Şimdi Ara

maymun (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: zuhanda

quote:

Orjinalden alıntı: lord987

quote:

hani evrim yalan dı .
    evrim hamsi için var dainsan için yokmu ?

çok alem adamsın. bedenine bakta ne olduğuna karar ver. bir bak bakayım burnun neden penisinin yerine çıkmamış. penisin neden burnunun yerine çıkmamış. herşeyin bir düzeni var. bedenine bakta ibret al.

Az önce banyodaydım ve şöle bir vücuduma baktım ulan harbiden de çok düzenliymiş ve ben de bir ibret aldım bundan sonra odamı daha düzenli tutacağım.

odana şekil veren sensin sana şekil verende allah. sen olmadan odan düzelmediği gibi yaratıcı olmasaydın sen olmazdın.

• Konuyu hemen dine yönelttin .......... Dürüst olun ve söyleyin Kaçınız bu konuda gerçek bi bilim kitabı okudu ve yorum yazdı. Ben dürüstüm ve iki farklı düşüncenin savunucularının kitaplarını okudum.
    Ona göre konuşuyorum.
  • quote:

Konuyu hemen dine yönelttin .......... Dürüst olun ve söyleyin Kaçınız bu konuda gerçek bi bilim kitabı okudu ve yorum yazdı. Ben dürüstüm ve iki farklı düşüncenin savunucularının kitaplarını okudum.
    Ona göre konuşuyorum.

şuana kadar hiç bilimsel bir şeyler söylemedin...okuduklarından biraz bahsette bizde aydınlanalım...
  • quote:

Konuyu hemen dine yönelttin .......... Dürüst olun ve söyleyin Kaçınız bu konuda gerçek bi bilim kitabı okudu ve yorum yazdı. Ben dürüstüm ve iki farklı düşüncenin savunucularının kitaplarını okudum.
    Ona göre konuşuyorum.

bence kitap okumaya gerek yok bunun için insanda biraz mantık olmalı düşünmeli
  • quote:

Ona göre konuşuyorum.

Ben ciddiyim ve olaya din açısından bakmıyorum, ilk varlıkı bakteri olarak göstermişsin peki kardeşim o bakteri nasıl oluşuyor bize bunu izah et sıfırdan nasıl varoldu. Tamam sıfırdan varoldu ondan sonra insan'da evrimleşerek gelişti bunu gören dünya'da aaa insan varolmuş ben kendimi ona göre çeki düzen vereyim yaşaması için herşeyi ona göre ayarlıyayımmı dedi..
    Bana bunu anlat.. İlk bakteri nasıl oluştu açıklama bekliyorum..

Birde yukarıdaki mesajında anne karnındaki embriyo'yu balık'a benzetmişsin önce maymun sonra balık daha sonra ne var öküz falanmı, erkek ile dişi insan birleşiyor yavru ilk balık'mışta ondan sonra evrimleşerek insan haline geçiyormuş.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.