Şimdi Ara

mayis 2008 de BLU-RAY ' LI XBOX360 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • o değilde sanırım xbox 1080 diye bir model gelicek bu modelde 2 tane quad core işlemci , blueray player , 2 gb edram , fizik kartlı ,7.1 sound, 500 gb hdd , bluetooth wifi vs. gibi şeyler olacak sanırım bir haber gördüm sizede göstereyim , ingilizce fazla yok bilenler biraz baksın bakalım

http://keithelder.net/blog/archive/2008/02/17/XBox-With-BluRay-2-Quad-Processors-2GB-HDMI-7.1-Surround.aspx

• valla bu haber bence saçma. şahsen hd dvd'nin kazanacağını düşünüyordum. hd dvd kaybetmiş olabilir. açıkcası bi süredir nette değilim ve araştırma yapmadım. şu anda durumlarını bilmiyorum. hangi film şirketleri hangi formatta basıyor vs.. neyse ama bu 360'a blue ray bence saçma bişey olur. bi kere bu format sony'nin ve satar mı microsoft'a. hiç zannetmiyorum. ms'in böyle bir amacı varsa yüzde 100, milletin blue ray player alacağıma ps3 alırım yerine bu player'ı 360 kullanıcılarına satmak olacaktır. sony de bunu ön görüp izni vermeyecektir. yani izin vermesi gerekiyorsa bu kararın çıkmayacağını düşünüyorum. açıkcası bu olay gerçekleşene kadar da habere ve onu yazan siteye destek vermem. dedikodu da olabilir. ama olur da bu player çıkarsa o zaman tamam derim. adamlar doğru söylemiş. çok gördük yok hd dvd'li 360 çıkacak. yok şu yok bu. hiçbiri yok ortada. hiç değilse hd dvd'li xbox 360 daha mantıklı bir şeydi. blue ray çok daha zor.

• bu ıs format veya destekleme ısı degıl kapasıte meselesı

son kullanıcıların hıc bırı yok onu su fırma tutuyo sunu bu fırma tutuyo demıyop tek bır dıske ne kadar cok dosya atabılırım bunun hesabında bunuda blu-ray desteklıyo kazanan buluray sonucu bastan berı bellı olan bır cekısmeydı zaten

ne olursa olsun blu-ray kazanır cıft katmanda 100 gb dıo adamlar sus degı lyanı hd dvd cıksın desın cıft katmanda 110 gb mıllet ona doner en cok kım kapasıte sunuyosa medya ısınde o kazanır
  • quote:

Orjinalden alıntı: by _GoKhAn

360 derece dönüş yapabilen bir firma microsoft....

sevgili gökhan 360 derece dönüş yapılırsa, başladığın yere geri dönmek demektir. bence bi hesap hatası var
  • neden diz çökmekmiş anlamadım bu olayı.. microsoft kar amaçlı bir şirket ve akıllı bir şekilde format savaşları bitene kadar hem maliyetini düşük tutarak birçok x360 sattı hemde bu savaştan zarar görmeden çıktı.. açıkçası benim için önemli olan hangisini kazandığı değil ortada kesin ve net bir formatın olmasıydı ve buda nihayet oldu hepimize hayırlı olsun blu ray formatı :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: dreampowder

neden diz çökmekmiş anlamadım bu olayı.. microsoft kar amaçlı bir şirket ve akıllı bir şekilde format savaşları bitene kadar hem maliyetini düşük tutarak birçok x360 sattı hemde bu savaştan zarar görmeden çıktı.. açıkçası benim için önemli olan hangisini kazandığı değil ortada kesin ve net bir formatın olmasıydı ve buda nihayet oldu hepimize hayırlı olsun blu ray formatı :)

Senin desteklediğin format mağlup olursa ve sende çamur attığın karşı formata dönüyorsan bunun adı nedir
  • quote:

Orjinalden alıntı: power512

burda HDdvd yi körü körüne savunan arkadaşlar nasılda saf değiştirmişler(toshiba bile kendi formatını onlar kadar savunmadı bluray player çıkarıyor), eskiden PS3 için ne kadar çok atıp tutuyolardı hatırlıyorumda bu onlara kaçıncı kapak oldu billmiyorum artık, en çok savundukları şeyler birer birer ellerinde patlıyor aklıma gelenler

-Bluray tamamen gereksiz ve minidisk vb leri gibi sony nin elinde patlayacak
    -PS3 oyunları x360 oyunlarından daha iyi grafik veremeyecek (GT5 ve Unc. diyorum başka bişey demiyorum)
    -Çok oyunu çıkmayacak
    -PS3 online sisteminde doğru düzgün oyun oynanmaz download yapılmaz,(bu zaten yanlış hiç lagsız gayet güzel oynanıyor hele download hızı mükemmel bence ayrıca home olayı daha çıkmadı içerikte giderek artacaktır)
    -vb vb

Burda iki yorumuna takıldım

-PS3 oyunları x360 oyunlarından daha iyi grafik veremeyecek (GT5 ve Unc. diyorum başka bişey demiyorum)
    Daha iyi olmakla beraber arada idda edildiği gibi bir fark hiçbir zaman olamadı, bu iki oyunun Xbox360'ın yapamayacağı hiçbir şey sunmuyor şu an için. İleride iki firma da bu oyunları geçecektir.
    -PS3 online sisteminde doğru düzgün oyun oynanmaz download yapılmaz,(bu zaten yanlış hiç lagsız gayet güzel oynanıyor hele download hızı mükemmel bence ayrıca home olayı daha çıkmadı içerikte giderek artacaktır)
    PSN bana göre son derece kötü bir online sistem, Live'ın seviyesine gelmesi için oldukça uzun yollar katetmesi gerekiyor ve büyük ihtimalle gelemeyecek. Home ise online oynanışa ve PSN alt yapısına herhangi bir yenilik getirmiyor. Tabii bu Home'un oldukça yaratıcı bir community sistemi olduğu gerçeğini değiştirmez.

Ayırca Microsoft/Sony kar veya zarar etti diye sevinen arkadaşlara da bir çift lafım var; NE OLUYOR? :D İki firmanın birinde hisseniz olmadığı sürece bırakın kapışsınlar onlar rekabet anlayabileceğiniz üzere bize yarıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamoon -- 18 Şubat 2008; 19:59:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: dreampowder

neden diz çökmekmiş anlamadım bu olayı.. microsoft kar amaçlı bir şirket ve akıllı bir şekilde format savaşları bitene kadar hem maliyetini düşük tutarak birçok x360 sattı hemde bu savaştan zarar görmeden çıktı.. açıkçası benim için önemli olan hangisini kazandığı değil ortada kesin ve net bir formatın olmasıydı ve buda nihayet oldu hepimize hayırlı olsun blu ray formatı :)

microsoft zarar etmedi derken?
    ürettiği hd-dvd addonların çoğu patladı
    üstelik hd-dvd yi desteklediği için parasını aktardığı kısım hepten gitti daha nasıl zarar etsin
    microsoft batacak bir firma değil elbette ki...ama zarar verdiği de tartışılmaz
  • ""Microsoft'un Küresel Pazarlama Başkanı Jeff Bell, XBox 360'ın yeni modellerinin Blu-Ray sürücülerle piyasada olacağını duyurdu. Öte yandan ABD'nin ünlü mağazalar zinciri Woolsworth, HD-DVD satışını durdurduğunu ve artık sadece Blu-Ray satacağını açıkladı. "" pcworld un sitesinden bi haber
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.