanmıyorum hocam ben bu olaya.Birileri bir şeyler attı ortaya millet kafayı yiyor yok kıyamet yok dünyanın sonu diye.

Yaşım otuz dokuz.Bu yaşıma kadar bunun gibi onlarca kıyamet senaryosu ıvır zıvır safsata gördüm.14-15 yaşlarımda ben de böyle onulara çok meraklıydım.Çok araştırdım.Elime geçeni okudum.O zamanlar internetin daha "i" si icat edilmemişti.Duyduğum herşeye inanırdım.Telaşlanırdım.Herkesi,felaket filmlerindeki umursamaz belediye başkanlarına benzetirdim.Dünyada çok önmeli şeyler olacak kimsesnin umurunda değil.Yarın kıyamet kopacak zart zurt diye.

Gel zaman git zaman otuz yaşından sonra bu işlerin tamamiyle safsata olduğuna karar verdim.Bıraktım peşini.İnanmaktan vazgeçtim.Hiç bir şeye inanmıyorum.Gözümle gördüğüm boktan bir dünyada yaşadığımız gerçeği dışında hiç bir şeye inanmıyorum.

Peki bunca zamandır kıyamet senaryoları yazıldı durdu ne oldu...

N'oldu.Hiç birşey...

Hayat devam etti.Bu boktan dünyadaki boktan ve sefil yaşantılarımız devam etti.Yine öyle olacak.Bu gezegende yaşayan insanların %99.9 ... u hayatından mutlu değil.Gerçekten mutlu değil.Deliler ve aptallar hariç.Herkez bu saçma dünyanın sona ermesini arzu ediyor.Her şeyin yeniden sıfırdan başlamasını diliyor.Ama olmuyor.İşte bu tip kıyamt senaryoları aslında bu dünyaya duyduğumuz memnuniyetsizliğimizin bir yansıması.

O yüzden hiç kafanızı yormayın.Canınızı sıkmayın.Dünyamız, üzerinde yaşayan insanların tüm kötülüğü ve acımasızlığıyla varolmaya devam edecek.

Hayatı biz kendimiz için bu kadar zorlaştırdıkça daha çook kıyametlerden medet ummaya devam edeceğiz.

Saygılar üstat. Şahane bir yazı.

•  Maya Takvimi Kehaneti
    Maya takvimi sonu ve ertesi gün
  • Sadece altın çağı diye adlandırılan bir çağa giriyoruz hepsi bu

http://www.youtube.com/watch?v=h9hAnKE44kI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdkamera -- 17 Aralık 2012; 22:50:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.