|
Bildirim
cok buyuk ihtimal basit yasamin marsda bir yerlerde olmasi lazim. elimizdeki tek ornek dunyaya bakinca 3.8milyar yil once dunya sogur sogumaz yasam basliyor. en eski kaya katmanlarinda yasamin biraktigi karbon izleri mevcut. bunun 2 aciklamasi olabilir, ya sartlar uygun oldugunda yasam bir kac yuzmilyon yil icinde basliyabiliyor, yada yasam uzayda gezegenden gezene meteorlar uzerinden atlama yapabiliyor, panspermia teorisi. her durumda marsda yasamin var olmasina yetecek kadar uzun iliman ve sulak bir gezegen olarak var oldu. diger nokta basit yasam cok dirayetlidir. evrilebilecegi kadar sure verildiginde aklin almiyacagi sartlara uyum sagliyabilir. dunyanin kilometrelerce derininde kayalardak mineralleri yiyerek yasayan organizmalar var, volkanik magralarda 100derece sulfurik asitin icinde yasayan organizmalar var. sartlar ne kadar kotu olursa olsun dunyada yasamin var olmadigi bir nokta bulabilmeniz cok cok zor. marsin toprak altinda sartlarda varolmak dunyadaki bazi organizmalar icin cocuk oyuncagi hatta cennetten bir kose. marsin yuzeyinde yuksek radyasyonan oturu yasam bulmak cok olasi olmasada topragin altinda yeralti su kaynaklarinda mutlaka olmasi gerek. benim acimdan olmamasi daha buyuk supriz olur.
|
niye bunlar sahteymiş gibi şüphe duyuyorum. Fotolar sanki yapma çakma gibi geliyor. Koca gezegende o iklimle uyumlu bir medeniyet neden yok. Dünyaya sahra çölüne bile inseniz yine bulunur biri.
|
Dünya'da ve evrende doğal yollarla oluşan altıgen yapılar var.
Bunun nedeni en basit olarak şu şu şekilde oluyor. Bilgi almak isteyenler şuraya link koyuyorum. https://evrimagaci.org/dogada-altigen-geometri-neden-bu-kadar-yaygin-11666 https://eylulce.home.blog/2019/03/07/doganin-geometrisi/ |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umit_22 -- 14 Ağustos 2023; 23:52:36 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yaşam olması zorunlu mu hocam illa, neyi sahte geldi tam olarak? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Silo dizisi aklıma geldi. |
bende inanmıyorum, inanmak için test etmek gerek; böyle bir olanağımız olmadığı için bende sahte diyorum... |
|
Sanki aynı bölgenin fotografları sürekli veriliyor gibi. eskilere de baktım geçenlerde. Dağ dizilimi bile aynı. Tek uydu gönderip orada mahsur kaldıysa tamam derim fakat onlarca uydu gönderdiler.Aynı nehir deltasında sürekli. Hatta bunların irlanda da bir yerle aynı olduğu komplo teorisyeni sitelerce yayınlandı. Aşırı benzerlikler var Bazları yalan olduğu belliydi ama bazıları da mantıklıydı. Saplanıp kalmadıysa farklı yerlerden niye fotoğraf yok diye sorgulanmaz mı? |
anlayışın kıtsa ben ne yapayım. |
Hocam varlığını kanıtlayacak onlarca şey var, yalanlamak çok daha zor geliyor bana. Dediğiniz benzer fotoğrafları görmedim pek, mümkünse link atar mısınız? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|