Şimdi Ara

mayis 2008 de BLU-RAY ' LI XBOX360

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.smarthouse.com.au/Gaming/Console/J7L7H2R4 burda yazilanlara göre yakinda 360 da blu-ray görürseniz sasmayin

• yalnız içine koymak biraz sıkar. Add-on halinde çıkartırlar. Romlu olarak çıkartırlarsa da olur. İki seçenek de olursa uygun olabilir.
  • Xbox 720'de görüşmek üzere blu-ray
  • aslında niye bluray hd-dvd savaşı yaptılarki? ortak bi karar alıp ikisinden birini seçip hepsi onu kullansaydı çok daha mantıklı olurdu. Şimdi toshiba ve microsoft gibi markaların büyük zararı var bu işten...
  • Oyunlar BLU-RAY olmaya başlarsa, aynen kucak
  • Microsoft'un ne zararı oldu bu işten?

Oyunlar DVD olarak çıkmaya devam ettiği sürece problem yok :)
  • mayıs 2008 cok erken bir tarih olmus bence de Add-on olarak cıkar...belkide yerleşik olarak blu ray lı xbox 360 da cok kısa zamanda goruruz...ozaman back up hayal olur...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konsolun geleceğini düşününce yusufladı tabi sayın Microsoft
  • addon çıkartır, 2005 dede belirttiği üzere..Piyasa koşulları neyi gerektirirse ona uyum saglayacaklar...Olması gereken bu
    Bluray tutmasaydı esas o zaman ne olurdu ? Sony riske etti entegre etmekle, kazandı. MS entegre vermedi. Zaten alakalarıda yok format savaşıyla
  • by _GoKhAn a katılıyorum. blueray dahili olarak çıksa da oyun için kullanılacağını sanmıyorum. muhtemelen film için olur. ama bi blueraye firmware nasıl olur o da ayrı bi konu....
  • quote:

Orjinalden alıntı: KURT85

Oyunlar BLU-RAY olmaya başlarsa, aynen kucak

İnsanlar stoklarını iyi hazırladılarBundan sonra oyun oynamak daha eğlenceli olacak benceŞaka bir yana kimseye zorla ekstradan parça aldıramazlar hd-dvd gibiÇünkü o keyfi bir olaydı, bu bizi BLU-RAY'a iten bir şey olacağı için sanmıyorumZorla BLU-RAY'a prim yaptırtamazlar oyunların sırtından

• Belli ki bu nesilde dvd yeterli birsonraki xbox ta görürüz artik blurayi.
  • blu-ray dahili olsada add on olsada oyunların formatı değişmeyince pek bir artısı kalmıyor yani sırf filimleri biraz daha kaliteli görmek için içinde blu-ray olan bir xbox alan yada blu-ray aparatını alan insanlar çok az diye düşünüyörüm HD-DVD de aynısını şahit olduk son zamanlarda artık satılması için yanında bilmem 7 - 8 tane HD-DVD de hediye ediyorlardı işte durum bundan ibaret...
    şunuda belirteyim xbox zaferini zaten biraz da DVD 9 a borçlu ben şahsen şimdilk blu-ray yada HD-DVD formatında oyun çıkarılmasını istemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiQelangelo -- 18 Şubat 2008; 14:06:11 >
  • xbox 360 bizlere standart bir medya ile neler yapabileceğini gösterdi ve göstermeye devam ediyor...bencede blu ray lı xbox 60 belki bir sonraki versiyonda olabilir içine yerleşik olarak koymaz herhalde...evet oyun için blu ray şimdilik kullanmaz gibime geliyor...cunku standart oyun yapısını bozmaz..ama bu microsoft her zaman yeniliklere açık olan firma herşey beklerim nede olsa amerikalı geninde var adamın ....
  • Koskoca ms blu-ray karşısında diz çöktü
    Şunu diyordu buradaki malum arkadaşlar zamanında'' ms in hd dvd si sony nin blu-ray ini döver.Sony kimki
    ms le sidik yarıştıracak''Ms te zamanında blu ray ile alay geçiyordu derken şimdi blu ray kullanılacak dahili yada harici olacak bu iş.Ben olsam ms in yerinde söylediklerimin arkasında durup blu ray i
    360 ın 100 mt yanına bile yaklaştırmazdım ama gördüğümüz üzere ms tükürdüğünü yalıyor
    Aslında bill amcaya bon bon şekeri verseydik onu yalasaydıBlu ray den daha tatlıdır yani

• quote:

Orjinalden alıntı: gamerr

Koskoca ms blu-ray karşısında diz çöktü
    Şunu diyordu buradaki malum arkadaşlar zamanında'' ms in hd dvd si sony nin blu-ray ini döver.Sony kimki
    ms le sidik yarıştıracak''Ms te zamanında blu ray ile alay geçiyordu derken şimdi blu ray kullanılacak dahili yada harici olacak bu iş.Ben olsam ms in yerinde söylediklerimin arkasında durup blu ray i
    360 ın 100 mt yanına bile yaklaştırmazdım ama gördüğümüz üzere ms tükürdüğünü yalıyor
    Aslında bill amcaya bon bon şekeri verseydik onu yalasaydıBlu ray den daha tatlıdır yani

hocam evet dediklerine katılıyorum hatta microsoft yetkililerinden biri ile yapılan röportaj metnini halen saklıyorum..."blu ray gereksiz ..kullanıcılara dayatılan bir format...hd dvd yi destekleyen oldukca film şirketlerimiz var."..hatta muhabirin sorusu "ilerki zamanlarda hd dvd oyun cıkarmı?" sorusuna cevap olarak "neden olmasın veri kapasitesi yuksek... olabilir."..cevabını vermişti...bende cok sevinmiştim

microsoft safkan amerikalı gibi davranıyor ee zaten amerikalı nede olsa...boşuna xbox a 360 adını vermedi...360 derece dönüş yapabilen bir firma microsoft....yani nerde kar varsa nasıl işine geliyosa oyle hareket ediyor...belki ozamandan belliydi bunları söylerken microsoft yetkilisi....... blu ray ın kazanacagını biliyordu belki..sırf kendi prestijleri açısından pazarda hakim olmak için söylenmiş sözlerde olabilr...yani bu piyasa cok acayip ustelik microsoft gibi buyuk firma olunca hepten acayipleşiyor...blu rayı buyuk ihtimal kabul edecek şirketin kar etmesi için ...yani gün doğmadan neler doğar...bu söz microsoft a çok yakışıyor..

seviyorum micro yu bill amcayı....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanext -- 18 Şubat 2008; 15:06:19 >

• burda HDdvd yi körü körüne savunan arkadaşlar nasılda saf değiştirmişler(toshiba bile kendi formatını onlar kadar savunmadı bluray player çıkarıyor), eskiden PS3 için ne kadar çok atıp tutuyolardı hatırlıyorumda bu onlara kaçıncı kapak oldu billmiyorum artık, en çok savundukları şeyler birer birer ellerinde patlıyor aklıma gelenler

-Bluray tamamen gereksiz ve minidisk vb leri gibi sony nin elinde patlayacak
    -PS3 oyunları x360 oyunlarından daha iyi grafik veremeyecek (GT5 ve Unc. diyorum başka bişey demiyorum)
    -Çok oyunu çıkmayacak
    -PS3 online sisteminde doğru düzgün oyun oynanmaz download yapılmaz,(bu zaten yanlış hiç lagsız gayet güzel oynanıyor hele download hızı mükemmel bence ayrıca home olayı daha çıkmadı içerikte giderek artacaktır)
    -vb vb

• Microsoft keşke ilk başta Built in hd dvd rom'la çıkarsaydı Xbox'ı o zaman görürdük kim kazanıyor kim kaybediyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: power512

burda HDdvd yi körü körüne savunan arkadaşlar nasılda saf değiştirmişler(toshiba bile kendi formatını onlar kadar savunmadı bluray player çıkarıyor), eskiden PS3 için ne kadar çok atıp tutuyolardı hatırlıyorumda bu onlara kaçıncı kapak oldu billmiyorum artık, en çok savundukları şeyler birer birer ellerinde patlıyor aklıma gelenler

-Bluray tamamen gereksiz ve minidisk vb leri gibi sony nin elinde patlayacak
    -PS3 oyunları x360 oyunlarından daha iyi grafik veremeyecek (GT5 ve Unc. diyorum başka bişey demiyorum)
    -Çok oyunu çıkmayacak
    -PS3 online sisteminde doğru düzgün oyun oynanmaz download yapılmaz,(bu zaten yanlış hiç lagsız gayet güzel oynanıyor hele download hızı mükemmel bence ayrıca home olayı daha çıkmadı içerikte giderek artacaktır)
    -vb vb

power 512 !!!!!!!
    ne günlerdi o günler dimiBazı arkadaşlar ne kadar kendilerinden eminlerdi hd dvd kazanacak diyeHerkes bir anda ms gibi oldu,dönmedolaba binip dön baba dönelim diyorlar
    Gökhan!!!!
    Yazdıklarını zamanında bende okumuştum blu ray tu kaka diyordu o amca ama bizimki cici cici diyordu
    Zaten şu anda 360 ı piyasaya uyarlayan yönetici amca şirketi 1 milyar dolar(meşhur 3 kırmızı)zarara uğratmaktan şirket ile ilişkisi kesildi aylar öncesinde,aslında sebep 3 kırmızı yüzünden uğranılan zarar değil blu ray in o gün bile galip gelinmesi ve ms in tükürdüğünü yalayacak olmasıydı zavallı adam komploya kurban gitti yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamerr -- 18 Şubat 2008; 16:20:17 >

• Ps3'de olduğu gibi adam gibi oyun oynayamadan, blueray lens patlamaları olmasın da,3 kırmızıdan sonra vallaha hiç çekilmez
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.