Şimdi Ara

Mayıs 2016 Dengeleme Güncellemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tamamen zamanlama ile ilgili küçük bir denge güncellememiz var! Eksiksiz ordular çok daha hızlı hazırlanacak; Atıcı, küçük bir güçlendirme alacak ve eşleştirme araması zaman aşımları, en iyi oyuncular için artırılacak.

• Tüm Büyüler için 2 kat hızlı üretim
    • Ejderha, Cadı ve Duvar Yıkıcı için 2 kat hızlı eğitim
    • Golem, Lav Tazısı ve P.E.K.K.A için 3 kat hızlı eğitim
    • Kahraman yenilenme süresi büyük ölçüde azaltıldı
    • Ayrıca Balon, Büyücü, Şifacı, Valkür ve Atıcı için daha hızlı eğitim

Oyuncuların eskisinden çok daha sıklıkla eksiksiz ve dengeli ordularla savaşmasını sağlamaya çalışıyoruz. Ağır ordular için saatlerce beklemek geçmişte kaldı. Ordu binası takviyeleri hâlâ bunun üzerine 4 kat hız takviyesi veriyor!

• Oyun dengesi: Atıcı, bir hedefe ulaşırken saldırmaya çok daha hızlı başlar
    Atıcı, istediğimizden daha yumuşak iniş yapıyordu. Bu yeni birlikle stratejilerin nasıl geliştiğini izlemeye devam ederken daha süratli bir ilk saldırı hızı (son Valkür güçlendirmesi gibi), Atıcıların ordunun geri kalanının gerisinde kalmamasını sağlayacak.

• Rakip araması için maksimum zaman aşımı, 5 dakikadan 30 dakikaya yükseltildi
    Bu değişiklik, hedefler için bulutlarda beklemeye alışkın, çok yüksek sayıda Ödüle sahip oyuncuları etkiliyor. Oyun daha önce 5 dakikalık bir eşleştirme zaman aşımının ardından "Tekrar Dene" düğmesine basmanızı gerektiriyordu. Artık aramaya devam etmek için bu düğmeye 30 dakikada bir basmanız gerekecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem300 -- 3 Mayıs 2016; 13:43:42 >

• İyi en azından başkaları da bakıyor bu forum bölümüne. Güncellemeye gelicek olursak oldukça güzel bi güncelleme. Özellikle büyücü ve balon kaç dk olucak merak ediyorum( tahminen 6dk olurlar, daha az olursa süper olur )
  • Onune gelen ejder saldirisi yapar artik gitti kara iksirlerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ordu için 1 saatin üstünde süre bekliyordum. Şimdi 30, bilemedim maximum 40 dakika bekleyeceğim gibi gözüküyor. Büyüler yine darboğaza sebep veriyor.
  • Ephésus kullanıcısına yanıt
    quote:

• Tüm Büyüler için 2 kat hızlı üretim
  • Diğer askerler hızlanırsa yine kurtarmayacak. Şu an 4 büyü için 80 dakika bekliyorum. Bu süre kahramanlar için 60, ordu için 50 dakika. Supercell'i biraz tanıyorsam bu oranı koruyacaktır. Bazı büyüleri 30 dakikadan 20 dakikaya indirdiler ama yine darboğazı geçiremedi. Sonuçta bir yerlerde taş harcamaya teşvik olması gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ephésus -- 3 Mayıs 2016; 15:43:37 >
  • Rakip araması için maksimum zaman aşımı, 5 dakikadan 30 dakikaya yükseltildi
    Bu değişiklik, hedefler için bulutlarda beklemeye alışkın, çok yüksek sayıda Ödüle sahip oyuncuları etkiliyor. Oyun daha önce 5 dakikalık bir eşleştirme zaman aşımının ardından "Tekrar Dene" düğmesine basmanızı gerektiriyordu. Artık aramaya devam etmek için bu düğmeye 30 dakikada bir basmanız gerekecek.

Burada neyden bahsediyor? Klan savaşı ararkenmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hatsune Miku -- 4 Mayıs 2016; 12:46:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Köy ararken yukarıda saatlerce köy arıyoruz ve 5 dk bulamadımı tekrar dene butonu çıkıyor bunu 5 dk dan 30 dk ya cıkarmışlar.
  • Güncelleme geldi. Büyücü 5dk olmuş. Pekka golem tazı 15 dakika. Acaba neden bu kadar fazla kısaltma değişikliğine gittiler. Muhtemelen sağlam orduyla saldıran oyuncular artık beklemekten bıktıkları için yapmış olabilirler. Aklıma gelen bir diğer unsur ise bot kullanımını artık tamamen yasakladılar ve insanları ganimeti ölü köyden toplamak yerine düzgünce dalarak toplamaya teşvik etmek istediler. Son 2-3 güncellemedir sağlam orduyla köylerdeki depolardan ganimet alması yönünde çalışmalar yapıyorlar çünkü. Kristal 2'de full orduyla saldırınca iksirden zar zor kâr edebiliyorum, bakalım ne değişecek.
  • Bu sefer ciddi manada guzel bir guncelleme oldu bence..
    Buyu ve asker uretimi sureleri cok cok iyi bir seviyeye cekilmis durumda ve hizlandirma yapılırsa deli ganimet kasilir 1 2 saat icerisinde..
    Kahramanlarin iyilesme süreleri de nihayet dengeli bir hal almis..
    Bu güncelleme ile takdiri hak ettin teşekkürler supercell..

• golem büyücü pekka ile ganimet için dalacaklar yandık ben kara iksirle işim olmadıgı için th10 th11 den 20 valkyrie ile 400-400 çalıyorum 5dk oldu valk şimdi işim iyice kolaylaştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ephésus

Güncelleme geldi. Büyücü 5dk olmuş. Pekka golem tazı 15 dakika. Acaba neden bu kadar fazla kısaltma değişikliğine gittiler. Muhtemelen sağlam orduyla saldıran oyuncular artık beklemekten bıktıkları için yapmış olabilirler. Aklıma gelen bir diğer unsur ise bot kullanımını artık tamamen yasakladılar ve insanları ganimeti ölü köyden toplamak yerine düzgünce dalarak toplamaya teşvik etmek istediler. Son 2-3 güncellemedir sağlam orduyla köylerdeki depolardan ganimet alması yönünde çalışmalar yapıyorlar çünkü. Kristal 2'de full orduyla saldırınca iksirden zar zor kâr edebiliyorum, bakalım ne değişecek.

Yasağa gerek kalmadı. Atış Serbest bot yapan devam etsin elle kasana tam destek demişler.

Tabi ganimet sıkıntısı olabilir ilk zamanlarda. 4 golem 7.5 dakika buyu büyücü hele Valkyrie fena olmuş.

Ben kralı bitirdim Kraliçe 7 leveli kaldı iksirle ordu basacam mecburen ama 20 25 level herolu fazla umursamayan çok oyuncu var. 2 gün saldırı almadigim oluyordu artık saldırılar çabuk gelir.

Güzel oldu güzel..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setek01 -- 4 Mayıs 2016; 15:44:07 >

• setek01 kullanıcısına yanıt
    Güzel oldu tabiki, çok sövüyordum 1 saat beklemeye. Fair Play diye diye bir hal oldular peki cidden bir yaptırım uyguluyorlar mı yoksa laf olsun diye mi demişler ?
    Yakaladıklarını affetmezler de, desteğe bir soru soruyoruz 2 günde cevap geliyor artık. Geçen sene 3 4 saatte gelirdi son zamanlarda 1 güne çıkmıştı, artık 2 günü geçiyor. Yani nasıl yapıyorlar bu kısmı muamma.

Gerek kalmadı zaten. Artık oyunda daha çok aktif oyuncu olacak. Haliyle botların bulabileceği köy sayısında azalma olur. Ama th9 dahil yakalanmayan bota devam eder.

Yakında th11 e yönelik bir güncelleme gelecektir. Okçu top hava savunma tuzak vs kapsamlı bir güncelleme. Valkyrie ayarından sonra full th11 yalan oldu. Eşleşmede de th11 in durumu sıkıntılıydı. Sadece full hero olan doğru zamanda geçiş yapan th11 rahat ediyordu. Şimdi th11 ler için günlük saldırı imkanı 2 katına çıktı. Ganimet alma imkanı arttığına göre haziran güncellemesi büyük çaplı olur diye düşünüyorum...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Kristal ligde iyi ganimet bulsam da yeni ordu süresi güncellemesi sayesinde kışlalarıda hızlandırdığım takirde deli kara iksir kasarım gibi duruyor th9 bu konuda rahat zaten ama şu th11 sıkıntısını bir türlü çözemediler. Bana göre sebebi th11 in th10 a nazaran bir yandan dengeli, bir yandan dengesiz olmasıdır. Supercell in tasarımcısı grand warden ile eagle artillery i can sıkıntısından tasarlayıp, beyler 2 yeni şey tasardım th11 i getirelim, gelsin gemler gelsin paralar mantığı ile yapmışlar havası veriyor. Her yeni köy binasında yeni asker açılır burada yok, her köy binasında top havan gibi temel savunmalara 1-2 seviye gelirdi burda oda yok. Eagle zımbırtısının çok yüksek menzili ile garip yeni kahraman yeterince ilginç olması dikkat çeksede denge anlamında daha çok yol kat edilmesi gerekiyor bence.
    İlk th11 geldiğinde cadı 3 vardı ama ciddi fark ediyordu. Abilerin canı sıkıldı cadıya ayar çektiler baltalı kızı trend yaptılar. Yeterl kadar th11 köy birikince yine ayar çekerler. Th11 in th10 dan alabildiği ganimet th9 th9 dan aldığı kadar işte. 330k, sıkıntı burada.

Bir de konusunu da açmıştım forumda cevap alamadım bir önceki güncellemede belirtilen th11 vs th10 olayı var. Desteğe sordum 2 gün sonra cevap aldım, 11 10 u az görecek dediler. Tabi gününe lige göre değişir ama th10 u fullesen maliyeti kurtarmıyor. Kaldı ki klan savaşı değil ligde ne çıkarsa ona girersin 1 depoyu alamazsan zarar yazar. Hele bekçi yükseltmediyse th10 a karşı bekçi çok farkediyor. Th11 e hiç girilmez bekçisiz. Th11 oynadığım dönemde iksiri bekçiye verip depoyu boşaltmışsam saatlerce şampiyonda bile saldırı gelmezdi, iksir yok diye kimse girmiyordu.

Th9 a kara iksir her ligde çıkar. Th8 den de iyi ganimet alabiliyor. Büyücü ve büyü süreleri de düştü. Günde 6 7 tane 2k lık saldırı ve sondalardan bonuslardan gelenle 30 levele kadar hero rahat kasılır. Oyunun bütün zorluklarını biz çektik. Özellikle 45 liklerden. Öfke atlama dondurma ve golem.

4K yı ilk geçtiğimde 1.5 saat köy aradım. Köy ararken chat barı açılırdı 10 dk kadar bulutları seyrederdik, sonra bir köy çıkardı 1 kupa. 10 kupalı köy geldiğinde mecbur girerdik. Köy sayısı azdı 1.5 saat birşey sayılmazdı 6 saat köy arayanı tanırım bilirim. 6 saat dediğim bir kaç saldırı falan değil tek bir saldırı için yapılan arama süresidir.

• Oyunu bitirmek için son 100 diyorum bir güncelleme geliyor tekrar uzuyor. Sonunda dengeleme geldi arkasından büyük güncelleme gelecektir. İnşallah 3 aydan önce gelmez.

TH10 ve TH11 ganimet sorununu bir türlü çözemediler. Bot kullanmayı bıraktığımdan beri köyü th10 a basmayı düşünmüyorum. Orduya 250k iksir verip, iyi bir saldırıdan 300-350k ala ala ne iksir geliştiremeleri biter, ne de elini atsan full altın deposu isteyen altın geliştirmeleri. Şu an dev, büyücü ve 4 büyü kullanarak yaptığım saldırılarda dahi iksirden zar zor kâr edebiliyorken oda aldığım saldırıda gidiyor. 1 haftadır 4.6milyon iksirim var. 40k kara iksir kastım iksir hala aynı. Birde iksir isteyen geliştirmem olsaydı 1700 civarında ölü köy avcılığna devam ederdim herhalde. Lig bonusları dilenciye sadaka verir düzeyde. Biraz daha arttırım şart. En azından ordu maliyetini karşılamalı ki köyden aldığımız cebimize girsin bari.
    Dev büyücüyle bile th10 da iksir sıkıntısı çekmezsiniz. Yükseltme süreleri 14 gün. Çoğu zaman depo doluyor labdaki yükseltmenin son bir kaç günü işçi bile olmadığından duvar basamıyorum.
    Th10 da özelikle ilk başlarda cehennem x yayı sihirbaz hava savunma dörtlüsü tercih edilmiş ise lazım olan tek şey işçi. O yüzden cehennemler bitince bir uzun bir kısa yapın yükseltmeleri.
    İksir konusunda ilk başlarda Ordu kampı yaparken sıkıntı olabilir. Yani peşpeşe kampları yapmak isterseniz.

Aslında yükseltme süreleri dikkate alınınca maaliyetler çokta fazlaymış gibi görünmekten çıkıyor. Gözümde çok büyüyordu şimdi nispeten daha mümkün gelmeye başladı. Önce bi kahramanlar 25 25 olsun sonra düşünürüz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.