Şimdi Ara

maymun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tübitak tamamen evrimci bir kuruluştur arkadaşlar. ben biyoloğum biz evrim dersini aldık hocamızda evrimci idi ama o bile insanın maymundan geldiğini genlerin % bilmemkaçının benzer olduğunu söylemedi söyleyemedi çünkü böyle bir şey yok ve safsata evrimi savunanlar bana yararlı bir mutasyon göstersinler inanayım
  • Evrim teorisi o kadar saçma geliyorki bana..
    Evrim teorisini savunanlarla maymunlar arasında özel bir ilişki olduğunu düşünmeye başlıyacam..
  • 6 milyon yıl önce insanda emekliyormuş ???

iyide zaten insanlğın ilk kalıntıları 800.000 -900.000 senelik 6 milyon yıl öncesi noluyor?

• Şimdi şu soruya cevap verelim:

1-Ciğerlerimiz var olduğu için mi atmosfer var yoksa atmosfer olduğu için mi ciğerlerimiz var?

Dünya denilen gezegenin bir atmosfere sahip olmasını sağlayan evrim mucizesi nedir?Dünya niye bir atmosfere sahiptir?Önce atmosfer yokken tüm canlılar oksijensizlikten öldüğü için mi dünya kendisini evrimleştirip tüm canlılar alemine oksijeni hediye etti?Yoksa bizler ciğersiz yaratılıp daha sonra mı oksijene uygun ciğerlere sahip olduk?Dünya mı biz canlılar alemine hediyeler sunan yoksa canlılar alemi mi dünyadaki atmosferi yaratan.Bilmem.Tartışılır.
  • ya benim anlamadım bi konu var o zamanlar evrim geçirenler şimdi ne zoru varda evrim geçirmiyo madem öle oldu şimdide evrim geçiren maymun yok tamam maymunlar en yakın (hatta benzeyenlerimiz bile var) canlı ve geçen televizyonda kelimelerin anlamlarını anlayıp uygulayanlarda vardı eğitimle yapıyolar tabi bunlar da oluyo yani neden şimdi biz maymundan geldik işte bunu çözdüklerinde bence doğru cvp ortaya çıkınca darwin teorisi ve kuran-a inananlar arasında ki bence dünyanın bitimi bu kilit noktası ama dna işini çözünce bence genetik hastalık felç falan kalmaz keşke bulsalarda hastalık aids kanser falan kalmasa artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: aglamak

quote:

Orjinalden alıntı: zuhanda

Bi kere maymun deil şempanze
    primatlar yani bizimde içinde bulundğumuz grupta birçok tür vardır
    ayrıca maymunda ya da şempanze den geldik diye bişey yoktur başka bi türden evrimleşme ile farklı türlere ayrılmışızdır.
    Darwinin teorisini DNA nın bile bilinmediği bi zaman da ortaya attığından bi sürü yanlışı da barındırıyordu ama bu demek değildir ki evrim diye bişey yoktur .
    Ayrıca evrim teorisi dha çürütülememiştir aksine her geçen gün bilim adamları tarafından gerçekliği bi kkademe daha ortaya çıkmaktadır. yukarıdaki yazı da bunun kanıtlarından biridir .Ayrıca olur da bi gün birisi evrimi kesin olarak çürütürse inanın bana darwin de çok daha ünlü olur bilim dünyasın da....

seni mi kıracağız...şempanze olsunlar... biz insanız ve hiç bir şekilde hayvanlarla kıl kadar bile alakamız yok var denmesini kabul etmiyoruz...benim dedem çarli(ingilizce nasıl yazılır bilmiyorum, okunuşunu yazdım) değil, Hz. Adem'dir...
    kardeş dedemizin maymunu da çarli ama

• bilimadamları kendini hayvann görüyor ne diim ben daha
  • quote:

Orjinalden alıntı: Usta_AsH

quote:

quote:

Bi kere maymun deil şempanze
    primatlar yani bizimde içinde bulundğumuz grupta birçok tür vardır
    ayrıca maymunda ya da şempanze den geldik diye bişey yoktur başka bi türden evrimleşme ile farklı türlere ayrılmışızdır.
    Darwinin teorisini DNA nın bile bilinmediği bi zaman da ortaya attığından bi sürü yanlışı da barındırıyordu ama bu demek değildir ki evrim diye bişey yoktur .
    Ayrıca evrim teorisi dha çürütülememiştir aksine her geçen gün bilim adamları tarafından gerçekliği bi kkademe daha ortaya çıkmaktadır. yukarıdaki yazı da bunun kanıtlarından biridir .Ayrıca olur da bi gün birisi evrimi kesin olarak çürütürse inanın bana darwin de çok daha ünlü olur bilim dünyasın da....

seni mi kıracağız...şempanze olsunlar... biz insanız ve hiç bir şekilde hayvanlarla kıl kadar bile alakamız yok var denmesini kabul etmiyoruz...benim dedem çarli(ingilizce nasıl yazılır bilmiyorum, okunuşunu yazdım) değil, Hz. Adem'dir...
    kardeş dedemizin maymunu da çarli ama

anlamadım, okuyorum okuyorum bir anlam çıkaramıyorum...şunu mu demek istiyorsun, Hz. Adem'in maymunu mu vardı

• quote:

Orjinalden alıntı: KooSeo

bugün bi topicten arakladım

Abi taşı gediğine oturtan buydu

• Ulan burda bi ben mi varım evrimi savunan Bilim ve kültür de bi kaotika vardı ama sanırım konu dışına takılmıyo.Neyse peki şuna ne diyeceksiniz insan anne karnında zigottan normal bi insana gelinceye kadar çeşitli evrim basamaklarını geçer.(Aslında evrim maymundan geldik diye özetlenemez maymunun da öncesi var. Tüm canlıların atası bakterilerdir.)Embriyo gelişirken bi evresinde solungaç yarıkları our ve kuyruğu vardır. Buna ne diyeceksiniz aslında balıktan geliyoruz.
  • quote:

Ulan burda bi ben mi varım evrimi savunan Bilim ve kültür de bi kaotika vardı ama sanırım konu dışına takılmıyo.Neyse peki şuna ne diyeceksiniz insan anne karnında zigottan normal bi insana gelinceye kadar çeşitli evrim basamaklarını geçer.(Aslında evrim maymundan geldik diye özetlenemez maymunun da öncesi var. Tüm canlıların atası bakterilerdir.)Embriyo gelişirken bi evresinde solungaç yarıkları our ve kuyruğu vardır. Buna ne diyeceksiniz aslında balıktan geliyoruz.

avatarını onun için balık yaptın galiba atalarını mı özledin nedir??????

• avatarım yunus balık değil o bir memeli hayvan
  • quote:

avatarım yunus balık değil o bir memeli hayvan

hamsinin evrimleşmiş hali
  • hani evrim yalan dı .
    evrim hamsi için var dainsan için yokmu ?
  • quote:

bazılarına insanlık fazla geliyor..illaki hayvan olacak, bari arslan falan olsalar, gidip maymun oluyorlar

+11111
  • quote:

hani evrim yalan dı .

bunu ciddi olarak söylemiyorsun değil mi?????????
  • umarım bu topici kaotika görmez hala maymundan geldiğini sanıyolar ya
  • quote:

hani evrim yalan dı .

çok alem adamsın. bedenine bakta ne olduğuna karar ver. bir bak bakayım burnun neden penisinin yerine çıkmamış. penisin neden burnunun yerine çıkmamış. herşeyin bir düzeni var. bedenine bakta ibret al.
  • Ayrıca şöyle bir düşüncem var.Bence biz maymunlardan evrimleşmedik.Onlar bizden evrimleşti.Nasıl mı?Şimdi milyonlarca yıl önce insan kafasını kullanmaya başlayan bir yaratık olarak kırlarda bayırlarda dolaşırkene bir anda kafasının çalışmasını istemeyen sadece ormanda çok saadetli bir yaşam sürdürmek isteyen insanlar olmuş.Bunlar daha sonra ormanda yaşamaya başlamışlar.Tüm işleri zevk ve sefa üzerine kurulu imiş.Artık zeklarını kullanmıyorlarmış.Tek yaptıkları oyunlar oynamak, ağaçtan ağaca atlamakmış.Ayrıca soğukta kaldıkları zaman üstlerine örtünecek bir şey bulamamışlar.Mağaralara sığınmışlar.Balta girmemiş dev ormanlarda kayıplara karışmışlar.Milyonlarca yıl sonra bunlar maymuna dönüşmüşler.Eee nasıl ama bu da benim teorim.Yakında seminer verecem ona göre.

• quote:

Orjinalden alıntı: lord987

quote:

hani evrim yalan dı .

çok alem adamsın. bedenine bakta ne olduğuna karar ver. bir bak bakayım burnun neden penisinin yerine çıkmamış. penisin neden burnunun yerine çıkmamış. herşeyin bir düzeni var. bedenine bakta ibret al.

Az önce banyodaydım ve şöle bir vücuduma baktım ulan harbiden de çok düzenliymiş ve ben de bir ibret aldım bundan sonra odamı daha düzenli tutacağım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.