Şimdi Ara

Mayıs 2016 Dengeleme Güncellemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Madenler günde 600k verir, günlük 5 yıldız bonusu kristalde 200k. 10 güne depo dolar. Sadece ilk başlarda Ordu kampları uğraştırır. Yavaş yavaş yapılırsa fazla sıkmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk başlarda domuzla th 10 lar 3lenirken domuzun gücünü düşürdüler dev bombada dahi ölüyordu sonra level verip 6 yaptılar
    kralice ortaya gidiyordu yancı kralice yaptılar
    kralice arkasına şifacı koyurlardı şifacı gücünü düşürdüler
    cadı 3 yaptılar sattılar sonrada tuzaklardan iskeletler patlatmıyor dediler cadının işi bitti
    yeni heroyu sattılar yeni heronun cemberini kısaltılar şimdi top dahi vuruyor
    valkry ben dahil kimsede level yoktu şimdi onu sattılar herkez onunla savaşıyor bekliyorum gücü nezaman düşecek diye acaba atıcıyımı fovori yapacaklar kullanan yok çünkü

bimediğim daha çok şey vardır ama yaptıklar taş satıp aldırmak sonrada gücünü düşürüp ayar çektik demeleri
  • ozkan1979 kullanıcısına yanıt
    Kralicenin arkasina hala şifacı konuyor adam ofkeyi bastigi an kralicenin cani fulleniyor..
    Sifaci kraliçe ilgisini anca ofke buyusunu şifacı da etkisiz birakirsan kesebilirsin bence..
    Herife 4 tane savunma vuruyo ofkeyi bastigi an cani fulleniyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikaya_219

Kralicenin arkasina hala şifacı konuyor adam ofkeyi bastigi an kralicenin cani fulleniyor..
    Sifaci kraliçe ilgisini anca ofke buyusunu şifacı da etkisiz birakirsan kesebilirsin bence..
    Herife 4 tane savunma vuruyo ofkeyi bastigi an cani fulleniyor..

evet biliyorum hala yapılıyor ama şifacıların 2. 3. nün verdiği şifa oranı azaltıldı onu demek istedim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.