Şimdi Ara

MAZDA 2 SPOR GÖRÜNÜM PAKETİ EKLENMİŞ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EVET ARKADAŞLAR ÇOK CANIM SIKILDI BU MAZDAYA DAHA 10 GÜN ÖNCE ALDIĞIM ARACA YENİ BİR PAKET EKLENMİŞ PLAY ARTIK YOK GO VE SPORT DONANIMLARI MEVCUT..BENİM GİBİ MODİFİYE MERAKLISI ADAMA BU YAPILIR MI?
    BENİM ALMAK İSTEYİP ALAMADIĞIM BÜTÜN AKSESESUARLAR PAKET OLARAK EKLENMİŞ. HENÜZ FİYATI YAZMIYOR. İNŞAALLAH PAHALI OLUR DA KENDİMİ TESELLİ EDERİM. SADECE TAVAN SPOYLERİ 290 TL İDİ. GERİSİNİ SİZ HESAPLAYIN. DAH İKİ GÜN ÖNCE PİYASAYA ÇIKAN ARACIN DONANIMI DEĞİŞTİRİLİR Mİ KARDEŞİM.. DİĞER MARKALARDA OLSA HERŞEYDEN HABERİM OLURDU AMA MAZDANIN BÖYLE BİRŞEY YAPACAĞINI DUYMADIM. GERÇEKTEN SİNİR OLDUM.

Spor Görünüm Paketi

Spor ön tampon
    Silindir tip, koyu renkte ön farlar
    Ön ızgarada metal çıta
    Arka tavan spoiler
    Yan spoiler
    Koyu renkte alüminyum alaşım jantlar
    Siyah renkli gösterge paneli

http://www.mazda-tr.com/showroom/mazda2/5door/specs/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msmrsn -- 24 Mart 2009; 23:53:02 >

• İşin ilginci, verdiğiniz sayfada daha geçen ay eklenen Fun ve Fun+ donanımlar da gözükmüyor. Onlar nereye kayboldu ki? Play donanımın olmamasına da bir anlam veremedim. Mazda ne yapmaya çalışıyor?!

Daha önce 19can84'ün yeni donanım paketleri ile ilgili tepkisini biraz ağır bulmuştum ancak görülüyor ki hiç ağır değilmiş yazdıkları...
  • http://www.mazdaclubtr.com/forum/diger-mazda-modelleri/yeni-mazda-2-t1184.0.html;msg275663#msg275663

Fiyat listesinde 1.3 görünmesinin tek sebebi çok az da olsa bayilerin elinde 1.3 motorlu Mazda2 kalmış olması imiş..
  • spor görünüm paketi gelmesi güzel bir gelişme bence, fiyatı da makul olursa genç kullanıcılara yönelik iyi bir paket olmuş.

"yarın öbür gün bir yerlerden mazda2 genki bulurlar 100-200 tane de ondan satarlar" demiştim hatırlarsanız :).

rusyaya yöneli koltuk ısıtmalı otomatik vitesler ve bu sportlar yani yurtdışında bilinen adıyla "genki"ler bitince, çok düşük donanım paketi ve tek motor opsiyonu olarak 68 hp'lik dizel gelmeye başlar diye düşünüyorum.

o zaman da vatandaş b segmenti küçük arabada performans aramıyor, ekonomi arıyor derler.

bu arada ismi sürekli değiştiği için "baz" versiyon olarak adlandırılabilecek mazda 2 versiyonundan (ayrıca otomatik vites olmuş oluyor), deri direksiyon ve deri vites topuzu, direksiyondaki gri plastik aksamlar ve katlanılabilir arka koltuklar kaldırılmış, alışveriş arabası olarak nitelendirilebilecek bir araca katlanabilir koltuk koymuyorsun, genç aracı olacak modele koyuyorsun, bir pazarlama mucizesi daha gelmiş mazda türkiyenin değerli yöneticilerinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19can84 -- 25 Mart 2009; 19:24:52 >

• Stok kaydırmayı her zaman opsiyon olarak ellerinde tutabilirler elbette ama bugün konuştuğum marka koordinatörü bu araçların üretimden gelen, Türkiye için üretilen araçlar olduğunu söyledi. İlk etapta otomatikler geliyor, Sport paket daha sonra..

Katlanabilir koltuklar konusunda da sanırım broşürde bir yanlışlık var zira broşürün 11. sayfasında

Mazda2 Go Önemli Özellikler

Önemli özellikler
    * Manuel klima
    * AM/FM radyo/CD, MP3 çalma özelliği,
    yedek jak girişi ve dört hoparlör, direksiyona
    monte edilmiş uzaktan ses kontrolü
    * Elektrikli ve ısıtmalı, gövdeyle aynı renkte
    kapı aynaları
    * Sürücü tarafından bir dokunuşla indirilip
    kaldırılabilen elektrikli ön camlar
    * Gövdeyle aynı renkte kapı kolları
    * 60/40 bölünüp katlanabilir arka koltuklar
    * Yan ve perde hava yastıkları

olarak verilmiş..

Uyaralım düzeltsinler..

Edit : Mazda ya bu hatayı bildirdim, farkına vardıklarını , en kısa zamanda düzeltileceğini bildirdiler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MazdaClubTR -- 26 Mart 2009; 11:00:36 >

• mazda 2 sport fiyatı belli olmuş VATANA MİLLETE HAYIRLI OLSUN..

Yeni Mazda2 Go AT 30,923 29,117
    Yeni Mazda2 Sport 31,569 29,763
  • araç çok güzel olmuş ancak fiyat nasıl bilemiyorum bana yüksek geldi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mazda 2 indirimli fiyattan çok ilgi görünce, "hazır paketleri değiştiriyoruz, fiyatları da eski haline getirelim" demiş anlaşılan Mazda...

Bir de, bu fiyatlar ÖTV indirimli fiyatsa, indirim bitince ne kadardan satacaklar çok merak ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: quad_65

Mazda 2 indirimli fiyattan çok ilgi görünce, "hazır paketleri değiştiriyoruz, fiyatları da eski haline getirelim" demiş anlaşılan Mazda...

Bir de, bu fiyatlar ÖTV indirimli fiyatsa, indirim bitince ne kadardan satacaklar çok merak ediyorum.

BENDE ÇOK MERAK EDİYORUM AMA BİRŞEY DEĞİŞEZ GİBİ GELİYOR. İLK ZAMANLAR FİYATLAR YÜKSEK KALSA DA SATAMAYINCA MECBUREN DÜŞÜRECEKLERDİR. HER ZAMAN BÖYLE OLMUYOR MU?
  • m2 ye o kadar para verilirmi ya???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.