Şimdi Ara

Maya Takvimine Göre Kıyamet 2012'de (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Matrix'de söylediği gibi...20. yüzyılın sonları, 21. yüzyıl başlarına denk geliyor işte...Ondan sonra makinelerde büyük patlama olacak. Göreceksiniz önümüzdeki 10 yıl içerisinde Türkler'de robot sektöründe büyük yatırımlar yapacak....
  • Okukduklarımdan kendimce derlediğim kimi ortak noktaları aktarmak gerekirse (bu arada bunların görüşüm olmadığını ısrarla belirtmek istiyorum, düşüncemi yukarıda belirtmiştim)

Maya takvimine bakarak 21 Aralık 2012 (merak eden bir arkadaş vardı, evet 21 aralık 2012 Cuma gününe denk geliyor) denilmesinin asıl sebei Maya'ların bu tarihe kadar bir takım kehanetlerde bulunmuş olmaları, bu vakitten sonrasına dair her hangi bir fikir belirtmemiş olmaları.

Kutsal kitabmızda (yapılan uyarıdan dolayı bu şekilde kullanmayı uygun gördüm) (ki yukarıda da belirtilmiş) güneşin batıdan doğması ve doğudan batması konusunda şöyle söyleniyor: Schummer Rezonansı denilen bir değer (TÜBİTAK'a mail attım ama daha br cevap gelmedi bu konu ile ilgili) gün geçtikçe yükselen bir eğim segiliyormuş ve bu değer 13 devir/saniye olduğunda Dünya'nın duracağı öngörülüyor ve kısa bir durgunluktan sonra tersine dönüş hareketi sergileyeceği. Bu durumda her zaman doğudan doğup, batıdan batan güneş tersi bir işleyişe girecekmiş. Araştırmalarımda Dünya'nın kutup değiştirme dönemine girdiğini okumuştum (TÜBİTAK sitesinde) bu olayla alakalı olabileceğini düşündüm. Değilmiş, Dünya kutup değiştirme dönemine girmiş ancak bu manyetik bir kutup değiştirme imiş (ben Dünya'nın fiziksel olarak ters döneceğini düşünmüştüm) ve okuduğum bilimsel kaynaklarda Schummer Rezonansı denilen değerle ilgili her hangi bir veriye rastlamadım.

Yalnız şu noktalara dikkat çekmek isterim, Dünya manyetik kutup değiştirme dönemine girmişken, Güneş'in de kutup değiştirmeye başaladığını okumuştum (Güneş her 11 yılda bu değişimi yaşıyormuş, Dünya ise tahminen 2000 yılda ve bazı kanıtlara bakılarak Dünya'nın bundan önce de bir kaç kez kutup değiştirmiş olabileceği düşünülüyor). ASıl tehlike burada başlıyor, Güneş'in kutup değiştirmesi sebebiyle manyetik alanında meydana gelen azalma Güneş Fırtınalarının artmasına sebep oluyormuş, Dünya'nın da manyetik alanındaki azalma bizim korumasız kalmamıza sebep olacak.

Ortak noktalara devam edersek, Dünya'nın durması sebebiyle yer kabuğuında hareketlenmelerin artacağı öngörülmüş.

Bu konuyu araştırıken girdiğim forum sayfalarında (ki sık sık karşılaştım) Hz. İsa'nın Dünya'ya ineceğine (ışık gemileri ile) inanılıyor, Dünya'da ticaretin duracağı (foton kuşağının iyileştirici etkisi ile) falan söylenmiş ve daha bir çok şey...

Ancak biraz daha araştırdıkça insanların (daha öncede belirtmiştim, yine belirtmekte fayda görüyorum, bu olaya inanan arkadaşlarıma saygızlık yapmak istemiyorum) tabiri uygunsa "uçtuklarını" düşünmeye başladım. Dünya dışında 18 milyon tane ışık gemisi Dünya'nın bu kuşağa girmesini bekledğini yazanlar, bir geminin Ege kıyılarına inip beklediğini ve zamanı geldiğinde müdahele edeceğini yazanlar, Dünya'da olumsuzluğa sebep olanların bu gemideki güçler tarafından durdurulacağından bahsedenler, hatta "bir kaç kez astral seyahata çıktığını" iddaa edenler.

Piramitleri araştırayım dedim, aynı şekilde önce az sayıda ve bir iki paragraf bilimsek veriler ardından sayfalar dolusu esrarengiz olaylar, uzaylıların parmağının olması...Bu konuda bile yakında çıkan habeere bakılırsa piramitlerin yapımında kullanılan taşlarda kimyasal bir yapıya rastlanmış (tam olarak açıklayamadım ancak taşların çimento-su karışımı bir şeyden yapılmış olabileceğini düşünülüyor)

Kısacası arkadaşlar eğer bu konuyu araştırmaya başladığınızda bulacağınız şey şu:

Kendi felsefelerini Kur'an-ı Kerim'e dayandırarak bu felsefeye sağlam temel atma çalışmaları (ben şahsen böyle gördüm). Önce kendi felsefelerini oluşturmuşlar ardından bu konuya dayanak aramışlar gibi geldi bana.

• hiç bişey olmaz benden size garanti

olursa küresel ısınmadan olur bide meteor fln düşerse anca gerisi fıs..
  • quote:

Orjinalden alıntı: paTRon

din yok beyler

akılda yok o zaman
  • quote:

din yok beyler

dini konu yasak
  • quote:

Orjinalden alıntı: ¥

quote:

din yok beyler

dini konu yasak

• bende 87 yılında aldığım sony elektornik kol saati var,ajandası 2010 yılına kadardı.

şu durumda diyebilirizki sony takvimine göre 2010 yılında kıyamet kopacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayhansx1

bende 87 yılında aldığım sony elektornik kol saati var,ajandası 2010 yılına kadardı.

• quote:

Orjinalden alıntı: ¥

quote:

din yok beyler

dini konu yasak

o da aynı şeyi demek istememiş mi?

• iyi daha varmış 4 sen az değilll
  • ya bende 2012 hakkında cok şey duydum ama bence bir anda bir felaket olması düşük ihtimal.eğer bir meteor falan çarpması gibi birşeyse bunu bilemem.zaten böyle bir çarpma falan olayı varsa da söylemezler insanlara.umarım yoktur böyle bir olay.bence birşey olmucak.olmasın zaten.
  • quote:

din yok beyler

?

@ayhansx1;
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fetih

Kıyametin ne zaman kopacağı peygamber efendimiz bile bilmezken Maya'lar nasıl bilecek.?
  • zaten kıyamet dini bir konu değilmi?
    quote:

din yok beyler
  • 2012 demi olur bilinmez ama

sondan bi önceki asırda olmamız kuvvetle ihtimal.
  • Ya kardeşim hiç mi kitap okumuyorsunuz veya internette araştırma yapmıosunuz?
    Hem kitabımızda kıyamet olacak yazıyor diyosunuz hemde tarihlerden bahsediyorsunuz.Kur'an-ı Kerim çok açık ve net bir din kitabıdır.Tarihi yazsa idi onda da yazardı ama tarihi olsaydı atıyorum 5 dk sonra kopacağını bilseydiniz dünya bundan yıllar önce kaosa sürüklenmiş olurdu hatta bunu bilmek için araştırmaya bile gerek yok mantıklı düşünün gözünüzü sevim
  • quote:

bende 87 yılında aldığım sony elektornik kol saati var,ajandası 2010 yılına kadardı.

budur. .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fetih

zaten kıyamet dini bir konu değilmi?
    quote:

din yok beyler

sanırım paTRon denen arkadaş bundan habersiz
  • quote:

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.