Şimdi Ara

MAYIS SATIŞLARI AÇIKLANMADI.NELER OLUYOR? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Artık Excel dosyalarına da gerek yok abaküsle veya parmakla hesaplayabilirler
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    İyiymiş hocam ne güzel. Memur olmak varmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Benim eşim de memur, bana doğum günümde sıfır a200 amg aldı şimdi de 2018 arabasını sıfırlamayı düşünüyor. Mercedes glc hoşuna gitmiş bana a180 alırken.

Yaşıyor bu hayatı memurlar
    Mercedes falan çok ayağa düştü be hocam.

Daha niş markaları özel sipariş ile almak lazım. Birde Avrupa 'da vergi, ötv, yakıt pahalı derken 1.6 motorla falan arabalar var. İğrençççç.

Şahsen v8 altında araca araç demem ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Memursunuz herhalde :) v8 falan

Benim eşim memur, artık o neye layık görürse glc ile idare ederiz artık 1 sene. Zaten seneye eskir, yenisini alırız :)
  • Memur karnını zor doyuruyor nerde alacak sıfır arabayı
    Memura %6 zam gelirse araç fiyatlarına 20.000₺ gelir zaten çark biraz daha açılır.

• Bi halt olduğu yok bayram tatili yüzünden gecikti. Yarın açıklanır.

• quote:

Benim eşim de memur, bana doğum günümde sıfır a200 amg aldı şimdi de 2018 arabasını sıfırlamayı düşünüyor. Mercedes glc hoşuna gitmiş bana a180 alırken.

Yaşıyor bu hayatı memurlar
    Nasıl memurmuş çok merak ettim.

• Benim eniste de memur hemide OGRETMEN. Gelecek %6 zamla birlikte arac alma hazirliginda kendisi. 2015 Audi Q7’ye biniyordu eskimis artik Lamborghini Urus bakiyorlar su aralar.

Esi de Tesla P100e biniyor o da elektrikli aractan sikilmis ne bu boyle motor sesi bile yok diyor o da V8 motorlu bir Dodge Hellcat arayisinda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Malvolorne

Yakında hocalarımız 9 günluk bayram tatilinin ardından,homerosun ilyada-odessey destanı gıbı ege adalarinda yillarca sürecek bir tatile çıkacak o zaman hangi sıfir araci alsam diye bol bol düşünecek vakti olacaktir.Yazin sifir satışları artacaktır panik olmayın.
    bölümde birkaç mesajını gördüm, başarılı trollüğe doğru ilerliyorsun. o değilde en çok oylanan mesajları okurken birden homeros'un ilyada ve odysseia'sını görünce üni yıllarım aklıma geldi ve gülmeye başladım, zamanında 3'er defa bitirmiştim bu kitapları.
  • Devlete kapağı atanın hayatı kurtuluyor, bu ekonomiyi memurlar ayakta tutuyor en kötü memur 3500 lira maaş alıyor.

• %55 düşmüş.

Sadece corolla satışı tüm vw marka binek araçlardan daha fazla.

Batış devam ediyor.
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    açıklandı mı üstat?
  • anyhill kullanıcısına yanıt
    Evet, bayağı oldu. Konu açılmamış hala.

• quote:

%55 düşmüş.

Sadece corolla satışı tüm vw marka binek araçlardan daha fazla.

Batış devam ediyor.
    Model bazında liste açıklanmadı ki henüz

• 2018 mayıs 72755 adet
    2019 mayıs 33016 adet

Yaklaşık %55 daralmış sanki. Ciddi rakam.

Edit : Geçen yıl haziran temmuz 55 bin adet civarı ve ağustos itibariyle 30 binli rakamlara düşmüş satışlar. Yani yüzde bazında bir kaç ay içinde geçen aya göre daha az bir yüzde düşüş göreceğiz çünkü geçen yılın aynı dönemi de yerle bir olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridleyscott -- 11 Haziran 2019; 11:59:3 >
  • baya bir düşüş var.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.